Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester City – Liverpool

Imorgon (Torsdag) är det äntligen dags för en av årets härligaste speldagar! Full omgång i Premier League och dessutom extra V75 omgång med finaler på Solvalla! För en spelare, blir det inte bättre än så!

Jag har studerat matcherna i Premier League noga och denna gången rekar jag ett av, eller kanske rent av världens bästa hemmalag! Detta är ett givet MAXSPEL enligt mig!

Dagens i särklass bästa spel, anser jag att Manchester City är, när dom gästas av ligaledarna Liverpool! I nuläget erbjuder Pinnacle bäst odds av de stora bolagen, nämligen 1.78!

*Manchester City - krossar allt för tillfället och har en hysterisk form. En form som jag tror kommer hålla i sig under resten av säsongen, med detta lagets trupp, så har jag i stort sätt redan räknat in ligavinsten!
För närvarande ligger laget på en tredjeplats i Premier League med sina 35 poäng, endast 1 sämre en dagens motståndare Liverpool som toppar serien tillsammans med Arsenal som bägge ligger på 36 poäng.
City har en målskillnad på 51-20 vilket dom är klart bäst på i hela ligan!

*Liverpool - Går också som tåget och har 4 raka vinster. Som nämnts ovan toppar man tabellen på 36 poäng. Laget har en målskillnad på 42-19 vilket dom är näst bäst på i ligan. Liverpool har haft ett ganska snällt spelschema den senaste tiden, att man har 4 raka 3-poängare imponerar ju såklart, men man ska alltså veta att dom inte har ställts på några större prov! 3 av dessa segrar har varit mot lag som man ska avklara utan minsta problem. Då syftar jag givetvis på att man har hemmabesegrat Cardiff, West Ham och Norwich vilket Liverpool också gjorde på ett bra sätt. Utöver dessa segrar så ju man också en mycket imponerande 5-0 seger borta mot Tottenham, men detta var mot ett mycket svagt Tottenham, men jag ska givetvis inte ta ifrån Liverpool att dom gjorde det riktigt bra!

*Citys hemmastatistik - lovorden räcker inte till för att beskriva hur bra City är på sin hemmaarena Etiham Stadium! CITY HAR SPELAT 8 HEMMAMATCHER I LIGAN OCH VUNNIT ALLA 8 MED MINST 2 MÅLS MARGINAL! Har detta hänt någon gång i världshistorien tidigare? Lagets målskillnad på Etiham är 35-5!
Citys hemmamatcher i ligan under denna säsongen:

Manchester City - Newcastle 4-0
Manchester City - Hull City 2-0
Manchester City - Manchester United 4-1
Manchester City - Everton 3-1
Manchester City - Norwich 7-0
Manchester City - Tottenham 6-0
Manchester City - Swansea 3-0
Manchester City - Arsenal 6-3

*Liverpools bortastatistik - för att vara ett lag som leder Premier League, så kan man inte säga att Liverpool är ett vasst bortalag, trots den imponerande vinsten i senaste bortamatchen mot Tottenham. Utöver den matchen har laget 2 vinster, 3 oavgjorda samt 2 förluster på resande fot. Liverpool är bara sjätte bäst i PL på bortaplan. Man har en målskillnad på 17-13 efter senaste 5-0 segern över Tottenham.
Liverpool har egentligen bara mött 2 riktiga topplag på bortaplan denna säsongen. Första matchen var i ligacupen mot United och där åkte man på pisk med 1-0, och den andra riktigt svåra bortamatchen var när man mötte Arsenal i November och även den gången förlorade man, den gången med 2-0.

*Skadeläget - även om Liverpool hade haft hela sin trupp tillgänglig så hade jag ansett att detta hade varit ett bra spel, men när nu skadeläget ser ut som det gör så stärker detta mitt spel ytterligare!
Liverpool kämpar med mycket skadebekymmer. Till denna matchen saknas det 4 startspelare vad det verkar! Dessutom 2 av lagets 3 viktigaste spelare! Gerrard (3 mål) och Sturridge (9 mål) tänker jag givetvis på! Utan dessa 2 nyckelspelare så behöver verkligen det hända något alldeles extra för att man ska kunna rubba detta enormt starka City! Dessutom saknas Enrique sedan tidigare och även viktige Flanagan verkar missa matchen!
Detta är givetvis 4 mycket tunga avbräck i en redan relativt tunn trupp!

