Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: CFR Cluj – Malmo Ff

CFR Cluj - Malmö FF +0 @2.45

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är dags för nästa omgång av Champions League-kvalet, och Malmö FF är fortfarande med i leken. I den första rundan lyckades man med enkla medel rulla ut det Kosovanska KF Drita. Nu höjs ribban rejält, och det gäller för Rösler att han sparkar igång sina mannar ordentligt för KF Drita var verkligen ingen värdemätare.

Sedan Uwe Rösler tog över skånes stolthet är formkurvan spikrakt uppåt. Man är obesegrade, och med endast ett kryss har man alltså vunnit resten. Man placerar sig just nu på en 6e plats i den Allsvenska tabellen, och hösten ser helt plötsligt oerhört intressant ut med europaplatserna inom räckhåll. Röster har kommit in med en annan pondus. Han har vunnit spelarnas respekt, och har även gjort ett par bra värvningar i form av Christiansen och den amerikanska succéspelaren Romain Gall. Han har helt klart rört om lite i grytan, och jag tror Malmö-supportrarna börjar se ljuset i tunneln.

Inför mötet mot Cluj har man ett avbräck i Bachirou på grund av skada, men inte helt oväntat för en klubb med denna ekonomi finns det fullgoda ersättare. Anders Christiansen och Lewicki får i uppgift att täcka upp för Bachirou på innermittfältet.

I ärlighetens namn tror jag inte de flesta har speciellt bra koll på de lägre ligorna ute i europa, och inte heller spelbolagen. Malmö och Örebro har frostat den svenska fotbollen de senaste åren, och det har varit tydligt hur svaga dessa europeiska "B-ligorna" faktiskt är. Jag ser Malmös chanser att gå segrande här är klart större än vad oddsen antyder. Jag väljer dock att gardera med ett +0 handikapp.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

CFR Cluj – Malmo Ff

  • Postad:
    24 jul 2018
    10:54
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 2 +0
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,45
  • Unibet
  • Datum:
    24 jul 2018
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-07-24 20:28

Smileyn vart till fyra frågetecken också

Lukasoe 2018-07-24 20:26

Se där, Östersund ska det givetvis vara ????

erek 2018-07-24 11:37

Citat:
Ursprungligen postat av Lukasoe Visa inlägg
2018-07-24 18:00Champions LeagueCFR Cluj vs Malmo Ff +0 FT 5 2.450
Unibet
CFR Cluj - Malmö FF +0 @2.45

-------------------------------------------------------------------------------------------
... Malmö och Örebro har frostat den svenska fotbollen de senaste åren...
Vad menar du här?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td