Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Antonio Rodrigo Nogueira – Roy Nelson

Då var det dags för UFC gala igen efter 2 helger utan några matcher.

Kör en genomgång på dom båda deltagarna först som vanligt.

Roy Nelson 19-9

Roy Big Country Nelson är lite av en kultfigur inom UFC pga hans kroppsbyggnad. Han har för vana att dyka upp med en rejäl kagge inför matcherna
Trots hans ölmage så har han en hyfsat framgångsrik karriär inom UFC där han har 6-5 i record men alla förluster har kommit mot bra motstånd.
Han har egentligen sin kampsportsgrund inom brasiliansk jiu-jitsu men sen han gick över till MMA har han blivit mer känd för kraften i sina slag stående.
Alla hans 6 vinster i UFC är via KO/TKO.

Antonio Rodrigo Nogueira 34-8

Rodrigo Nogueira är en veteran inom UFC och har tillhört organisationen sedan 2007 och var innan dess stor inom PRIDE som på den tiden var den största organisationen. Han är en av få som har varit mästare i båda organisationerna och räknas in som en av dom riktigt stora inom MMA.
Han har mest gjord sig känd genom sina submissions och är riktigt farlig på marken. Av sina 34 vinster är 21 via submisson och han har bara 3 vinster via KO/TKO.
Tyvärr är han inte samma fighter idag som han en gång varit. Efter 15 år som professionell fighter inom MMA så börjar alla matcher ta ut sin rätt.

Förväntad Matchbild

Trots att Nelson är duktig på marken så har han redan innan matchen gått ut och sagt att han inte har för avsikt att få matchen till marken där han erkänner att Rodrigo Nogueira är vassare.
Lyckas Nelson hålla matchen stående ska det inte vara något snack om att han ska vinna matchen.
Rodrigo Nogueira är nog inte intresserad av att stå och svinga med Nelson utan kommer göra allt för att lyckas få ner honom eller clincha.
Det som talar för att Rodrigo Nogueira inte kommer lyckas få ner Nelson är att Nelson har ett erkänt bra nedtagningsförsvar och att Rodrigo Nogueira lyckats med 1(!) nedtagning dom senaste 6 matcherna.
Det är inte säkert att Nelson lyckas få till en vinst via KO/TKO men håller han matchen stående så ska han lyckas vinna via poäng ändå.

Pinnacle är marknadshögst för tillfället med 1.84 och jag kan tänka mig att spela ner till ca 1.75.

Galan går på fredagskväll och kan ses via tv4play, UFCfightpass eller Cmore.
MMA

Antonio Rodrigo Nogueira – Roy Nelson

  • Datum:
    11 apr 2014
    20:45
  • Sport: MMA
  • Land: UFC
  • Liga: UFC
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2014-04-12 12:47

Vilken jävla knockout sen!

lodmajster 2014-04-11 22:18

Nelson vann via KO i första ronden efter att ha träffat Rodrigo Nogueira flera gånger

Lawio 2014-04-11 14:44

Danke!

lodmajster 2014-04-10 17:35

Ojsan, såklart är spelet på Nelson

forbannat 2014-04-10 16:21

Såg nu att du troligen spelat Roy och inte Rodrigo på oddsen

forbannat 2014-04-10 16:20

Bra info, men med infon du radar upp blir iallafall jag sugen på Roy som underdog. Som du skriver 1 nedtagning de senaste matcherna (jag vet inte vilka fighters han mött) och nu mot Roy som har ett bra takedowndefense. Roy är dessutom bra på marken så även om Rodrigo får ner honom någon gång är det långt ifrån säkert att han kan avsluta
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td