Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-12-25, 16:05   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Juldagsbasket!


Dags för traditionsenlig juldagsbasket i NBA där vi idag har 5 matcher som avlöser varandra med 2.30 mellan dom olika matchernas starttid. Det innebär att den som vill se basket i världsklass kan göra det i ungefär 13 timmar i sträck från kl 18 idag till ungefär kl 07 imorgon bitti. Det är såklart en match på menyn som lockar extra idag och det är dagens andra match vilket är första mötet mellan lagen sedan finalen förra säsongen och det är en matchup mellan ligans två bästa lag Cavaliers och Warriors. Världens 2 bästa lag drabbar samman i en match med enorm prestige så det kommer bli riktigt intressant att följa.

Men vi börjar med att som vanligt gå igenom vad som hände i senaste dagen med rekar. Återigen så blir det en mycket bra dag för oss med 9 vinster på 11 spelval vilket ger 5 vinster och 2 förluster. Formen var väl lite klen inledningsvis här på sharps men man kan inte räkna med att bli miljonär på direkten utan det gäller att grinda sig fram med ett långsiktigt tänk. Nu på slutet har det sett betydligt bättre ut då 3 av dom senaste 4 speldagarna har slutat med plus och det gäller att fortsätta så lite oftare framöver.

Spurs som fick chansen direkt igen hade inga som helst problem att krossa Blazers med 20 poäng trots att Spurs vilade 2 startspelare i matchen. Skönt för Spurs att det nu kunde bli en trevlig jul trots allt.

Hornets vinner enkelt med 12 poäng mot Bulls och underspelet på 212.5 sitter också det enkelt då matchen stannar på 194.

Warriors -2 vinner med 6 poäng mot Pistons men vi får inget för det eftersom andra delen i parlayen Wizards +8 aldrig var nära i sin match.

Vi hade väl både en jäkla otur men mest tur i Wolves - Kings där lagen gjorde 19 poäng på 4Q första 2 minuter och i det skedet såg underspelet på 214.5 helt kört ut. Dock så lugnar man ner sig rejält och efter en spännande avslutning så stannar matchen på 214 poäng och vi sätter spelet med minsta möjliga marginal. Den tackar vi för då det länge kändes som denna var körd, framförallt efter den otroliga starten i 4Q.

Cavaliers krossar Nets med 20 poäng trots att Nets vinner 4Q med 21 poäng så det var inget snack om saken där men vi torskar parlayen ändå eftersom Lakers inte orkade hålla sig inom linan mot Magic.

Raptors spelar en ganska jämn match mot Jazz och det är Raptors som avslutar bäst vilket ordnar vinst åt oss där då Raptors vinner med 6 poäng tillslut.

Over 197 i Grizzlies - Rockets stannar på 224 så den sitter busenkelt och Mavericks +11.5 vinner med 2 poäng mot Clippers så även den sitter busenkelt.

En riktigt bra dag totalt sett och skönt att formen börjar bli lite mer stabil.

Dagens spel blir följande:


Spel Nr1:

Cavaliers - Warriors = UNDER 230 @ 1.40
Spurs -4 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units


Motivering:

Ligans två bästa lag mötts för första gången sedan finalen ifjol där Cavaliers lyckades vinna efter att ha vänt ett 1-3 underläge i matcher vilket var första gången något lag gjorde det i en finalserie.

Ingen tvekan om att vi har två otroligt bra offensiver i denna matchen som enkelt kan göra 120 poäng vardera men det är en enorm prestige här vilket gör att försvarsspelet kommer vara på absolut högsta intensitet, precis som om det vore en game 7 i NBA finalen som för övrigt stannade på 182 poäng.

Ser man till finalserien ifjol så snittade lagen exakt 200 poäng per match över dessa 7 matcherna. När lagen möttes på juldagen ifjol så blev det 172 poäng mellan lagen trots att båda lagen även då hade ligans bästa offensiver. Lagen möttes även i finalen för 2 år sedan då man snittade 194 poäng på 6 matcher trots att 2 gick till OT.

