Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-04-23, 10:21   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 192
Sharp$: 24435

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Manchesterderby och 888sport boostar oddsen!


Det är veckoomgång i Premier League där den stora matchen är derbyt i Manchester mellan United - City där extremt mycket står på spel.

Detta är väl Liverpools stora chans att kunna ta hem titeln, dvs det här är matchen där det är störst chans att Manchester City tappar poäng vilket är ett måste om Liverpool ska kunna vinna ligan. Då är ändå City ca 1.40-1.50 favorit i denna matchen men resterande 3 matcher kommer City vara ca 1.10 favoriter i.

Visst finns chansen till poängtapp för City här, ser man till senaste 10 Manchesterderbyna så har City endast vunnit 3 stycken. Men så som formen varit för lagen på slutet så är det klart att City har en stor fördel inför matchen men derby är som vi alla vet alltid lurigt och ofta matcher som lever sina egna liv.

Det har förmodligen aldrig hänt att Liverpoolsupportrarna håller så mycket på Manchester United som man kommer göra imorgon och som United supporter kanske man nästan hellre låter City vinna ligan än den bittra rivalen Liverpool så det är många olika känslor som är inblandade i denna högintressanta matchen.

888sport väljer att boosta oddsen till denna spännande matchen och erbjudandet ser ut enligt följande:


Stort lycka till och ha en fin tisdag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td