Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

FUL – WAT

???? Analys: Fulham - Watford
????????️ Premier League
???? 180922 1330

FULs 2 hemmamatcher den här säsongen har haft 8 gjorda mål. De 5 matcher de spelat totalt denna säsongen har haft 19(!) mål, vilket är näst mest i PL efter ARSs matcher. De har också släppt in minst 2 mål i varje match än så länge och tre av dessa motståndare har varit BHA, CRY och BUR.
WAT vann deras sista bortamatch men innan dess var det en period på 12 bortamatcher utan vinst. Deras bortamatcher förra säsongen hade 50 mål (snitt på över 2.6/ match) och denna säsongen snittas än så länge efter 5 omgångar 3mål/ match. Denna säsongen har WAT gjort 10 mål och en intressant statistik är att 8 av dem kommit i andra halvlek.

???? TIPS
Med tanke på att WAT gjort 80% av sina mål i andra halvlek kommer jag även att spela live på denna, med mål i andra halvlek. Innan start hittade jag båda gör mål och över 2.5 till dubbel peng, 2.0 och det kommer jag sätta 3 units på.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

FUL – WAT

  • Datum:
    22 sep 2018
    13:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td