Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dubbel – Guif + Kristianstad

Om mig.
Många här känner säkert igen mig från användarnamnet BlackCobra som jag nu bytt till Sprite av flera anledningar.

Jag kommer börja lägga en del rekar här varje månad OM det visar sig att rekarna uppskattas då jag lägger ned mycket tid på följa lagen (tv, streams), skriva upp allt i en rek och lika gärna skulle kunna ta betalt för dem med tanke på min statistik.
Jag har tidigare spelat ganska brett på fotboll, handboll, tennis mm men det har visat sig att jag har störst edge i handbollen och därför har jag enbart lagt fokus på det under det senaste året vilket har gett strålande resultat i både pre-game och livespel.

Till reken. Idag har jag funnit en i mina ögon klockren dubbel som egentligen skulle vara maxinsats men jag maxspelar bara singlar.

Guif - Malmö. Odds 1.45.

Guif har verkligen hittat tillbaka till sin storhet på hemmaplan med 5 raka hemmasegrar och dessa har i snitt varit 6-målsvinster!

Inför idag har Daniel Pettersson som är viktig för laget varit osäker men enligt Guifs officiella hemsida så har han kallats till match av tränaren så jag går på det och litar på att han är spelklar. Guif får även tillbaka Jesper Lindgren efter en fotskada vilket såklart är ett plus.

I sin hemmaborg kan man dessutom utnyttja sin styrka i kontringarna bättre då hallen är väldigt kompakt och liten med väggar bakom målen så målvakterna får väldigt ofta snabbt bollen vid skott utanför målramen.

Malmö har mött väldigt dåliga lag hittills när de varit på resande fot så bortastatistiken 3-2-3 och tabelläget som femma ljuger. Man har mött två topplag och 6 lag på nedre halvan av tabellen så 3-2-3 borde vara en besvikelse även fast den ser bra ut. Bland annat kan man se att i deras senaste 5 matcher så har man vunnit med 1 ynka boll mot jumbon Rimbo, man har vunnit med 2 ynka bollar mot nästjumbon Önnered och förlorat mot det tredje sämsta laget i serien med 3 bollar...

H2H så har Guif ett enormt övertag på Malmö när man spelar hemma i Eskilstuna. Det är 8-0 (med en vinst på övertid i slutspel). Den vinsttrenden kommer inte att brytas ikväll!


Kristianstad - Ystad. Odds 1.20.

Kristianstad är bästa laget i årets elitserie. Lugi är de enda som egentligen kan utmana. På hemmaplan är Kristianstad en maskin som maler ner motståndet och det har visat sig med 7-1-0 som hemmastatistik. Enda poängtappet kom i premiären mot Drott som hade spelat ihop sig rejält med flera tuffa matcher mot Europamotstånd i Champions League-kvalet inför elitseriestarten.

Kristianstad förnedrade Alingsås i senaste hemmamatchen. Vad hände i matchen efter? Jo man fick storstryk av Sävehof på bortaplan! Snacka om tändvätska till dagens match!

Ett stort minus är dock att Ola Lindgren inte är med i dagens match heller då han är i Thailand pga sin brors död. En tränare betyder mycket för ett lag men ett plus idag jämfört med Sävehofmatchen är att den assisterande tränaren vet om det i förväg och inte får reda på det första samma dag som matchen.

Ystad har spelat 6 bortamatcher hittills och vunnit 3, samt förlorat 3. Vinsterna har kommit mot de 3 sämsta lagen i serien som totalt har 15 poäng efter 50 spelade matcher....
De 3 förlusterna har kommit mot de lag som nu ligger 1a, 6a och 8a i tabellen. Förlusterna har blivit med 3, 8 och 17 mål så man har inte varit direkt nära.

Att kolla H2H känns fel då Kristianstad har ett helt annat lag i år, som kan vara det starkaste laget i elitserien på papperet som vi har sett på många många år. Här skiljer det på tok för mycket för att Ystad ska ha en chans.


Dubbeln ger 1.74 hos Bet365, Unibet och säkert många fler bolag. Jag tycker allt ner till 1.55 är spelbart

Guif - Malmö kan ses på SvS livestream och Kristianstad - Ystad kan ses på stream via Skånskan.

Sammanfattningsvis:

+ Hemmahallar
+ Kristianstads storförlust senast = tändvätska
+ Malmös tabellägeljuger
+ Guifs förkrossande H2H mot Malmö
+ Ystad har 3 viktiga försvarsspelare borta

- Ola Lindgren är fortfarande borta


EDIT: LONERANGER HITTADE 1.81 HOS NORDICBET FÖR ER SOM INTE ÄR LIMMADE DÄR!!!

EDIT 2: YSTAD HAR 3 FÖRSVARARE UR FÖRSTAUPPSTÄLLNINGEN BORTA PGA OLIKA ANLEDNINGAR. JAG HADE KOLLAT UPP DET MEN GLÖMT ATT SKRIVA MED DET
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Handboll

Dubbel – Guif + Kristianstad

  • Datum:
    18 dec 2013
    19:00
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Swedish Eliteserien 2013
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Serj 2013-12-19 10:45

Snyggt jobbat, det här gick ju hur lätt som helst.

joback1 2013-12-18 22:32

tackar!

