Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Croatia – Spain

Här tycker jag att vi får ett riktigt fint odds kroaterna. Båda lagen ledde sina semifinaler i halvtid med 2 bollar men förlorade så luften gick ur lite men det är ändå bronset man spelar om så jag räknar med fullt fokus från båda lagen.

Spanien ledde alltså mot Frankrike som "inte gjorde sin bästa match" enligt lagkapten Karabatic. Man gjorde 5-6 enkla fel i rad i slutet på första halvlek och var rätt sagt urusla.

Kroatien ledde mot stofavoriterna Danmark men fick ge sig i andra halvlek. Duvnjak såg lite sliten ut och Cupic var riktigt dålig med 3 missade topplägen från kanten som mer var från M6-position. Och med tanke på att Kroatien hade 24% räddningar medans Danmark hade 36% räddningar när slutresultatet skrevs tll 29-27 så var det målvaktsspelet som avgjorde.

Spanien hade två spelare i semifinalen som gjorde totalt 15 av 27 mål, Canellas och Aguinagalde. Även Spanien hade mycket sämre målvaktsstatistik än sin motståndare Frankrike. Dock så är Sierra den sämsta målvakten av de fyra semifinallagen.

Jag förväntar mig ganska mycket fart i denna match, en fart som kroaterna bemästrar mycket bättre, främst i hemspringet. Det är också kroaternas målvakt som kan höja sig betydligt mer än spaniens. Jag tycker samtliga bolag ligger högt just nu men Unibet ligger högst av dem alla och jag spelar!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Handboll

Croatia – Spain

  • Datum:
    26 jan 2014
    15:00
  • Sport: Handboll
  • Land: Eur Champ 3
  • Liga: Eur Champ 3
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2014-01-26 12:42

Fattar inte varför oddsen ändras, hittar ingen ny info...

sirlarsson 2014-01-26 12:29

Marknaden dödade mitt eventuella Spanienspel, nere på 2,20 nu. Kroatien finns att hämta till 2,17 på pinnen. BOL!

Skubb14 2014-01-25 19:02

Tycker värdet är helt på Spanien i denna kampen..

Sprite 2014-01-25 11:26

Tack för kommentar sirlarsson. Men ser du detta som 50/50 så tycker jag du borde spela 2.55 på Spanien

Ska jag vara ärlig tycker jag det nästan är klasskillnad mellan dessa lag, speciellt utan Sterbik. Vori gjorde endast ett enda mål i semin och spelar inte försvar så han kan bara förbättra sig. Duvnjak togs bort mycket i andra tack vare 5 mot 6 spel. Man måste inse att det är stor skillnad att spela i Danmarks tempo och Spaniens tempo så jag tror han orkar betydligt mer imorrn.

sirlarsson 2014-01-25 11:13

Känns lite farligt med sådana här matcher, båda lagen fruktansvärt besvikna och bryr sig troligtvis inte ett skit om brons. Håller med om att Kroatien har bättre målvakt, som igår hade Spanien haft Sterbik i mål så hade Frankrike spelat mot Kroatien här. Dock kan denna gå hur som helst när Kroatien har så jävla smal trupp, Kopljar, Vori och Duvnjak spelar hela tiden och Duvnjak är så trött att han bara orkade en halvlek igår sen gick han på knäna hela andra. Lycka till men jag tycker matchen är 50/50 och avstår
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td