Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2014
03

Vårens första nyhetsbrev!

Efter ett underhållande vinter-OS har det äntligen blivit dags för våren att göra sitt intåg. Snön är, förhoppningsvis, snart ett minne blott och ett betydligt grönare landskap kan ta vid. Vad det gäller Sharps arbetar vi fortfarande hårt bakom kulisserna för att kunna ge er den bästa plattformen för att diskutera spel senare i år. I förra nyhetsbrevet utlovade vi ett smakprov på vad ni har att vänta och i kryptisk anda kan vi härmed presentera en konceptbild från den kommande Svittävlingen som kommer att äga rum på nya Sharps:


Notera att det är en konceptbild så varken utseende eller funktioner är färdigplanerade, men utifrån från namn och bild kan ni med lite fantasi tänka er vad det är vi har planerat. Vi kommer att fortsätta hålla er uppdaterade på vad ni kan förvänta er av nya Sharps via nyhetsposter så håll utkik om ni är nyfikna!

---

Över till februari månads rekvinnare!

1. 1500 kr - gullegris
2. 750 kr - NicklasJ
3. 250 kr - BroderH
4. 250 kr - Calatan
5. 250 kr - Freee123

Som tabellen ovan förtäljer så tar gullegris även hem februari månads rektävling med sina eminenta tennisrekar. Stort grattis till honom och övriga vinnare! Pengarna kommer som vanligt att delas ut i slutet av veckan till den Skrill-email ni angivet sen tidigare. Önskar ni lägga till eller ändra er adress skicka då ett PM till Boone.

I mars månad gäller samma prisstege som vanligt (1. 1500 kr, 2. 750 kr, 3-5. 250 kr) och sponsras även denna månaden av ComeOn.


ComeOn! är en relativt ny uppstickare på EUs spelmarknad och de erhöll sin första licens oktober 2011. Licensen regleras av Lotteries and Gaming Authority på Malta vilket många andra pålitliga spelbolag använder sig av. Förutom konkurrenskraftiga sportodds på framförallt ishockey erbjuder även ComeOn poker och kasinospel.

Den exklusiva bonusen till ComeOn! fortsätter även i mars månad. Sätt in 2400 kr och få 3000 kr i bonuspengar som bara ska omsättas 3 gånger till över 2.00 i odds. Mer information om ComeOn! och bonusen finner du här.

---

På återseende!
Sharps Crew

Kommentera (29)

promo
td