Faktum är att senast lagen gick över 230 poäng när dom möttes var 12 januari 2010 då det blev 231 poäng och lagen har sedan dess mötts 24 gånger utan att gå över 230 poäng. 17 av dessa mötena har varit senaste 2 säsongerna när lagen är lika starka som dom är i dagsläget, alla möten innan det är inte lika relevanta eftersom lagen då såg helt annorlunda ut men även då stannade matcherna långt under denna linan vi får idag.

Sedan ska man också komma ihåg att båda dessa lagen är ganska bra defensivt. Även om man ofta är inblandade i highscoring matcher så är det i regel för att man kör över motståndarna och gör massa poäng själva. Som jag skrev i en tidigare rek för bara någon dag sedan så är det sällan som Warriors släpper till mer än 110 poäng och det samma gäller för Cavaliers som med enkelhet kan höja defensiven några nivåer om det krävs. Dock så krävs det sällan för ett så här bra lag eftersom dom kan vinna enkelt mot dom flesta lagen utan att behöva kämpa alltför mycket men vill man vinna idag så gäller det att leverera defensivt för båda lagen.

Dessa lagen känner till varandra otroligt bra efter att man mött varandra mer än något annat lag senaste 2 åren. Även om det finns offensiver av högsta klass här så är det som sagt en sån enorm prestige här så det är en stor chans att försvaret kommer vara på högsta nivån vilket kan stänga ner vilken match som helst vilket vi också sett när lagen mötts så ofta senaste 2 säsongerna. Med denna höga linan så har vi till och med en god marginal för att kunna sätta spelet även om lagen levererar offensivt. Det vi sett tidigare dock indikerar mer att denna matchupen lika gärna kan stanna under 200 poäng.

---------------------------------------------------

Spurs igen och återigen ingen som helst tvekan från min sida. Alla lag kommer ha några oväntade förluster med klena prestationer under säsongen och Spurs hade en sådan för ett par veckor sedan när man förlorade 91-95 borta mot Bulls. Det var väl en ganska jämn match men skillnaden var att Spurs gjorde 4 poäng på 5 FT försök medans Bulls gjorde 21 poäng på 27 FT försök. Där har vi 17 poängs övertag för Bulls från FT linjen och det är ganska brutal skillnad. Då är ändå snittet för dessa lagen 18.6 och 18.9 poäng från FT linjen per match så det var en skillnad i den matchen som var helt klart onormal.

Sedan det mötet har väl Spurs fortsatt att spela riktigt bra som man gjort hela säsongen samtidigt som Bulls sett otroligt klena ut.

Visst kan Bulls återigen tända till mot ett topplag och skrälla men jag anser att chansen till det är ganska liten här.

Spurs är utan tvekan det klart bättre laget. Man har nu också hemmaplan samt att man bör vara helt ordinarie efter att man vilade sina 2 gamlingar i senaste matchen och alla lagen hade ju ledigt igår. Sen finns också den ganska stora revanschfaktorn som bör finnas med här. Med så många matcher per säsong så är det ju svårt att vara på topp i varje match vilket gör att det är viktigt att fundera på hur motivationen kan vara för respektive lag för att försöka få sig en uppfattning om hur skärpan kan vara till gällande match.

Här bör Spurs vara sugna på revansch efter den oväntade förlusten när man mötte Bulls för några veckor sedan och vill bara Spurs vinna och kämpar rejält för det så är chanserna till 10+ poängs vinst mot ett formsvagt Bulls mycket stora enligt mig!



Spel Nr2:

Warriors -3.5 @ 2.14 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:

Man kan egentligen skriva hur mycket som helst om dessa lagen men det kan bli lite mastigt så jag försöker hålla det lite kort med det mest relevanta och intressanta för er att läsa. Har gått igenom allt relevant gällande matchen och anser att det är ganska bra värde på bortalaget här.

Warriors vann med 34 poäng när lagen möttes i Cleveland under grundserien ifjol och Warriors vann även hemma med 6 poäng i juldagsmatchen. Warriors har en nivå som inget annat lag på denna planeten har och när dom når den vilket dom ofta gör så går dom inte att stoppa. Den nivån är ännu högre i år efter värvningen av Durant.

