Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Jerry Ahrlin – Anders Aukland

Tjenare. Vill börja med att jag långt ifrån är någon expert på längdskidor och kan inget om väder rapporter och dyl. Men intresset inför Vasaloppet som ju faktiskt är idag (Detta underbara lopp) verkar vara lågt!

Jag har följt oddsen och sett att dem flesta bolagen släppt sina ganska sent. Endast Unibet var tidigt ute. Dock skulle man spelat på favoriterna i tid då dem hunnit sjunka en aning. Vad som dock är märkligt enligt mig är att head to head spelen går emot bolagens värderingar om favoriter.

Ett tydligt exempel är Jerry Ahrlin som enligt dem allra flesta bolagen är om en knapp favorit före Anders Aukland. Så vitt jag vet har det inte kommit några spännande rapporter det senaste dygnet men oddset på Ahrlin VS Aukland har stigit från 1.95 till 2.10 hos Unibet.

Detta har iaf jag klicvit in med en slant på. Två andra h2h odds med fint värde får man hos Marathon då Tynell vs Aukland ger 1.86 (Hoppas verkligen Norsken får en hemsk dag ) Man får även 2 gånger degen på Tynell h2h på Ahrlin.

Eftersom Tynell är en större favorit att vinna så finner jag den enda anledningen till att oddsen är för att dem räknar ett jämnt lopp med fördel Ahrlin vid en spurt eller att Tynell är för ojämn och kommer att gå långt eller klappa samman.. Går och vrida på hur mycket man vill. Men jag känner mig iaf nöjd med dessa spel och kommer att njuta av denna trevliga tradition oavsett hur dessa slutar.

Stort lycka till! Ifall det är någon som ryggar

/FatFrank
Spela på Unibet och få Se bonus här
Längdskidor

Jerry Ahrlin – Anders Aukland

  • Datum:
    03 mar 2013
    08:00
  • Sport: Längdskidor
  • Land: Sverige
  • Liga: Vasaloppet
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

KungKlave 2013-03-03 11:23

Är detta verkligen en rek? Känns som du gjort ganska lite research? Verkar lite ner som en chansning tycker jag. Men lycka till, hoppas alla norrmän har en riktig skitdag!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td