För Citys del så saknar man Aguero vilket givetvis är ett stort avbräck. Men det gjorde man även i senaste matchen och man lyckades ändå näta 4 gånger trots bortaplan! Laget har ju skapliga ersättare om man säger så! Till 99 % kommer man starta matchen med Negredo och Dzeko på topp och dessa är ju inga duvungar direkt! Där bakom har ju Yaya Toure även sprutat in mål i år, hela 9 stycken!

*Sammanfattning - tycker att detta är omgångens klart bästa spel och jag kliver alltså in med ett MAXSPEL! Jag tycker att ALLT TALAR FÖR CITY! Inte minst Liverpools jobbiga skadebeskymmer, men även Citys breda trupp och att dom har fullkomligt krossat allt motstånd på Etiham Stadium tidigare denna säsong! Dom har alltså vunnit 8/8 matcher på hemmaplan och har vunnit alla matcher med minst 2 måls marginal, smått otroligt! När dessutom Liverpool saknar 4 viktiga startspelare och man är ett ganska mediokert bortalag så ser jag inte hur man ska kunna rubba detta urstarka City trots en tokhet Suarez!

20 units på att Manchester City vinner denna match blir mitt spel!

Vill ni se mina tidigare rekar och resultat så finner ni alla dessa i mitt spreadsheet!

Hittills har jag en ROI på 161%, 10/17 vunna spel till ett medelodds av 2.49.

Lycka till om någon ryggar!
Fotboll

Manchester City – Liverpool

 • Postad:
  25 dec 2013
  10:09
 • Rekare: jocklon
 • Spel: 1
 • Insats: 2 000,00
 • Odds: 1,78
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 dec 2013
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

fela 2013-12-26 23:18

Bra spelat

sirlarsson 2013-12-26 20:44

Japp Liverpool blev rånade på en poäng.

jocklon 2013-12-26 20:27

2-1 och vinst på spelet! Visst satt det hårt inne och City gjorde sin klart sämsta match på Etiham i år.. Men som tur var räckte det ändå, då Liverpool saknade den riktiga skärpan i avsluten.. Hade högre förväntningar överlag på denna matchen, men framförallt på City! Men som sagt, man får vara glad över att spelet satt

BroderH 2013-12-26 04:01

Håller inte alls med rekaren trots att jag tror City kan vinna. Vill nog ha minst 2.00 för att lira City. Liverpool leder trots allt ligan och Suarez är i en sjuk form. Sen har de spelat sina bästa matcher för säsongen sedan Gerrard/Sturridge blev skadade så att höja City pga Pools skador köper jag inte.

Sprite 2013-12-25 13:50

Sätter han toppbetyg på sin egen rek med flera egna konton får man hoppas admin bannar honom från denna tävling.

Till reken så tror jag med att City vinner men oddset ligger till 99% säkerhet helt rätt på 1.80 som högst då bolagen har enorm omsättning på dessa toppmatcher och inte har råd att lägga oddset fel. Dessutom har bolagen med all säkerhet mer info om matchen än vad som skrivits i denna rek. Lycka till med spelet jocklon, det kommer med all säkerhet bli en otroligt sevärd match hur som helst.

johanna 2013-12-25 13:27

Du har nog rätt jocklon. Jag bidrar inte så mycket. Men jag sätter inte heller 0.5 på alla dina rekar som du påstår. Sedan har du väl fler än två konton? Jaja, du får göra som du vill, det drabbar inte mig. Däremot finns det ju en risk att fler följer om de tror att alla andra tycker att det är en bra rek, och att du skulle spela detta till 1.40 säger dessvärre allt, men lycka till med spelet.

sirlarsson 2013-12-25 13:10

Men lycka till med spelet, jag skulle behöva skriva ett par A4 för att få dig att förstå hur illa ditt oddstänk är och det ids jag inte en dag som denna.