Cavaliers är nästan exakt samma lag som ifjol medans Warriors har värvat en av ligans bästa scorers Kevin Durant under offseason och han har också varit Warriors bästa spelare så här långt. Durants intåg i Warriors gör laget klart bättre vilket gör att jag anser att man är ett bra spel till så här lågt hcp mot varenda lag i världen oavsett spelplats.

Så Warriors är bättre i år, Cavaliers ungefär lika bra som ifjol.

Cavaliers har givetvis nivån till att vinna denna matchen men då måste saker och ting stämma. Spelar lagen på liknande nivå av sin maxprocent så vinner Warriors enkelt. Warriors har dock fler nivåer i sitt spel och om dom når dessa så kan Cavaliers inte kan hänga med oavsett vad dom gör.

Världens två bästa lag i en match som mycket väl kan bli jämn men jag anser att det finns betydligt fler scenarion där Warriors vinner med 4+ poäng än att dom inte gör det och därför känns detta klart spelvärt enligt mig.



Spel Nr3:

Thunder ML @ 1.50
Lakers +13.5 @ 1.33

Totalt odds: 2.05 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Wolves fortsätter att vara säsongens stora besvikelse och man har gång på gång visat hur svårt man har att vinna tajta matcher då man ofta tappar spelet helt i slutet när det ska till att avgöras. Det är inte ett tecken som bådar gott när man ska upp mot ligans bästa scorer Russell Westbrook och hans Thunder där man vet att Westbrook kommer leverera när det ska avgöras.

Lagen möttes i början av säsongen och då vann Thunder med 20 poäng. Skillnaden idag mellan lagen känns fortsatt riktigt stor. Thunder kommer från en imponerande seger borta mot Celtics senast medans Wolves torskade en usel match mot Kings.

Hemmaplan för det bättre laget med en scorer som kan leverera när det avgörs mot ett underpresterande lag som fortsätter att spela uselt och kan inte vinna matcher där man har små ledningar på slutet. Känns som ett väldigt bra odds på hemmalaget där även ATS spelet på Thunder är ett bra val.

-------------------------------

Stor risk att Clippers återigen får klara sig utan sina 2 all-star spelare inatt då Griffin helt klart kommer missa matchen men Paul är questionable inför nattens match men mycket tyder på att Paul inte kan spela idag heller. Senast blev det därför förlust för Clippers mot Mavericks med 2 poäng där man var liknande favorit som man är idag.

Lakers är i usel form men börjar få tillbaka lite skadade spelare och idag kommer Randle göra comeback efter ett par matchers frånvaro och även Black kan komma tillbaka idag. Det gör att Lakers börjar bli mer ordinarie och kanske återigen kan börja leverera på den nivån man hade inledningsvis när man överraskade många.

Ingen tvekan om att Clippers dominerat denna matchupen på senare år men idag är förutsättningarna helt annorlunda. För det första är Lakers mycket bättre denna säsongen än tidigare år och Lakers är nästan helt ordinarie igen vilket gör laget helt okej. Samtidigt så är ju Clippers kraftigt försvagade inför denna matchen och kan återigen sakna sina 2 bästa offensiva spelare.

Det här är guldläge för Lakers att ta en derbyseger och man ska alla gånger kunna hålla matchen jämn så att den stannar inom detta höga hcp:et tror jag!



Spel Nr4:

Knicks - Celtics = OVER 203 @ 1.40
Lakers - Clippers = UNDER 220.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Kort motivering:

Celtics vann 115-87 mot Knicks i början av november. Sedan dess har Knicks gjort 102+ poäng i 18 av 21 matcher. 3 dagar efter matchen mot Celtics gjorde Knicks 93 poäng i en vinst mot ett Mavericks som var usla då, sedan dess är det endast topplagen Warriors och Cavaliers som hindrat Knicks från att göra 102+.

