Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Jan-Lennard Struff – Sergiy Stakhovsky

Struff (rankad 96a) mot Stakhovsky (89), i Munchens ATP turnering på grus. Spelet är att matchen går till tre set (samt ett mindre bet på en seger för Stakhovsky). Struff favorit i denna match. Ett snittodds på 1.50, vilket förvånar mig lite. Jag skulle vilja ge tysken Struff en knapp fördel på 52-48 kanske. Jag tror detta avgörs i ett tajt tredje set. Varför:

* Intressant och liknande statistik som båda spelarna har i år är att de vinner ungefär lika många game i sin serve och bryter motståndaren lika sällan. Struff har vunnit 78% av sina servegame detta år, Stakhovsky 77%. Struff har vunnit 18% av sina returgame och Stakhovsky 18%. Det är spelare som är stabila i sin egen serve, och servar bra, men dom returnerar inte särskilt briljant.

* Stakhovsky är ingen grusspelare, det är kanske hans sämsta underlag, medan Struff trivs på gruset. Men jag vill poängtera att det ändå för mig inte är en jättestor skillnad mellan dessa spelarna på underlaget grus. Stakhovsky är tex 24-26 på grus i sina senaste 50 matcher, han är 3-2 detta år där han förlorat mot två mycket bra spelare i Dimitrov (toppspelare) och Gabashvili (spelat riktigt bra på gruset detta år). Struff är 32-18 på sina senaste 50 grusmatcher och 4-2 i år på gruset. Men många av dessa vinster kommer från Challanger-touren mot lägre rankade spelare. Och tar man en titt på hans två grusförluster detta år så ser man att det är mot Busta (rankad 64) och Ignatik (rankad 254). Och tittar man längre bak, i de två senaste turneringarna på gruset, innan detta år, så fick han stryk mot en spelare som är rankad 266 (Ceccihinato) och en annan som är rankad 311 (Monteiro).

* Stakhovsky är inte den bästa grusspelare som nämnts men han är fotfarande en rutinerad ATP-spelare. Han är även i helt ok form då han detta år har en bra record på 17-12 i matcher, 17 vinster och 12 förluster. Han kommer också från en grusturnering i Bukarest där han nådde kvartsfinal efter att ha besegrad den meriterade grusspelare Carlos Berlocq (rankad 61a). Struff är som tidigare nämnt en bra grusspelare med en på ytan bra record. Men Struff har tex bara sju matcher på grus i ATP sammanhang och är 3-4 där. Det är ingen imponerande statistik och en spelare med så liten rutin i dessa sammanhang, utan att prestera topptennis på Challenger-touren ska i min bok inte vara så är pass stor favorit mot en räv som Stakhovsky.

* Struff slog Lopez här i kvalet i Munchen, och att slå ett så pass stort namn kan ha gjort att bookiesen överskattad Struff. För Lopez är i en usel form at the moment och bara 1-3 på gruset detta år, det mot en 440+ rankad spelare.


Det som talar emot Stakhovsky och överspelet är att Struff leder inbördes möten med 2-0. Varav en av vinsterna kom på grus i två raka (båda matcher spelades 2013). Sist dom spela så vann Struff i tredje efter ett tiebreak. Stakhovsky kan ibland hamna i en svacka och ha svårt för att prestera, speciellt på gruset. Men jag tycker mig se att han detta år och under senare tid ändå spelat en bra tennis. Där han har ett antal bra och självförtroende-givande vinster i ryggsäcken och det är jätteviktigt för Stakovskys tennis och för hans förmåga att prestera. Hade han kommit till denna match med få vinster i bagaget och ett tungt år, så hade jag ändå tyckt att oddset varit någorlunda rättvist. Men han har faktiskt slagit en del bra spelare detta år och tex spelat en ATP-semifinal i Sydney.

Jag tror också att Struff ser sin stora chans här att fixa många härliga rankingpoäng, och en ung spelare som Struff kan komma att bli nervös och stressad vid viktiga poäng i denna match, av denna press. Där tror jag Stakhovsky får nytta av sin rutin och kanske tar ett set enbart på grund av att Struff inte kan knyta ihop säcken.

Jag kommer även lägga en liten slant på en seger för Stakhovsky.

2014-04-30 13:00TennisJan-Lennard Struff vs Sergiy Stakhovsky 1 FT 4 2.860


Mitt sheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355

Odds på denna match: http://www.oddsportal.com/tennis/ger.../#over-under;2
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Tennis

Jan-Lennard Struff – Sergiy Stakhovsky

  • Datum:
    30 apr 2014
    13:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Tyskland
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2014-04-30 17:47

Ryggade live efter första set och hoppades på en uppryckning men var tyvärr inte ens nära. Han kunde inte breaka Struff en enda gång under hela matchen och blev själv bruten 3 gånger trots 83% förstaservar mot Struffs 69% förstaservar.

lodmajster 2014-04-30 09:50

Bra rek som vanligt!

Setspelet är uppe i 2.50 på BET365.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td