Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Feliciano Lopez – Mikhail Kukushkin

Feliciano Lopez mot Mikhail Kukushkin, Indian Wells, tredje omgången. Underlaget är hardcourt.

Jag tycker oddset på en seger för Lopez och även 2-0 set-seger är lite för högt. Man kan få 2.60 på Unibet nu, för en 2-0 seger. Jag skulle ha satt den till någonstans runt 2.10-15.

Dessa saker talar för en 2-0 set-seger för Lopez:

* Kukushkin har spelat elva matcher så här långt detta år och har 4-7 i record. Han är 2-5 på hardcourt, två av segrarna har kommit just här i Wells. Mer om dom längre ner. Intressant info.

* Lopez är 8-6 denna säsong. Han är 8-4 på hardcourt. Formen är därmed på Lopez sida även om Lopez ännu inte spelat någon glimrande tennis, ska tilläggas.

* Kukushkin har alltså fyra vinster och sju förluster denna säsong. Innan sina två segrar här i Indian Wells så hade han alltså 2-7 i record. Hans två vinster innan Indian Wells har kommit mot Teymuraz Gabashvili rankad 66a och Ruben Bemelmans rankad 163a. Man kan då kanske tycka att han prickat formen här till Indian Wells iom sina två ytterligare segrar. Men tar man en titt på hans vinster i Wells så ploppar det upp en hel del frågetecken om så är fallet, att han hittat formen. I sin första match här i Wells besegrade han kvalspelaren Samuel Groth, rankad 176a i ett avgörande set, dessutom i tiebreak. Det i en match där Kukushkin faktiskt vann färre poäng än Groth. Och det är lite ovanligt att vinnaren vinner färre poäng än förloraren. Inte särskilt imponerande med andra ord.

I sin andra match mötte han Pospisil, som är rankad 27a. Där vann han solklart i två raka där han bara släppte två game. Men studerar man denna seger något närmare så kan man konstatera att kanadensarna spelade mer eller mindre halvskadad. Pospisil har haft problem hela denna säsong med en ryggskada (faktiskt dragit sig ur 4 av 6 turneringar han spelat i år, pga sin ryggskada) och den hämmade honom oerhört i denna match. Här har bookiesen i min mening överskattad Kukushkins vinst mot ett bra namn i Pospisil, och lagt ett något lägre odds än vad man hade gjort om Kukushkin vunnit mot ett mindre meriterande namn.

* Lopez leder inbördes möten med 2-0. Ett av dessa möten har ägt rum på hardcourt, som vi har i Indian Wells. Och det var faktiskt bara för tre månader sedan och där vann Lopez med 6-4 6-4. Jag förväntar mig en liknande match här.

* Rent speltypsmässigt, som jag tror man kan finna en hel del intressanta saker här rent generellt, om man har kunskap och (uppdaterad) koll på dagens tennisspelare, så har jag väldigt svårt och se hur Kukushkin ska hota Lopez. Jag skulle vilja säga att om det är mot någon typ av spelare som Lopez trivs emot så är det av Kukushkin typ. Spelare som är helt ok från baslinjen och liksom förlitar sig på misstag från motståndaren. Problemet med Kukushkin är att han inte har det där lilla extra, utan han är bara "bra" på att mota tillbaka bollar och då brukar Lopez, med sin fina forehand och serve kunna slå ut dessa typer av spelare. Vilket han tex visade mot Sela i första omgången här i Wells när han vann i två raka. Sela och Kukushkin är i min mening väldigt lika till spelstilen. Båda har en svag serve också och bjuder därmed in Lopez till lägen och break medan Lopez förlitar sig mycket på att hålla sin egen serve.
-
Jag måste gå med Lopez här. Även om spanjoren kanske inte övertygat så här långt i Wells, så tror jag ändå att klasskillnaden och Kukushkin usla form blir skillnaden. Jag måste dock påpeka att Lopez ibland kan ha miserabla dagar, inställningsmässigt, och det oroar. Men i detta fall så tror jag han kommer vara otroligt fokuserad på att ta sig vidare då han fått en ypperlig chans, till fina och värdefulla ranking-poäng, med denna fina lottning, nu när han slipper en seedad spelare.

Lopez 7-5 6-2 är mitt tips.

Mitt spreadsheet kan man se här: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355

Odds för denna match kan man se här:http://www.oddsportal.com/tennis/usa...hIkh1nQR/#ah;2
Spela på Unibet och få Se bonus här
Tennis

Feliciano Lopez – Mikhail Kukushkin

  • Datum:
    11 mar 2014
    18:00
  • Sport: Tennis
  • Land: USA
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2014-03-11 22:13

Lopez är lika sämst idag som han var emot Ward som jag nämnde nedan. 6-1 Kukushkin i första set.

Slurf 2014-03-11 15:25

Jag tycker det finns mer värde på vinna första sett till 1.70 isf. Tog det igår och såg att Marathon öppnade på 1.72 senare. Nu har dessutom ditt spel droppat lite, men jag valde bort 2.60 eftersom att det faktiska oddset vi får på att han skall ta andra set (om han tar första) blir strax under 1.53 om vi spelar 2.60 och jämför det med oddset på vinna första set och då räknar jag på 1.70 och inte på de 1.72 som finns nu, då får vi ett odds på drygt 1.51 på att han skall vinna andra sett. Jag törs nästan lova att vi hittar lite högre på livebetting om första set vinns.

sharp 2014-03-11 11:04

Riktigt bra rek, intressant och informativ. Såg matchen mot Sela och håller med till fullo!

Sprite 2014-03-11 07:32

Riktigt bra rek dock, en klar 4a av mig. Hade varit en 5a om jag också sett värde. Gillar att du kan så mycket och verkligen går in på djupet i analysen

Sprite 2014-03-11 07:31

Såg du Lopez match emot Ward? Det var verkligen Ward som förlorade och inte Lopez som vann den matchen. Lopez var otroligt dålig och hans främsta vapen serven nöp inte speciellt bra på underlaget. Slicen var fruktansvärd och servereturerna horribla emellanåt. Bättrar han sig har han bra chans men jag tycker inte oddsen är för höga på Lopez
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td