Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2013
10

Maj månads rekvinnare!

Ytterligare en månad i boken och vi har nu nått fram till sommaren. Hoppas alla passar på att ladda batterierna och njuta ordentligt av det vackra vädret så motivationen att analysera finns där när de större ligorna drar igång på allvar i höst.

Maj månads rekvinnare är följande:
1. 1500 kr - Tomte
2. 750 kr - Skubb14
3. 250 kr - sighurt
4. 250 kr - Exet

Stort grattis till alla vinnare och framför allt till den nya mästaren Tomte!

Tidigare vinnare behöver inte göra något utan betalningen kommer att ske till de konton ni angivit tidigare. Om du är en ny vinnare eller vill ändra på dina uppgifter så skicka Boone ett PM med den Skrill-adressen du önskar få prispengarna utbetalda till.

5:e priset utgår då ingen kvalificerade sig genom att ha minst 6 rekar under månadsperioden. Samma tävling gäller även för juni månad så passa på att reka om du vill ta del av prispengarna!

Ha en trevlig sommar!
Sharps Crew

Kommentera (6)

promo
td