Logga in
apr 2019
23

Manchesterderby och 888sport boostar oddsen!

Det är veckoomgång i Premier League där den stora matchen är derbyt i Manchester mellan United - City där extremt mycket står på spel.

Detta är väl Liverpools stora chans att kunna ta hem titeln, dvs det här är matchen där det är störst chans att Manchester City tappar poäng vilket är ett måste om Liverpool ska kunna vinna ligan. Då är ändå City ca 1.40-1.50 favorit i denna matchen men resterande 3 matcher kommer City vara ca 1.10 favoriter i.

Visst finns chansen till poängtapp för City här, ser man till senaste 10 Manchesterderbyna så har City endast vunnit 3 stycken. Men så som formen varit för lagen på slutet så är det klart att City har en stor fördel inför matchen men derby är som vi alla vet alltid lurigt och ofta matcher som lever sina egna liv.

Det har förmodligen aldrig hänt att Liverpoolsupportrarna håller så mycket på Manchester United som man kommer göra imorgon och som United supporter kanske man nästan hellre låter City vinna ligan än den bittra rivalen Liverpool så det är många olika känslor som är inblandade i denna högintressanta matchen.

888sport väljer att boosta oddsen till denna spännande matchen och erbjudandet ser ut enligt följande:


Stort lycka till och ha en fin tisdag!

Kommentera

promo
td