Celtics blandar och ger en del med sina totaler men senast rann det iväg och blev 229 mot Thunder och senaste 4 matcherna har nått minst 200 poäng.

Jag tror Knicks fortsätter ösa på framåt och Celtics har utan tvekan kapacitet att göra 100+ också här så denna matchen har goda chanser att kliva långt över 200 tror jag.

----------------------------------------------------

Clippers brukar i regel vilja sakta ner tempot i matcherna mot Lakers och vinna på att man är klart bättre i uppställt försvarspel istället för att springa och spela ett mer chansartat run an gun basket. Det lär inte ändras idag när Clippers är rejält desarmerade då man saknar sina bästa offensiva spelare. Ifjol möttes lagen 4 gånger och ingen match hade mer än 198 poäng.

Lakers kan ösa på men tillåts sällan göra det mot Clippers och detta är ett Los Angeles derby där mycket prestige står på spel vilket oftast innebär bättre intensitet i försvarspelet än normalt då därför tycker jag denna linan är klart för hög!



Spel Nr5:

Thunder - Wolves = OVER 203 @ 1.40
Spurs - Bulls = UNDER 205 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 3 Units


Kort motivering:

Thunder öser nästan alltid på framåt, senaste 4 matcherna har innehållit minst 215 poäng och man gjorde ju 112 mot Wolves tidigare denna säsongen. Frågan är då om Wolves kommer göra sitt för denna totalen och jag tror det. Tycker linan känns för låg då det känns som goda chanser att Thunder når 110+ och man är väldigt klena defensivt så ett lag som Wolves ska kunna nå 100 men chanserna är goda att dom iaf gör sitt för denna låga linan.

------------------------------------------------------

Som jag skrev i Bulls senaste match så är deras offensiv riktigt klen för stunden och ingen av lagets senaste 9 matcher har gått över 205 poäng.
Jag förväntar mig en bättre prestation av Spurs idag än senast mot Bulls vilket gör att dom själva säkert kan nå 100+ men Spurs vill i regel spela en defensiv basket och mot ett formlöst Bulls bör man kunna hålla dom under 100 poäng.

Nått kring 107-90 till Spurs tror jag på!





Då är jag klar för idag och passar på att önska god fortsättning. Nu dröjer det förmodligen några dagar innan vi hörs igen!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ffrusciante (+10), Magge78 (+20)

Senast redigerad av Lazlo den 2016-12-25 klockan 16:20. Anledning: några stavfel
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-12-25, 16:42   #2
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 996
Sharp$: 19213

Robfri Expertrekar
Stats: 72 - 87 - 1
ROI: 115.50%
Vinstprocent: 45.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Dags för traditionsenlig juldagsbasket i NBA där vi idag har 5 matcher som avlöser varandra med 2.30 mellan dom olika matchernas starttid. Det innebär att den som vill se basket i världsklass kan göra det i ungefär 13 timmar i sträck från kl 18 idag till ungefär kl 07 imorgon bitti. Det är såklart en match på menyn som lockar extra idag och det är dagens andra match vilket är första mötet mellan lagen sedan finalen förra säsongen och det är en matchup mellan ligans två bästa lag Cavaliers och Warriors. Världens 2 bästa lag drabbar samman i en match med enorm prestige så det kommer bli riktigt intressant att följa.

Men vi börjar med att som vanligt gå igenom vad som hände i senaste dagen med rekar. Återigen så blir det en mycket bra dag för oss med 9 vinster på 11 spelval vilket ger 5 vinster och 2 förluster. Formen var väl lite klen inledningsvis här på sharps men man kan inte räkna med att bli miljonär på direkten utan det gäller att grinda sig fram med ett långsiktigt tänk. Nu på slutet har det sett betydligt bättre ut då 3 av dom senaste 4 speldagarna har slutat med plus och det gäller att fortsätta så lite oftare framöver.

Spurs som fick chansen direkt igen hade inga som helst problem att krossa Blazers med 20 poäng trots att Spurs vilade 2 startspelare i matchen. Skönt för Spurs att det nu kunde bli en trevlig jul trots allt.