God jul!

sirlarsson 2013-12-25 13:08

Du sa att du skulle kunna tänka dig spela Manchester City ner till 1,40. Det säger allt... Och lite till.

jocklon 2013-12-25 13:03

Säger bara att ja tror att dom vinner... självklart är jag inte bergis.. aldrig sagt.. men måste ju gå på det jag tror på... och när man erbjuds ett bra odds (i mina ögon) så tycker jag att det är läge för ett maxspel. Oddstänk har jag såklart, det har du igen aning om.. Om du läser mina tidigare rekar så har jag allt som oftast värderat chanser kontra odds... Men med den infon som finns om denna match så tror jag att City vinner minst 8/10 ggr! Naiv är nog det sista jag är... Men att spelbolagen och jag värderar denna matchen olika är väl inget konstigt?? förmodar att du värderar alla dina spel som du lägger annorlunda än vad bolagen har gjort, för annars hade du väl inte lagt dom?

sirlarsson 2013-12-25 12:49

Okej varför resonera över odds om man är bergis att ett lag vinner? Du är bara en i raden av tippare som inte har något som helst oddstänk så det är väl inget nytt under solen.

Och om du tror bolagen är så dåliga på att värdera en PL match av denna dignitet är du inte annat än naiv som ett barn.

jocklon 2013-12-25 12:36

När dom ställs mot ett skadedrabbat Liverpool så tror jag att dom vinner hur som... Jag anser att värdet är bra trots att du inte verkar tycka likadant! Hade dom gett 1.4 så hade jag t.om då funderat på ett kombispel med t.ex Chelsea... helt enkelt för att jag tror dom vinner! Men den som lever får se...

sirlarsson 2013-12-25 12:26

Det finns inte ens en seriös värdering i reken, antar att du ser den som spelbar ner till typ 1,40 med ditt resonemang?

jocklon 2013-12-25 12:24

om du har hakat upp dig på det johanna så tycker jag att du ska be moderator att kolla upp detta! Jag tror att jag har det ärligaste sheetet av alla... då jag hoppas och tror att det är prickfritt... Sen att vi har 2 konton i hemmet är inget jag hymlar om.. tror fler än jag har någon familjemedlem som har något konto? själva rösterna spelar det ju ändå ingen roll för, då moderator ändrar alla som sätter en femma på samma person hela tiden, eller som du gör alltid sätter 0,5 på mig... detta ändras ju ändå till det rätta när månaden är slut om jag har fattat det rätt?! jag har aldrig sett dig bidra med något här på denna sidan, förutom att gnälla....

sirlarsson 2013-12-25 12:22

Det är ett uselt odds som du sätter maxspel på, sen får du röster med snitt över 3 vilket gör det hela bara än mer parodiskt.

Liverpool har förövrigt varit bättre utan Gerrard, Allen, Lucas och Henderson har två matcher irad där dom varit totalt överlägsna på mittfältet.

City ska vara favorit givetvis men under 2 gånger såsen hade jag aldrig rört detta spel. Förra året skulle Liverpool vunnit borta mot City om det inte varit för Reinas tavla.

jocklon 2013-12-25 12:19

Serj - jag kan hålla med dig om de låter som hyllning av City.. Och det är just vad det är också... Tycker dom har imponerat å det grövsta på hemmaplan! Känslor är det definitivt inte inblandat då jag inte håller på något lag, förutom där min deg ligger

johanna 2013-12-25 12:18

Om jag är en tomte. Vad är då du? Säger inte att du inte haft bra resultat, men tycker dessvärre inte att du ger ett professionellt intryck. Att du sedan har flera konton gör inte att mitt förtroende för dig ökar. Men ber om ursäkt om du tyckte att det var dumt av mig att hålla med sirlarsson.

jocklon 2013-12-25 12:14

johanna=Tomte... du e rolig du...

Serj 2013-12-25 12:12

Jag tycker reken är ganska väl underbyggd men hade gärna sett ett mer objektivt språk istället för den rena hyllning det emellanåt blir av City. Det stöder inte argumenten utan får det istället att låta lite amatörmässigt, som att det är för mycket känslor inblandat.

jocklon 2013-12-25 12:11

Ja det tycker jag definitivt! Titta bara på trupperna, hemmastatistiken för City!!!!, bortastatistiken för Liverpool och inte minst skadeläget så tycker jag 1,78 är överbetalt. Mitt tips är att vi får ca 1.7 när det är dags för avspark!

johanna 2013-12-25 12:10

Håller med sirlarsson... men det är ju bra att sambon, katten och kanariefåglarna sätter toppbetyg.

sirlarsson 2013-12-25 12:04

Maxspel på 1,78 mot serieledarna? I rest my case......
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här