promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cincinnati Bengals – San Diego Chargers

Vi fortsätter med Wild-cardmatcherna, med en match som bara kan sluta på ett sätt, eller?

Vinnarna av AFC North Bengals (11-5) tar emot trean i AFC West Chargers (9-7).

Vi börjar med statistiken. Offensivt (yards/game) slutade Bengals 10:a i grundserien och Chargers 5:a (passing Bengals 8:a, Chargers 4:a, rushing Bengals 18:e, Chargers 13:e). Defensivt (yards/game) blev Bengals 3:a och Chargers 23:a (Passing Bengals 5:a, Chargers 29:a, rushing Bengals 5:a, Chargers 12:a).

Tittar vi på senaste matcherna har Bengals 4-1 på de fem senaste och två raka vinster, medan Chargers har 4-1 och fyra raka vinster. Bengals hemmafacit i grundserien är imponerande 8-0 Chargers bortafacit är 4-4.

Jag tror på en matchbild med mycket passningsspel - två lag som båda är bäst med passningsspelet och två QB som båda kastar bra. "Alla" experter tror att Bengals vinner, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hemmaplan, föregående möte och deras goda försvar. Mycket snack om att Chargers inte är värda att vara i slutspelet p g a det felaktiga field-goalet o s v...

Lagen möttes i week 13. Då vann Bengals på bortaplan med 17-10 i en match där Chargers QB Rivers inte hade någon stor dag (252 yds, 3 turnovers).

Vad ska vi spela då? Jag gillar inte ML Bengals till 1,38, skulle snarare ta Chargers till 3,45 i sådana fall, Chargers har ändå fyra raka vinster och QB Philip Rivers har faktiskt bättre statistik än Bengals QB Dalton sett över säsongen, men visst ska Bengals vara favoriter men jag gillar inte varken oddset eller linan (6,5). Det jag fastnar för är istället överspelet där vi får 1,92 hos Pinnacle på över 46. 5 av 6 av Bengals senaste matcher har gått över den linan och 3 av 4 av Chargers. Två bra QB och två lag som passar mycket vilket gör att anfallen går snabbare och ger fler scoring-chanser.

Jag spelar över 46 till 1,92 hos Pinnacle. 1u är normalinsats för mig och jag skulle spela detta ner till ca 1,80.

Matchen visas 19.00 söndag på TV10 för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare, självklart finns alla mina rekade spel med: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214


Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

Cincinnati Bengals – San Diego Chargers

 • Postad:
  04 jan 2014
  12:51
 • Rekare: Tomte
 • Spel: ÖVER 46
 • Insats: 1,00
 • Odds: 1,92
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  05 jan 2014
  19:00
 • Sport: Amerikansk Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-01-05 22:17

Slut 10-27 och ingen vinst. Inget vidare spel från något av lagen och Bengals QB Andy Dalton var rent bedrövlig. Hade framför allt väntat mig mer framåt av Bengals och Dalton.

Oh well, hoppas att ni som ryggade även ryggade gårdagens två spel. 2/3 och en avkastning på dryga 27% på en helg får vi väl vara hyffsat nöjda med.

qazwsx67 2014-01-05 11:29

Bra rek

Tomte 2014-01-05 00:16

Problemet är väl om personen har flera konton. Det är ju inte förbjudet att ha vänner och familj. Tror säkert inte att det bara är riktat mot mig utan mot alla som personen upplever kan komma före i rektävlingen - det är väl inte alls omöjligt att du om du inte redan är i skottlinjen blir det om du får höga betyg på dina rekar... tycker att ditt sätt att sätta betyg låter sunt - jag gör ungefär likadant. För min del försöker jag "motarbeta" myglandet genom att reka tidigt - ju fler som röstar desto mindre betydelse får idiotrösterna.

Sprite 2014-01-04 23:18

Kanske därför som priserna för december dröjer för att admin utreder fusk från andra än de som redan bannats? Borde ju vara hemskt lätt att se ett samband om man ger extremt lågt på de flesta rekar sen tokhögt på andra rekar och speciellt riktat mot EN användare. Jag personligen gör det väldigt lätt för mig när jag ska rösta. Jag väger in hur bra jag tycker reken är, sen jämför jag med mina egna rekar och vilka betyg de fått totalt och sen sätter jag högre eller lägre betyg på dem beroende på hur mycket bättre eller sämre reken är. Det känns mest rättvist mot mig och alla medtävlande

Tomte 2014-01-04 21:01

Visst kan det vara så, och en gång i tiden trodde jag det. Men efter att i princip alla mina rekar "drabbas" av att "någon" kastar in ett gäng 0,5-röster på raken så blir även jag paranoid. Jag har en misstanke om vem och denne konkurrerar med dig och mig om priser. Inga namn men du kan säkert gissa om du tittar lite på andra rekares rekar och betyg. Det är min enda teori för jag känner ingen här inne privat som jag kan ha gjort något. Jag skiter som sagt i prispengarna, men fuskare gör mig både arg och ledsen - varför ska du och jag som skriver så bra rekar vi kan drabbas av att någon eventuellt fuskar?

kusagwa 2014-01-04 21:00

@BroderH. Borde det inte vara enklare då att bara skippa att rösta? Eller lägga ett betyg så nära snittet som möjligt? Har själv gjort båda någon enstaka gång när jag inte haft tiden att läsa färdigt en rek (brukar inte sätta betyg på nykomlingar och snittet på "äldre" rekare, men har som sagt hänt 3-4 ggr).

BroderH 2014-01-04 20:50

Kan det inte vara så att folk bara går in och läser och inte röstar seriöst?

Tomte 2014-01-04 17:27

Tydligen hade du ett konto till, nu sjunkit från 3,4 till 2,89 efter tre raka 0,5-röster på raken.

Har du fler konton eller är du klar?

Tomte 2014-01-04 17:15

Jaha, där kom de obligatoriska 0,5-rösterna och snittet sjunker från 3,4 till 3 omedelbart. Trist att du orkar - skriv bra rekar istället så kan du vinna rektävlingen ärligt :-(

Tomte 2014-01-04 13:33

Tack för kompletteringen Serj. Nu ska reken "bara" gå in också :-)

Serj 2014-01-04 13:00

Högst rimlig menar jag såklart.

Serj 2014-01-04 13:00

Bengals har på sina fem senaste hemmamatcher snittat 40 poäng per match, så reken låter högst viktig.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td