Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Roberto Bautista Agut – Rafael Nadal

Roberto Bautista Agut (rankad 45a) mot Rafael Nadal (1), Madrid ATP som gäller, underlag; grus. Därför tror jag detta blir en jämnare match än vad många tror:

* Agut spelar sitt livs tennis. Han har fina resultat detta år med segrar mot bland annat Del Potro (rankad 6a), Robredo (18), Berdych (5), Janowicz (19) och Pospisil (24). Agut är 19-8 detta år. En fin statistik. Agut är rankad 45 just nu men kommer efter denna turnering att slå sig in på topp 30.

* Agut har spelat fin tennis här i Madrid då han bland annat slagit spelare som Robredo och Verdasco. Men även en "in form" Giraldo, en Giraldo som också spelat sitt livs tennis den senaste tiden. Agut avfärdade Giraldo i två raka, enkelt. En Giraldo som slagit toppspelare som Murray, Tsonga, Hewitt, Almagro och Fognini under de senaste grusveckorna. Aguts vinst på det enkla vis imponerade stort tycker jag.

* Ja, Nadal har spelat bra här i Madrid så här långt och tagit enkla segrar. Men det går inte att komma ifrån att han så här långt under denna års grussäsong sett sådär ut med Nadals mått mätt. Han har faktiskt förlorat två grusmatcher redan, och det är väldigt ovanligt för att vara Nadal. I Monte Carlo fick han stryk mot Ferrer i två raka. För att sedan i turneringen därpå förlora mot Almagro. Han är inte i den oslagbara grusform som han annars brukar vara i. Dessutom känner nog motståndarna att man faktiskt kan besegra Nadal på grus och den mentala spärren som fanns innan, är nu borta för många av Nadals konkurrenter. Och jag tror vi kommer få se spanjoren ha större problem än någonsin tidigare på gruset denna säsong.

* Nadals backhand har varit hans största akilleshäl så här långt under grussäsongen. Agut har en riktigt vass forehand kross, det är hans största vapen skulle jag säga. Kan han hålla sina UE nere och spela mycket cross på Nadals backhand så tror jag att Agut kan få många enkla poäng.

* Nadal hade en på pappret svår match igår mot Berdych där han fick vara 100% fokuserad och förberedd. Han vann också enkelt. Jag tror dock vi kan få se en liten reaktion till denna match då namnet Agut inte hotar eller skrämmer lika mycket som Berdych. Kan kanske bli så att Nadal inleder dåligt och underskattar landsmannen. Dessutom har dom två aldrig möts så vi kan få se en liten anpassningsperiod till en början där båda känner lite på varandra. Förhoppningsvis leder detta till ett jämnt och långt förstaset.


Jag ser stora möjligheter till att vi får se en ganska jämn match där Agut plockar en hel del game. Över 18.5G kan man få till oddset 2.00 alltså. Jag tycker det är otroligt spelvärt, och skulle satt oddset till 1.80 kanske. Lockar även lite att spela för en setvinst för Agut men jag står över det spelet.

Spelar dock även:
2014-05-10 15:30TennisRoberto Bautista Agut vs Rafael Nadal +6 FT 8 2.100


Oddserbjudanden på denna match finns här: http://www.oddsportal.com/tennis/spa.../#over-under;2

Mitt spreadsheet:
https://www.sharps.se/spreadsheet/29355
Tennis

Roberto Bautista Agut – Rafael Nadal

 • Postad:
  10 maj 2014
  14:18
 • Rekare: gullegris
 • Spel: ÖVER 18.5G
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,00
 • Spreadsheet: Tennis
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 maj 2014
  15:30
 • Sport: Tennis
 • Land: Spanien
 • Liga: Tennis
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2014-05-10 18:39

Båda spel in med minsta marginal. Snacka om flyt där när det stod 4-0 och Nadal hade två breakbollar till 5-0. Istället tog Agut 3 raka gem och räddade båda spelen

Sprite 2014-05-10 15:47

Tror inte på reken alltså, att det är första mötet tror jag bara gynnar Nadal för Agut kommer få väldigt höga och jobbiga bollar att slå på jämfört med alla andra spelare i världen

Sprite 2014-05-10 15:46

Semifinal och det är väl här någonstans som Nadal taggar till ordentligt i turneringarna? +6 står i 2.20 nu
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td