Logga in
jan 2020
28

Travtävling - Sharps Challenge challenge!

Det har varit riktigt bra surr i travsektionen här på Sharps på senare tid vilket vi tycker är riktigt roligt. Det är många som delar med sig av sina tankar och spelidéer i trådarna. Vi har gång på gång visat att den gemensamma kunskapen här på Sharps är långt mycket bättre än alla speltjänster och så kallade spelexperters.

Som bevis på det har vi ju en hel del användare som kör andelsspel vilka titt som tätt blir stora succéer med fin återbetalning till andelsköparna. Vidare har vi även Sharps officiella andelsspel på de största streckspelen, dels det större reducerade laget och även andelarna från många olika duktiga spelläggare via Västertorp som sedan starten för lite mer än 1 år sedan har dragit in över 3 miljoner till andelsköparna.

I regel så hålls det god ton i trådarna trots att man inte alltid håller med varandra om saker och ting och det är viktigt för att forumet ska vara en härlig plats att vistas på för alla.

Vi på Sharps tycker nu det är dags för tävling med fina priser, dels för att inspirera och uppmuntra er som bidrar här på Sharps forum men även för att skapa lite extra spänning för alla Sharps medlemmar.

Tävlingen kommer pågå under februaris samtliga 5 lördagar och baseras på svenska spels Challengekupong som gäller för varje lördags V75 omgång. Det kommer vara delpriser för varje omgång men även totalpriser för dom 3 som lyckas bäst över alla omgångar.
Challenge på trav fungerar som så att man ska tippa 1-X-2 på varje lopp på kupongen. Tecknen 1 och 2 brukar vara dom 2 mest betrodda hästarna och för att få rätt så ska den namngivna hästen vinna loppet om du klickar i det tecknet. X är "Övriga hästar" och ger alltså rätt om någon av resterande hästar vinner loppet.

Vår Challengexpert "Stekel" har ju skördat stora framgångar på lördagarnas Travchallenge där utdelningen och omsättningen brukar vara riktigt bra. Över 10k i snittutdelning på alla rätt på lördagarna och som ni kan förstå är det betydligt lättare att få alla rätt här när man med endast 1 streck kan ta alla hästar i ett lopp utom 2.

I senaste Travsnacket går Gotland och Stekel igenom hur man spelar Challenge och det kan ni se här:Tävlingstrådar för respektive deltävling kommer upp i travsektionen på forumet inför varje omgång.

ETAPP 1 = https://www.sharps.se/forums/trav-ga...er-1-februari/

ETAPP 2 = https://www.sharps.se/forums/trav-ga...nge-challenge/

ETAPP 3 = https://www.sharps.se/forums/trav-ga...nge-challenge/


Hur deltar man?

Att delta kommer vara mycket enkelt och görs enligt följande steg:
  1. Klicka på Challengebilden som finns i första inlägget i varje etapps tävlingstråd, den tar dig direkt till kupongen så du ser vilka lopp och hästar du ska tippa på.
  2. Skriv ditt tävlingsbidrag som ett inlägg i samma tråd.

Till exempel så här:

1X
X
12
1
2
X2
X2


Det är valfritt om man också lägger spelet hos svenska spel eller bara skriver raden på forumet för att delta i vår tävling men det vore ju trist om man prickar alla rätt och går miste om fin vinst genom att inte lägga spelet hos svenska spel.

Regler:
  • Tippa max 18 rader (1 halv+2 hel alt. 4 halv) på Svenska spels Challenge.
  • Raden ska postas i tävlingstråden för den berörda omgången senast kl 16.00 på tävlingsdagen.
  • Editering är tillåten fram till denna tidpunkt. Ändringar gjorda efter det medför diskvalificering för aktuell etapp.
  • Vinner gör den med flest rätt på omgången. Vid lika antal rätt vinner den med spik till lägst spelprocent. (Även enkeltecken X "Övriga hästar" räknas som spik i denna spelformen)
  • Det är dina 4 bästa omgångar som kommer räknas till totalställningen. Din omgång med minst antal rätt räknas alltså bort så det är viktigt att delta alla gånger och det gör inget om man får en dålig start.

Priser:

Den som vinner varje veckas omgång belönas med 500 kr.

Top 3 med flest rätt över februaris omgångar (de fyra bästa) belönas med följande priser:
  1. 3000 kr
  2. 1500 kr
  3. 500 kr

Samtliga priser betalas ut efter att alla omgångar är klara och priserna kommer i form av onlinepresentkort som valfritt kan nyttjas på över 150 olika butikskedjor. Man kan helt enkelt köpa precis vad man vill för pengarna.

Finns det några frågor så är det bara ni ställer det här i tråden så reder vi ut det.
Vi hoppas att så många som möjligt deltar och att såna här tävlingar uppskattas så kan vi köra mer tävlingar framöver!

Vi avslutar som vanligt med ett kort och gott, Lycka till!


Kommentera (24)

promo
td