Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Caroline Wozniacki – Jelena Jankovic

Caroline Wozniacki (rankad 12a) mot Jelena Jankovic (8a). Indian Wells, underlaget är hardcourt. Oddset på danskan ökar något vilket jag tycker är lite märkligt. Pinnacle erbjuder 2.24 i denna stund och jag väntar inte längre utan tar detta. Jag skulle vilja säga att matchen är 45-55 till Wozniackis fördel, så oddserbjudandet är mycket lockande.

Detta för Wozniacki:

* Inbördes möten står på 5-4 till danskan Wozniacki. Nu var det ett par år sedan dom möttes, 2012, men tar man en titt på deras fem senaste möten så har Wozniacki vunnit samtliga fem. Och fyra av dessa fem i två raka set.

* Detta är en match mellan två spelare som spelar en liknande tennis. En defensiv tennis där man hoppas på att motståndaren slår ut sig. Jag tror dock att det inte bara är så att bookiesen har Jankovic som favorit utan jag tror även att serbiskan känner den pressen. Och just det tror jag kan vara till en fördel för danskan då serbiskan i större mån kommer försöka avgöra poängen medan danskan för förlita sig på det hon gör bäst, försöka tvinga fram unforced errors med sin defensiva tennis. Jag tror inte Jankovic har kapaciteten att slå ut Wozniacki, jag är ganska säker på detta. Och jag tror det finns en risk (för serbiskan) att hon tar tag i taktpinnen och överskattar sin förmåga.

* Jankovic verkar inte vara helt kry. I sin senaste match igår, mot Rybarikova, så började hon ta sig för ryggen. Hon fick även ta in en läkare. man såg tydligt att allt inte var ok då hon grimaserade rejält och då hon ett par gånger under pauserna fick ta hjälp av domarstolen för att stretcha ryggen. Har hon minsta lilla känning så tror jag hon förlorar denna match, så pass jämna är dom. Att hon sedan slog Rybarikova enkelt, säger inte så mycket om Jankovic utan mer om hur vissa WTA-spelare kan spela matcher helt utan hjärna. Rybarikovas spel efter det att hon märkte att Jankovic hade ont, blev helt plötsligt tio gånger sämre varpå hon bara gav bort poäng och game. Man såg också tydligt att Jankovic gick all in i duellerna och försöka avgöra bollarna tidigt då hon inte ville belasta ryggen än mer, med långa bolldueller. Långa bolldueller är dock att vänta på mot danskan. Många långa dueller.

Bild på hennes stretchande igår: https://pbs.twimg.com/media/BiV1Vd6CIAEJXfO.png:large

* Indian Wells hardcourt är lite långsammare än den genomsnittliga hardcourt mattan. Vilket bör passa danskan bättre än serbiskan. Tar man en titt på hur båda trivs här i Wells så har Jankovic vunnit här. Men det 2010. Dom tre senaste åren så har hon 2-3 i record (exklusive årets upplaga). Så hon har inte imponerat här i Wells sedan hennes vinst 2010. Jankovic är 16-10 i Wells under hela sin karriär. Wozniacki i sin tur har mycket fina 26-7 i Wells. Hon spelade final förra året här. Hon har faktiskt spelat tre av de fyra senaste finalerna här i Wells, 2010, 2011 och 2013. Så hon trivs ypperligt i Indian Wells.

* Tar man en titt på formen detta år så är det fördel Jankovic, det är inget att hymla över. Men jag tyckte mig se fina tendenser för Wozniacki i hennes senaste match mot Shvedova. Där hon hade jätteproblem i två set men lyckades plocka fram storspelet i tredje set. Där hon såg otroligt vass ut. Hon sa efter den match att hon hade enorma problem med Shvedovas mycket starka serve, som studsade högt. Och visst, hon tappade många poäng där. En stark serve kommer hon dock inte få brottas med mot Jankovic utan då blir det baslinjespelet som avgör. Det känns som om Wozniacki är på väg upp formmässigt och kanske kan hon här i Wells där hon känner sig hemma, visa det genom att gå långt i turneringen.

* Matchen i sig betyder så mycket mer för danskan än serbiskan, då Wozniacki har en hel del poäng att försvara efter sin finalplats här förra året. Denna turnering betyder mycket för hennes framtida ranking. Jag tror danskan kommer gå in till denna match med en riktigt bra inställning från första boll medan serbiskan kommer vara lite tveksam pga sin fysiska status. Det bör ge danskan första set. Ett spel som jag också lägger här.

-

Detta är en no brainer match för mig. Här ska man spela på danskan, eftersom all värde ligger där. Däremot kan man ju ifrågasätta hur pass stor insatsen bör vara. Jag spelar på en seger för danskan och att hon vinner första set.

Mitt spreadsheet finner man här:https://www.sharps.se/spreadsheet/29355

Oddsspel på denna denna kan man se här: http://www.oddsportal.com/tennis/usa...line-pzcI51HD/
Tennis

Caroline Wozniacki – Jelena Jankovic

 • Postad:
  11 mar 2014
  13:53
 • Rekare: gullegris
 • Spel: 1
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,24
 • Spreadsheet: Tennis
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  11 mar 2014
  20:30
 • Sport: Tennis
 • Land: USA
 • Liga: Tennis
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2014-03-11 21:58

6-3, 6-1 Jankovic. Utklassning från början till slut :(

Sprite 2014-03-11 17:40

Bolagen har olika villkor. Finns även flera bolag som inte voidar om bara första set spelas klart. Men det är såklart en stor fördel att ha en bookie som inte voidar vid skada med gullegris info

Freee123 2014-03-11 17:32

En fräck liten gardering skulle väl kunna vara att lira Woz på Bwin el Expekt för dom voidar väl inte ifall nu Jankovic skulle bryta? Eller tänker jag fel?

Sprite 2014-03-11 17:10

Klockrent och sakligt. Mycket bra info. 5 stjärnor!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td