Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2020
19

Vad finns det att spela på?

Tyvärr är vi just nu inne i tuffa tider i världen vilket påverkar oss på många olika sätt.

För oss som är lite sportnördar är det nog än mer frustrerande i dagsläget eftersom en stor majoritet av all sport är inställd vilket innebär att det som man brukar ha mycket nöje av nu försvunnit.

Svenska spel har ju tillfälligt stängt ner många av sina stora poolspel såsom Stryktipset och Europatipset, så vi har för stunden inga analyser att bjuda på till dessa.

Men allt är inte mörker, det finns fortfarande en del spännande sport som man kan följa.

Turkiet är ett av få länder där sporterna håller igång, både fotbollen och basketen i Turkiet håller hög klass. Matcherna körs nu utan publik i landet. Vad gäller fotbollen så är det en väldigt spännande säsongsavslutning som kommer eftersom det är jämnt både i toppen och botten av tabellen så många av lagen har massor att spela för kommande veckorna.

Det man många gånger kallar fotbollens hemland, Brasilien, håller också igång sina ligor för stunden och även där håller ju matcherna en väldigt hög nivå.

Även Australien håller igång sin fotbollsliga där matcherna spelas utan publik så för morgonpigga personer finns denna fotbollen att följa.

För er som kanske missat det så vill vi påminna om att Bet365 numera har höjt sin välkomstbonus, för att läsa mer om det klicka HÄR!E-sports rullar på ungefär som vanligt så där finns det spänning så det räcker och blir över. Dom stora svenska lagen i CS:GO spelar för fullt i Pro League just nu. NiP har fått en lysande start med seger mot giganterna Astralis som följdes upp med seger igår mot Spirit. Fnatic har lite av en måstematch ikväll mot Complexity efter att man lite överraskande torskade sin första match mot BIG.

Travet är också en sport som körs vidare utan publik och här har vi ju stort intresse på Sharps. Till helgens V75 så finns det en stor jackpot på 46 miljoner att tampas om. Omgången ser svår ut så förhoppningsvis kan det bli lite högre utdelning som vi så ofta går efter.

Jackpot innebär att jag själv erbjuder andelsspel hos Västertorp och senast det var jackpot för 2 veckor sedan på Färjestad så var mitt spel en halv längd från miljonutdelning när min spik i kallblodsloppet inte riktigt orkade hela vägen fram tyvärr, vinsten blev ändå lite över 12 000 kr så det är inte fy skam. Travgruppen kör i vanlig ordning sina högklassiga andelar och som alltid så brukar det mesta bli slutsålt så in och säkra er andel så snart ni kan! För att gå med i laget så klickar ni ovan eller på länken i min signatur.

Flera av spelbolagen erbjuder ju också casinospel och även virtuell sport om man är intresserad av det så visst finns det att göra om man vill.

Hur gör ni själva nu i kristider för att tristessen inte ska bli för jobbig? Har ni några tips ni kan dela med er av till era forumvänner?

Ha en fin torsdag!

Kommentera (13)

promo
td