Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2016
06

Premiär för expertrekar på Sharps.se

Sharps har nu påbörjat arbetet med att bygga en stab av experter som bistår med analyser och dagliga rekommendationer på Sharps.se. 
Som tidigare kommunicerats håller vi på att återuppbygga bettingforumet så att det åter blir det självklara valet för alla som sysslar med betting på allvar. 
 
Dagliga experttips och rekommendationer
Som ett led i detta kommer Sharps nu att börja leverera dagliga expertrekommendationer. Vi vet att det här länge varit efterfrågat och tror att många kommer att kunna förbättra sina vinstchanser med deras hjälp.
 
Målsättningen är att vi redan under början av nästa år kommer att ha en expertgrupp bestående av minst fem personer med ansvar för olika områden, men de första rekarna kommer Sharps användare att kunna ta del av redan idag.
 
Parallellt med Sharps etablerade experter vill vi också gärna ge blivande experter möjlighet att växa och diskutera saker sinsemellan. En förbättrad funktion för användargenererat material kommer därför att rullas ut inom kort.

Expertgruppen leds av den välkända Sharps-profilen "Lazlo"
Lazlos långa engagemang och kunnande inom framförallt amerikanska sporter och tennis, där insatslimiten generellt sett är mycket hög, borgar för att kvalitetsnivån på expertrekarna upprätthålls och att Sharps.se utvecklas i en riktning som överensstämmer med användarnas önskemål.

"Sharps har fantastisk potential och med den nya ledningen kan det här bli riktigt bra. Förutom mina rekar så kommer jag att bidra med erfarenheter, tankar och idéer. Jag ska helt enkelt försöka vara delaktig i Sharps utveckling på alla tänkbara sätt. Tillsammans med er övriga på Sharps kommer det här att bli grymt kul!", säger Lazlo i en kommentar.

Förutom Lazlos dagliga medverkan kommer vi under de närmaste tre månaderna även att bjuda in olika gästrekare, där LuckySam (trav) och Hockeybet (hockey) är först ut. Deras rekar hittar ni under fliken ”Rekar” på Sharps.se. Flera experter och nyheter på det här området är på gång.

Tack för er tid och välkomna till det nya Sharps.se! Och som alltid, om ni har några önskemål, synpunkter eller frågor, är ni varmt välkomna att höra av er till oss på [email protected]

Vänliga hälsningar,
Sharps Crew

Kommentera (26)

promo
td