Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Aarau – Lausanne Sports

Aarau spelar hemma mot Lausanne i schweiziska ligan och här spelar jag hemmaledning i halvtid. Lausanne är seriens i särklass sämsta lag och Aarau, spelar ojämnt men har rivstartat en stor del av sina matcher den här säsongen. Att Aarau ska leda i halvtid finns till 2.30 hos Unibet. 2 units på det spelet.

Jag rekade de båda lagens förra möte till bortaseger HT/FT för Aarau. Den gången vann Aarau med 1-2 (0-1). Lausannes tröstmål kom på straff i matchens slutskede. Anledningen till att jag inte rekommenderar HT/FT den här gången är att oddsen bara är marginellt bättre jämfört med ledning i halvtid och risken är större. Finns dock till 2.75 på Paddy Power.

Aarau
Tog sig upp i Super League förra säsongen i överlägsen stil. Laget har i skrapat ihop 10 poäng på 8 omgångar och har 3-1-4 hittills i Super League. Laget har hittills öppnat matcherna starkt för att tendera att tappa i andra halvlek. På de 8 matcherna har laget 10-8 i målskillnad på förstahalvlekarna och 3-10 i andrahalvlekarna. Detta ställs mot Lausanne som har målskillnaden 2-10 i förstahalvlekarna och 3-9 i andrahalvlekarna.

På 9 förstahalvlekar har Aarau 4-0-4 och Lausanne 1-1-7. 70 procent av lagets mål har gjorts i första halvlek den här säsongen och hemma inleder man målskyttet i den 13:e minuten i snitt

Aarau är inne i en ganska positiv spelperiod nu, särskilt efter bortasegern 2-1 borta mot Zürich förra omgången. Då chockade Aarau Zürich och ledde med 2-0 i halvtid. På fem matcher har laget fyra segrar, medräknat två cupmatcher mot lag från lägre divisioner. Aarau har gjort mycket mål i dessa matcher och har 12-5 i målskillnad på de fem matcherna.

Argentinske försvararen Garat (8 matcher) är avstängd efter tredje gula senast mot Zürich

Lausanne
Serien har blivit än jobbigare än väntat efter att laget fått stora ekonomiska problem. Efter 9 omgångar när laget mött alla övriga en gång har Lausanne bara lyckats bärga en enda poäng efter en 0-0-match mot Grasshoppers. Ingenting tyder på en förändring efter fem raka förluster och 4-11 i målskillnad. Lagets enda framgång på senare tid är en 1-0 seger över Servette i cupen. Servette är mittenlag i andraligan Challenge League.

Mittfältaren Mevlja (6 matcher) avstängd efter att ha fått sitt tredje gula kort senast.

Spelet
Aarau gör mycket mål för tillfället och man gör dem i första halvlek. Det finns ingen anledning till att se Lausanne spela bättre just den här matchen. Däremot är oddset för dåligt på att Aarau ska hålla ledningen hela matchen ut. Laget brukar inte öka på sin ledning i andra utan snarare tappa något mål. Det kan man göra även mot Lausanne.

La spelet igår kväll till 2.3 så rekar det så. Nu på morgonen såg jag att det finns till 2.38 på BetVictor. Kör 2 units. Rekandet har gått bra på sistone och jag vill inte utmana ödet.

Mitt reksheet finns här https://www.sharps.se/spreadsheet/25395
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Aarau – Lausanne Sports

  • Datum:
    29 sep 2013
    13:44
  • Sport: Fotboll
  • Land: Schweiz
  • Liga: Swiss
  • Period: ht

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-09-29 18:26

2-1 i halvtid och 2-3 i fulltid. Satt som den skulle den. Nu vågar man knappt reka igen.

tuijakantola 2013-09-29 16:21

Sjukt fin rek, tackar!

Arre08 2013-09-29 14:39

Fin rek tackar för det!

Hjalle90 2013-09-29 14:32

Fin rek. Slog även till med ett överspel i första halvlek. Man tackar!

faremisch 2013-09-29 13:56

Tackar för beröm. 1-0 i femte minuten. Hoppas det håller.

KP 2013-09-29 11:09

Självklart följer man denna här med. Du är ett föredöme när det kommer till att skriva rekar

art85 2013-09-29 10:56

Denna ska vi tests. Bra rek

Snitch 2013-09-29 09:07

Gillar det här spelet. Tack för reken.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td