Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2014
04

Sista vinnarna 2013 i rektävlingen.

Då var det dags att byta ut kalendern och uppdatera sig till 2014 års upplaga. Sharps kommer genomgå stora förändringar under året för att fortsätta vara Sveriges ledande diskussionsplats för seriösa spelare. Vi har tagit till oss av er feedback och kommit överens om hur den nya sidan kommer utformas. Just nu håller ramverket på att struktureras och med det på plats hoppas vi sen kunna bjuda på några smakprov från nya sidan innan dess att det är dags för den stora lanseringen.

Rektävlingen december 2013
Rektävlingen under december månad fortlöpte utan några större incidenter även om vi uppdagat (och korrigerat) orättvist röstande mellan medtävlande. För att förändra medelvärdet i någon större utsträckning på en rek krävs dock betydligt mer än ett par konton vilket gjorde att topplistan kvarstår som den var innan korrigeringen. Decembers vinnare av rektävlingen är alltså:

1. 1500 kr - Tomte
2. 750 kr - Pilkast
3. 250 kr - jocklon
4. 250 kr - BroderH
5. 250 kr - Sprite


Stort grattis till vinnarna och extra stort grattis till Tomte som ännu en gång plockar hem månadens förstapris! Pengarna kommer att betalas ut till era tidigare angivna Skrill-adresser. Önskar ni lägga till eller ändra er adress skicka då ett PM till Boone.

Rektävlingen januari 2014
Då vi sett att antalet rekar ständigt ökar samtidigt som antal prisplatser är konstant har vi bestämt oss för att belöna alla flitiga rekare under årets första månad! Prisstegen är samma som vanligt, men vi kommer också att dela ut 200 kr till alla som under månaden kommer med minst 6 rekar och har ett medelbetyg på över 2! Så med andra ord blir prisstegen:

1. 1500 kr
2. 750 kr
3-5. 250 kr
5+. 200 kr*

* Minst 6 rekar och medelbetyg på 2+

Lycka till alla rekare! Denna månaden sponsras till hälften av ComeOn! och hälften av Betsson som ni kan läsa om här under.

Spelbolag

Betsson är ett svenskt aktiebolag med bas i Malta. De har stora finansiella tillgångar och köpte bland annat upp sin konkurrent NordicBet. De erbjuder spel på mängder av marknader och har limits som ligger i toppen av EU-bolag. Med rätt hög frekvens står de också för utstick på marknader som NBA vilket gör att det är ett bra bolag att ha i sin bolagsportfölj.

Just nu erbjuder Betsson en bonus på 100% upp till 1500 kr som ska måste omsättas 6 gånger till odds över 1.50. Registrera dig genom att klicka på loggan över texten. Mer information om Betsson och bonusen finns här.


ComeOn! är en relativt ny uppstickare på EUs spelmarknad och de erhöll sin första licens oktober 2011. Licensen regleras av Lotteries and Gaming Authority på Malta vilket många andra pålitliga spelbolag använder sig av. Förutom konkurrenskraftiga sportodds erbjuder även ComeOn poker och kasinospel.

Den exklusiva bonusen till ComeOn fortsätter även i januari månad. Sätt in 2400 kr och få 3000 kr i bonuspengar som bara ska omsättas 3 gånger till över 1.70 i odds. Mer information om ComeOn och bonusen finner du här.

Mvh
Sharps Crew

Kommentera (8)

promo
td