Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

B. Ferry – D. Malyshko

3 rekar i en rek då det är till samma tävling och väl motiverade spel men ganska korta rekar som jag inte orkar fylla ut med överflödigt nonsens för att jaga höga betyg.

Huvudspelet. Björn går bara ut 2,9 sek före ryssen men han vann sprinten (trots 1 extra bom jämfört med Malyshko!!!) och vi alla vet att Björns favoritgren är just jaktstart. Nu får han inte jaga, åtminstone inte i inledningen.

Björn Ferry har 86% träff denna säsongen. Dimitri Malyshko har 84%. Motiveringen är alltså:

1. Bättre åkform
2. Favoritgren för Ferry
3. Bättre träffprocentOgiltigt spel-ID: 1982416


Beatrix var 7,4 sek före Ustyugov i sprinten trots 2 bom jämfört med Ustyugovs 1 bom.

Beatrix har 84% i träffprocent denna säsong. Ustyugov har 89%.

Så motiveringen är att om Beatrix åker 7,4 sek snabbare trots en extra bom och går ut med det försprånget så borde detta bli jämnt om Beatrix skjuter 2 bom mer än Ustyugov och jag tror chansen är betydligt större att det skiljer mindre träffar än fler träffar än så.


Ogiltigt spel-ID: 1982419


Tvåan i sprinten Shipulin mot trean i sprinten Peiffer. Det skiljde endast 1,2 sek till Shipulins fördel i sprinten. Detta trots att Peiffer hade en extra bom. Träffprocenten är 85% för Shipulin mot Peiffers 84% så skillnaden är extremt liten på vallen. Unibet har gjort Shipulin till favorit vilket jag tycker är märkligt och spelar tysken
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Skidskytte

B. Ferry – D. Malyshko

 • Postad:
  08 mar 2014
  08:44
 • Rekare: Sprite
 • Spel: 1
 • Insats: 250,00
 • Odds: 1,72
 • Bet365
 • Datum:
  08 mar 2014
  11:15
 • Sport: Skidskytte
 • Land: Annat
 • Liga: Jaktstart 12,5 km
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2014-03-08 11:47

Ferry blir tvåa och tar Malyshko med 33 sekunders marginal. Så han både åkte snabbare och sköt bättre idag. Klockrent spel!

Peiffer och Beatrix sköt katastrof med 6 bom var! De sköt alltså 70% vilket är långt under deras normala nivå.

Sprite 2014-03-08 10:08

Tack för input NicklasJ. Jag hade personligen satt 1.50-1.55 på Ferry då jag tror han har jättechans och bara känner att han kan vinna men inte förlora något. 1.60-1.65 på Beatrix samt 1.80-1.85 på Peiffer.

Skidskytte är dock inte min paradgren (handboll är) så jag är lite försiktig med att skriva ut var jag tycker gränserna går men är det önskvärt är det klart jag slänger med det i framtiden

NicklasJ 2014-03-08 09:35

Håller med om att rekarna inte behöver vara så långa även om jag själv kanske tillhör de som skriver längst. Skyller på att trav är lite krångligare och bygger på många faktorer. Det jag saknar i denna rek är dock din egna värdering. Har ingen koll på skidskytte själv så vill veta vilket odds du själv tycker är korrekt.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td