Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2013
07

Dags att kora hösten första rekvinnare!

När mörkret nu faller allt tidigare är det som gjort att befinna sig inomhus i värmen och låta sig underhållas av allt som hösten har att erbjuda i sportväg. I veckan drog NHL gång och NBA-premiären är bara runt hörnet. Lägg där till fortsättningen på Europas fotbollsligor och allt annat som kan förgylla kvällarna så kanske minusgraderna kännas lite mer hanterbara när de gör sig påminda.

Vi arbetar fortfarande med att få fler rekar och rekare vilket har utmynnat i att vi kommer strukturera om tävlingen för att uppmuntra att mer material produceras. Var med och påverka hur Sharps innehåll kan förbättras:

Framtiden för rektävlingen

Oktober månad sponsras av Pinnacle med den vanliga prisstegen (1500, 750, 250, 250, 250) och utbetalning till Skrill.

Nu till september månads vinnare!

1. 2000 kr - offside
2. 1000 kr - maddmax
3. 300 kr - Skubb14
4. 300 kr - faremisch
5. 300 kr - asdex

Stort grattis till vinnarna en extra eloge till offside som med sina träffsäkra rekar har satt en hög standard för andra att följa! Vinnarna kan PM:a Boone sina Ladbrokeskonton så kommer betalning att ske under månaden.

Ha en fortsatt trevlig höst!

Mvh
Sharps

Kommentera (2)

promo
td