Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Gefle – IFK Goteborg

Bottenlaget Gefle tar emot på serietvåan IFK Göteborg på hemmaplan. Jag förväntar mig en matchbild som kommer passa Göteborg perfekt, Gefle är pressade att börja ta poäng för att inte riskera nedflyttning. Även om Göteborg lyckats väldigt bra med att vinna matcher medans man dominerar matchen och pressar högt så är man som bäst i dagsläget på snabba kontringar. Jag förväntar mig att Göteborg ställer upp med både Tobias Hysen och David Moberg Karlsson som är båda extremt kvicka anfallare och livsfarliga på kontringar.

Bäst odds just nu - Oddsportalen

Gefle:
1-2 Gefle - AIK
5-1 HIF - Gefle
1-1 Gefle - Kalmar
4-1 BP - Gefle
2-2 Häcken - Gefle

Såg på förhand ut att vara starka iår och kunna etablera sig som ett mittenlag i det övre skiktet. Men man har inte alls presterat och ligger just nu en plats ifrån kvalplats till Superettan. Spelet har dock sett bra ut, men när en tredjedel av allsvenskan är spelad ljuger inte tabellen. Även om jag tycker att man haft oflyt vissa matcher, väldigt svårt att hitta målet trots bra press. Gefle har inte vunnit en enda match senaste sex omgångarna och är väldigt pressade att börja ta poäng.

Göteborg
1-2 Åtvid - GBG
1-1 GBG - MFF
3-1 AIK - GBG
1-0 GBG - Halmstad
2-0 GBG - Kalmar

Har varit väldigt starka iår, speciellt defensivt där man imponerat och övertygat match efter match. Mot Kalmar och Halmstad har man inte släppt till istortsett en enda riktig målchans. Kalmar kom endast till ett enda avslut innanför boxen mot Göteborg. Dessutom har landslagsmannen Tobias Hysen verkligen hittat målformen från 2009, har imponerat stort mot Halmstad och Kalmar. Tyvärr är Philip Haglund avstängd som varit ett väldigt bra komplement till mittfältsgeneralen Jakob Johansson, tillsammans har man vunnit extremt mycket boll på mittfältet. Mycket tack vare dessa två herrar som försvarspelet varit så tryggt och säkert för Göteborg.

+Göteborg har presterat både på hemmaplan och bortaplan, topplag vs bottenlag
+Revanschsugna göteborgare efter 0-5 förnedringen från förra året mot Gefle
+Tobias Hysen i storform
+Dåligt självförtroende i Gefle efter en väldigt usel inledning

-Philip Haglund avstängd
-Cupfinal på söndag, gäller för Göteborg att ha fokus på rätt match

Oddset är väldigt mycket i överkant för tillfället enligt mig, bör droppa till 2.00, spelvärt ner till 1.90 enligt mig.
Fotboll

Gefle – IFK Goteborg

  • Postad:
    21 maj 2013
    09:41
  • Rekare: stn
  • Spel: 2
  • Insats: 300,00
  • Odds: 2,23
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 maj 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

cubinzki 2013-05-23 10:58

synd, såg lovande ut länge!

stn 2013-05-23 10:47

1-1

Gefle ställer upp med en fembackslinje istället för tre som förra matchen, Göteborg lyckas göra mål i 30e minuten efter en tilltrasslad situation.

Göteborg är genomusla genom hela matchen men det var ändå förvånande att man gjorde två rättså grova försvarsmissar när 1-1 målet kom, enkla försvarsmissar har verkligen inte varit Göteborgs signum iår.

Edlund94 2013-05-22 18:01

- Gefle have kept a clean sheet in their last 3 home matches against IFK Gothenburg in all competitions.
+ Gefle have failed to win their last 6 matches in Allsvenskan.
+ IFK Gothenburg are undefeated in 9 of their last 10 matches in Allsvenskan.
+ Hysen har verkligen hittat målformen.
Tar rygg på ditt spel, läggs till 2.21 på bettson!

Tomte 2013-05-22 16:17

Tror du verkligen att Gefle kommer att pressa och låta Blåvitt kontra? Känns som att de borde ha respekt för Blåvitts omställningsspel och snarare försöka ställa om själva eller är jag helt snett ute? Säger absolut inte att spelet är dåligt men själv är jag nog mer sugen på ett under-spel. Gefle brukar inte rasa ihop på hemmaplan och IFK Göteborg har inte öst in mål de matcher de fått föra. Avvaktande spel och 1-0 eller 0-1 runt 60:e? Lycka till med spelet i alla fall, mitt fokus ikväll ligger på en annan match - och för min del får Blåvitt gärna slå en framtida botten/mittenkonkurrent :-)

stn 2013-05-21 19:23

Absolut, du har helt rätt! Men hittils har Gefle verkligen inte imponerat på mig för att visa att man ska vara ett etablerat allsvenskt lag i övre skiktet som deras målsättning är. Inte på samma sätt som Åtvidaberg, Norrköping och Mjällby gjort som "kommit in" och övertygat och imponerat med starkare trupp och tydlighet iår.

Man har haft ett bra spel, men inte lyckats vinna eller stänga matcher. Många enkla försvarsmissar, det duger inte. Alldeles för dåligt för att vara Gefle som stått för ett bra försvarspel tidigare år.

mattekm 2013-05-21 15:17

Inte för att vara den men det känns som det är för tidigt att säga om Gefle kommer att etablera sig som ett mittenlag eller inte när det endast skiljer 3-4 poäng upp till AIK och Åtvidaberg som för tillfället ligger på mittenplatserna.

V75fahlle 2013-05-21 11:30

bra rek, bra odds! ryggar.

stn 2013-05-21 10:09

Kommentera mer än gärna era tankar och ideér kring spelet
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td