Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kei Nishikori – Roger Federer

Dags för kvartsfinaler i ATP Miami! Under gårdagen tog Roger Federer en behaglig seger mot Richard Gasquet (6-1, 6-2) vilket visade att jag var rätt ute i min rek - Under 20.5 gem. Nu ställs Federer mot Kei Nishikori och jag trodde inte vi skulle få det odds Pinnacle erbjuder på underspelet vilket gör att jag spelar vidare på samma spår.

Roger Federer hade en av sina tyngre säsonger under 2013 med endast en ATP-seger och en sjundeplats på världsrankingen. Efter årsskiftet blev Stefan Edberg en del av tränarstaben och därefter tycker jag att vi ser en bättre Federer. Under 2014 har han endast förlorat tre matcher - en final mot Hewitt, en semifinal mot Nadal och en final mot Djokovic. Edberg var en stor barndomsidol för Federer vilket jag tror gör samarbetet mycket starkare då respekten finns där för en stjärnspelare som Federer.

Kei Nishikori är 17/6 under 2014 och rankad #21 i världen. Han har tagit sig till kvartsfinal genom att besegra Matosevic, Dimitrov och Ferrer där de två sista matcherna var slitsamma. Nishikori tappade sin serve åtta gånger i matchen mot Ferrer (ex tiebreak) men lyckades tillslut vinna efter tre timmars spel. Det håller dock inte mot en nytänd Roger Federer som bara bjöd Gasquet på en breakboll.

De har bara mött varandra två gånger med ett oavgjort resultat. Nishikori tog sin vinst på gruset under 2013 medan Federer tog sin på hard under 2011 och självklart var vinsten på hard under tjugo gem. Federer är 22/3 under 2014 där 18 matcher har vunnits utan att släppa ett set och mestadels gått under linan.

Efter tio år (2003-2013) som topp fyra har nu Federer varit utanför i nio månader men återtar troligtvis fjärdeplatsen efter denna turnering. Mot toppen!

Statistik hittar ni på: ATP World Tour
Matchen ser ni på: C-More Tennis
Oddsen följer ni på: Oddsportal
Mina tidigare rekar ser ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Tennis

Kei Nishikori – Roger Federer

  • Postad:
    26 mar 2014
    11:06
  • Rekare: Pettzon2
  • Spel: UNDER 20.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,04
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    27 mar 2014
    02:05
  • Sport: Tennis
  • Land: USA
  • Liga: ATP Miami
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pettzon2 2014-03-30 11:22

Federer spelar precis som vi förutsätter i första set men börjar sedan slarva i andra för att sedan spela jämnt i tredje. Inte kan man sticka ut under stolen med att Nishikori spela bra...

tompa87 2014-03-27 06:26

Vad hände? Missade matchen :/ Är Nishikori så bra eller var det helt enkelt som vanligt att jag är Mr. Jinx å aldrig ska få vinna en krona?

Sprite 2014-03-26 12:51

Håller helt med dig! Rygg!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td