Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Deal Or No Deal – Blended Bellouet

Hittat en ny intressant H2H som jag vill reka till er Sharpsare. Denna gång är det inom morgondagens V75 lopp från Gävle. V75-2 som är ett Stolopp för ston som tjänat mellan 50 000 - 750 000 kr. De som tjänat 250 000 och mer står 20m tillägg.

Deal Or No Deal vs Blended Bellouet till 2.65 på Expekt.

Bådda dessa ston startar på tillägg vilket betyder att de startar 20m bakom de hästar som står på starvolten.
Även om hästarna har tjänat i princip lika mycket pengar så får Blended Bellouet anses vara den med bäst kapacitet. Blended har dessutom tjänat sina pengar på hälften så många lopp som Deal Or No Deal.
Jag tycker dock det finns anledningar till varför det imorgon inte borde skilja så mycket mellan hästarnas chanser och därför finns ett värde i denna H2H.

Blended Bellouet som är knapp favorit just nu i loppet startar med springband på bakspår. Hon är dock inge vidare startsnabb och spåret kan ställa till det lite för henne. Det troliga scenariot är att hästen hamnar på vingel och backas sist i kön.
Blended Bellouet har visserligen styrkan som sitt yttersta vapen men därifrån kan det bli långt fram med 14 startande hästar och flera som är sugna på att gå på i både andra och tredjespår utav köhästarna.
Dessutom varnar kusk och tränaren Björn Goop för att hästen är osäker i voltstart och att man därför försökt undvika att starta i voltstart tidigare.
Annan viktig information är att träningsförhållandena för Stall Goop inte har varit de bästa. Hästarna som tävlat från stallet senaste veckan har inte visat någon form och Björn ligger lite lågt inför detta lopp imorgon.

Deal Or No Deal startar från spår 3 på bakre volten vilket borde betyda att hon kan komma iväg någorlunda bra från start och skaffa en okej position. Hon är ingen raket i starten men öppnar hyfsat.
Tränaren Reijo Liljendahl säger att hästen tränar bra och att den ska gå optimalt balanserad med barfota runt om,jänkarvagn och helstängt.
Senaste loppet mötte hästen liknande motstånd som imorgon och då avgjorde hon lätt på upploppet efter fin resa. Formen verkar vara på topp och imorgon så sitter Örjan Kihlström upp. Kanske den bästa kusken när det kommer till H2H spel.
Deal Or No Deal har höjt sig ett snäpp sen hon bytte regi till Reijo. I tidigare stall tjänade hästen i snitt 4598kr/lopp. Sedan regibytet har hästen dragit in ett snitt på 21 700kr/lopp (195 300 på 9 lopp) vilket såklart är en markant skillnad. Reijo har verkligen fått snurr på detta rätt så tröga sto.

Min rätt så pessimistiska värdering är att det är som sämst en 40/60 chans imorgon med farvör för Blended Bellout, vilket motsvarar 2.5 i odds. Expekt ger oss 2.65 alltså ca 37,7% vinstchans.
Hoppas att de som vill hinner rygga denna gång och lycka till med era spel!
Trav

Deal Or No Deal – Blended Bellouet

 • Postad:
  22 feb 2014
  02:06
 • Rekare: NicklasJ
 • Spel: 1 1
 • Insats: 1,00
 • Odds: 2,65
 • Info: V75-2 Gävle
 • Bolag: Expekt
 • Datum:
  22 feb 2014
  14:45
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Hulten_j 2014-03-01 09:27

bra fakta

NicklasJ 2014-02-23 22:47

Själva rektävlingen tycker jag inte känns så viktig. Men jag tycker det är bra att betygen faktiskt speglar vad de som läser tycker. Detta främst för att de som kanske vill ha speltips ska kunna få vägledning av betygen till om reken är bra eller inte och som skrivare av reken få veta om det man skriver är bra/dåligt.
När jag läser rekar i sporter som jag själv inte har så stor koll på så hjälper det ju att man förutom att läsa reken kan titta på betygen och på så sätt få reda på vad andra mer insatta anser.
Hur som helst ingen idé att lägga någon energi på ifall det fuskas med rösterna eller inte. Det får de som håller i sajten göra.

Tomte 2014-02-23 19:55

Problemet är nog inte de som ofta sätter låga betyg, utan de nya konton som skapas för att sätta femmor eller ettor... när nya rekare utan track-record kan få drösvis med femmor på kort tid eller när duktiga rekare som NicklasJ får flera låga betyg på kort tid är något fel (självklart kan nya rekare skriva bra rekar, men mångdubbelt fler femmor än exempelvis offside som hade en stor följarskara, nja...). Det är säkert möjligt att du Nicklas "slipper" 1-or på dina kommande rekar, så länge du inte hotar förstaplatsen för en annan rekare. Att du hamnat i skottgluggen beror naturligtvis på att du skriver bra rekar så du får se det som ett gott betyg och jag hoppas att jag har fel och att du vinner månadens rektävling! :-).

Boone 2014-02-22 16:45

Vi håller noga koll på de som nästan uteslutande röstar 1-poängare och deras röster blir bara mindre och mindre värda.

NicklasJ 2014-02-22 15:49

Missade loppet då jag va på jobbet och det finns inte tillgängligt på atg att se än men jag ser på resultatet att Deal Or No Deal diskades för galopp och att Blended Bellouet vann. Alltså blev det tyvärr en förlust för min rek.

Sprite 2014-02-22 12:37

Frågan är ju hur noga ledningen för sharps kollar upp det. Dem har ju redan uteslutit fuskare så bör inte vara så svårt om någon är så dum så att den lägger tre låga betyg på rad.

Jag tror även att sporter som t.ex. handboll och trav alltid kommer ha svårt att konkurrera med t.ex. fotboll och tennis i popularitet och därför får oförtjänt låga betyg i jämförelse.

NicklasJ 2014-02-22 11:12

Kanske har ni rätt Tomte och Pilkast i era konspirationsteorier. Fick 3 ettor på rad under kort tid. Ungefär samma hände på förra reken också. Eller så är det några som helt enkelt inte tycker om det jag skriver.

NicklasJ 2014-02-22 11:10

Ja Trinity tänkte också på det även om jag valde att inte ta med det i reken.

Trinity 2014-02-22 10:17

Tror du är helt rätt ute, En finfin rek.

Tittar man på vem som vann över vem, Så vann Engla Håleryd (1/1-2014) över Blended Bellouet och sedan vann Deal Or No Deal (5/2-2014) över Engla Håleryd..
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td