Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
maj 2013
07

April månads rekvinnare!

Då har ännu en månad gått denna månaden publicerades 124 stycken rekar. Det råder en hård konkurrens bland deltagarna och det krävs en mycket välskriven rek för att lyckas övertyga Sharps användare om att rösta högt vilket bidrar till en väldigt hög kvalitet på rekarna. Om du inte redan kollat in dagens rekar är det bara att klicka på Rekar ovan.

Vi arbetar fortfarande med att försöka förbättra systemet och utöka med mer statistik för att läsarna lättare ska kunna få en uppfattning om vem rekaren är. Nytt för denna versionen är den nya topbanner som vi hoppas ska öka exponera rekarna och få spelbolagen att hosta upp med högre prissummor.

Till vinnarna för april månad:
1. 1500 kr- Skubb14
2. 750 kr - Pacman
3. 250 kr - Tomte
4. 250 kr - RobinD
5. 250 kr - Pilkast


Stort grattis till vinnarna och framför allt då till Skubb14 som försvarar sin titel som rekmästare på Sharps. Vinnarna kan kontaka Boone för att få utbetalningen via MB. Tävlingen för maj månad är redan igång med samma prissumma som föregående månader.

Tveka inte på att skriva en rek för att se vad konsensus blir eller bara gör dig en hacka på att följa rekarna:

Kommentera (8)

promo
td