Sprite 2013-12-18 21:10

Tack Pilkast!

Sprite 2013-12-18 21:09

Tack daders! Har nu satt 10 av 14 handbollsrekar i höst sedan jag startade igång i slutet på september med handbollen. Har blivit mycket livespelande men kommer komma mycket fler rekar framöver. Har dock inte hunnit med mer tills nu då jag har skött väldigt mycket administrativt vid sidan om rekandet.

Pilkast 2013-12-18 21:09

Bra så...!

daders 2013-12-18 20:50

Bra, snyggt!

Sprite 2013-12-18 20:32

Slutresultat:

Kristianstad - Ystad = 26 - 22

Guif - Malmö = 33 - 23

Satt hur lätt som helst. Hoppas ni ryggade

Sprite 2013-12-18 20:04

En bit in i andra halvlek:

Guif 21-12

Kristianstad 15-11

Sprite 2013-12-18 19:40

Guif 15-9 i halvtid trots 2 straffmissar. Man spelar med högre fart och fler växlar. Ren utklassning i första halvleken.

Kristianstad bara 10-10 i halvtid. Kristianstad hade en period på 8 minuter utan ett enda mål men har kommit ikapp från underläge 7-9. Inte första gången Kristianstad spelar en väldigt jämn match målmässigt men jag litar på att dem löser det till slut som vanligt.

Sprite 2013-12-18 16:27

förstår* och sångare* ska det vara

Jag glömde nämna det i reken men jag kommer givetvis att följa upp alla resultat och även skriva lite om de rekade matcherna när jag har sett dem eller får reda på info om dem.

Lycka till alla som följer

Sprite 2013-12-18 16:20

Okej jag förstå, jag menade inte att låta skrytig men om det uppfattas så, så tar jag givetvis åt mig den kritiken och tonar ner det då det inte var min intention. Jag skulle inte heller kalla det för "hot", men om inte folk uppskattar rekarna ser jag ingen direkt anledning att skriva rekar. Det blir lite som om jag skulle stå på stan och sjunga trots att jag är en usel sjungare, det gynnar liksom ingen.

Oddset klent? Jag värderar den till knappa 65% och oddset antyder 57%. Det är i mina böcker en VÄLDIGT bra edge alla dar i veckan. Jag vet i alla fall inte om någon direkt proffscapper som har mycket högre edge än så, så om min värdering stämmer är det snarare ett klockrent "vinnande i längden-spel".

Jag har historik på Guldspel som kan backa upp att jag är vinnande. Jag ligger strax under topp 10 i mest units vunna totalt där, trots att jag rekat betydligt kortare period än majoriteten som ligger topp 20. Jag har redan skaffat ett sheet här för mina rekar, där samtliga rekar kommer vara låsta. Men för någon som inte känner igen mitt namn kan det ju vara trevligt med en kort info om hur och vad jag spelar.

Sedan hymlar jag inte om att jag enbart rekar för att vara snäll och vill dela med mig. Jag rekar även för att kunna tjäna mig en liten extra slant på det samtidigt som jag vill disskutera mina spel med andra insatta för att på så sätt bli en ännu bättre spelare och kunna tjäna ännu mer pengar från bolagen.

Att en blind höna kan hitta denna dubbel säger jag inte emot, men att förstå förutsättningarna just idag i dessa två matcher och att det därmed finns väldigt bra värde i oddset 1.74 (eller 1.81) tror jag däremot inte att blind höna skulle ha koll på.

Pilkast 2013-12-18 16:01

Men, lycka till, hehe... Hoppas det går bra ;-)

Pilkast 2013-12-18 16:01

Jag gillar inte skrytet som ej heller backas upp av tidigare stats/sheets - varför inte låta resultaten nu och framåt tala sitt språk - istället för att höja dig själv till skyarna, på gamla resultat som ingen vet om de finns, eller ej... Och så ett litet "hot" med i reken också - "OM det visar sig att rekarna uppskattas", med underförståelsen att ge mina rekar ett högt betyg eller så skiter jag i det - nice attityd... Ogillar dig mer och mer, märker jag... Sedan är oddset klent, även om det nu skulle finnas värde i det så är det ju en dubbel en blind höns skulle kunna hitta...

Sprite 2013-12-18 15:37

Närmare 1 än 5 alltså i nuläget i och med 2,98 i medel på 40 röster. Ni får gärna skriva vad ni gillar och inte gillar med reken

loneranger 2013-12-18 11:32

Skönt det finns fördelar med att vara kass

Sprite 2013-12-18 11:12

Bra uppmärksammat loneranger! Jag är tyvärr limmad på nordicbet så kollade aldrig där. Såg att 1.74 fanns på flera av de större europabolagen och även som singlar på Pinnacle för de riktigt duktiga som är limmade överallt

loneranger 2013-12-18 11:09

Dubbeln ger 1,81 på NordicBet
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td