Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nicolas Almagro – Martin Alund

En lockande högoddsare är det som gäller idag. ATP-turnering i Chile. Vina del Mar. Almagro (18 rankad) mot Alund (133 rankad). Jag tror vi kan få se en skräll av Alund.

Jag spelar en seger på Alund men också att Alund vinner första set:

2014-02-06 18:00TennisNicolas Almagro vs Martin Alund 1:a SET FT 8 3.500



* Almagro gör sin tävlingsdebut här på gruset i Chile. Han har inte spela en enda match på hela tre månader. Han har inte spelat på gruset på 6-7 månader. Det är med andra ord en mycket ringrostig Almagro som vi kommer få se i denna turnering och att komma tillbaka (och prestera direkt) från längre avbrott i tennis är inte lätt, något vi sett flera toppspelare ha problem med (Nadal tex).

* Är det på något underlag man kanske behöver fler matcher för att komma in i det så är det på grus. Där är rytm och glid otroligt viktigt och det är inget man bara hittar tillbaka till på några träningar.

* Alund verkar ha hittat formen här i Chile. Han har vunnit fyra matcher så här långt (fått kvala in till turneringen), med bland annat en fin seger mot duktige Albert Ramos (98 rankad) och Pella (112 rankad). Alund har bara tappat ett set i dessa fyra matcher.

* Jag tror inte Almagro kommer vara beredd att kriga sig till döds för att vinna denna match och gå långt här i Chile. Han har nog nästa veckas hemmaplansturnering i Buenos Aires i tankarna. Där han även har poäng att försvara (semifinalplats), vilket han inte har här i Chile. Matchen i sig tror jag betyder så mycket mer för Alund än Almagro.

-

Almagro är den mycket bättre tennisspelare här och jag förstår att han är favorit trots omständigheterna. Men oddset på Alund tycker jag är alldeles för högt. Almagro som också ibland kan ha tendenser att börja dålig och ofokuserat i matcher gör att "första set till Alund" också känns mycket spelvärt, till oddset 3.50 på Unibet.

Alund är en medioker spelare i jämförelse med en 100% Almagro men nu är inte så fallet (Almagro långt ifrån sin fulla kapacitet). Alund har dock slagit några bra spelare på gruset, förra säsongen besegrade han tex Chardy, Leonardo Mayer och Volandri. Så jag tror att han själv vet att han kan vinna idag och det är mycket viktigt.

Jag skulle sätta oddset på Alund runt 2.40-2.60. Handikappspel och setspel (+1.5) rekommenderas också. Lycka till vid rygg.

Se mitt spreadsheet här: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355

Se oddserbjudanden från denna match här: http://www.oddsportal.com/tennis/chi...A/#home-away;2
Tennis

Nicolas Almagro – Martin Alund

  • Postad:
    06 feb 2014
    15:09
  • Rekare: gullegris
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 4,42
  • Spreadsheet: Tennis
  • Bolag: Pinnaclesports
  • Datum:
    06 feb 2014
    18:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Chile
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2014-02-06 21:38

Snyggt plus då han tog första set!

asfalt75 2014-02-06 18:57

första set till alund TACKARRRRR

Slurf 2014-02-06 18:40

Tackar för mig då, fan vad bra han spelar.

Slurf 2014-02-06 18:36

Tog +1.5 set till 2.29. Jag tyckte det fanns betydligt mer värde där och den droppade till och med ner till 2.24 samtidigt som raka steg till 5x inför start. Jag menar, vinner Almagro första set så finns det ändå en bra chans att Alund kan ta andra. Jag har dock ingen kunskap om hur Alamgro är som spelare, om han är en sådan som oftast vinner med 2-0 mot enklare motstånd när han har en bra dag och annars oftast lika gärna kan torska 0-2.

gullegris 2014-02-06 17:47

Skada. Kan vara bra och nämna det. Han har tränat på grus, 100% ig enligt hans camp den senaste veckan. Men match är match.

Sprite 2014-02-06 17:41

Varför har inte Almagro spelat på 3 månader? Har han inte tränat på grus nu på slutet heller?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td