Hornets vinner enkelt med 12 poäng mot Bulls och underspelet på 212.5 sitter också det enkelt då matchen stannar på 194.

Warriors -2 vinner med 6 poäng mot Pistons men vi får inget för det eftersom andra delen i parlayen Wizards +8 aldrig var nära i sin match.

Vi hade väl både en jäkla otur men mest tur i Wolves - Kings där lagen gjorde 19 poäng på 4Q första 2 minuter och i det skedet såg underspelet på 214.5 helt kört ut. Dock så lugnar man ner sig rejält och efter en spännande avslutning så stannar matchen på 214 poäng och vi sätter spelet med minsta möjliga marginal. Den tackar vi för då det länge kändes som denna var körd, framförallt efter den otroliga starten i 4Q.

Cavaliers krossar Nets med 20 poäng trots att Nets vinner 4Q med 21 poäng så det var inget snack om saken där men vi torskar parlayen ändå eftersom Lakers inte orkade hålla sig inom linan mot Magic.

Raptors spelar en ganska jämn match mot Jazz och det är Raptors som avslutar bäst vilket ordnar vinst åt oss där då Raptors vinner med 6 poäng tillslut.

Over 197 i Grizzlies - Rockets stannar på 224 så den sitter busenkelt och Mavericks +11.5 vinner med 2 poäng mot Clippers så även den sitter busenkelt.

En riktigt bra dag totalt sett och skönt att formen börjar bli lite mer stabil.

Dagens spel blir följande:


Spel Nr1:

Cavaliers - Warriors = UNDER 230 @ 1.40
Spurs -4 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units


Motivering:

Ligans två bästa lag mötts för första gången sedan finalen ifjol där Cavaliers lyckades vinna efter att ha vänt ett 1-3 underläge i matcher vilket var första gången något lag gjorde det i en finalserie.

Ingen tvekan om att vi har två otroligt bra offensiver i denna matchen som enkelt kan göra 120 poäng vardera men det är en enorm prestige här vilket gör att försvarsspelet kommer vara på absolut högsta intensitet, precis som om det vore en game 7 i NBA finalen som för övrigt stannade på 182 poäng.

Ser man till finalserien ifjol så snittade lagen exakt 200 poäng per match över dessa 7 matcherna. När lagen möttes på juldagen ifjol så blev det 172 poäng mellan lagen trots att båda lagen även då hade ligans bästa offensiver. Lagen möttes även i finalen för 2 år sedan då man snittade 194 poäng på 6 matcher trots att 2 gick till OT.

Faktum är att senast lagen gick över 230 poäng när dom möttes var 12 januari 2010 då det blev 231 poäng och lagen har sedan dess mötts 24 gånger utan att gå över 230 poäng. 17 av dessa mötena har varit senaste 2 säsongerna när lagen är lika starka som dom är i dagsläget, alla möten innan det är inte lika relevanta eftersom lagen då såg helt annorlunda ut men även då stannade matcherna långt under denna linan vi får idag.

Sedan ska man också komma ihåg att båda dessa lagen är ganska bra defensivt. Även om man ofta är inblandade i highscoring matcher så är det i regel för att man kör över motståndarna och gör massa poäng själva. Som jag skrev i en tidigare rek för bara någon dag sedan så är det sällan som Warriors släpper till mer än 110 poäng och det samma gäller för Cavaliers som med enkelhet kan höja defensiven några nivåer om det krävs. Dock så krävs det sällan för ett så här bra lag eftersom dom kan vinna enkelt mot dom flesta lagen utan att behöva kämpa alltför mycket men vill man vinna idag så gäller det att leverera defensivt för båda lagen.

Dessa lagen känner till varandra otroligt bra efter att man mött varandra mer än något annat lag senaste 2 åren. Även om det finns offensiver av högsta klass här så är det som sagt en sån enorm prestige här så det är en stor chans att försvaret kommer vara på högsta nivån vilket kan stänga ner vilken match som helst vilket vi också sett när lagen mötts så ofta senaste 2 säsongerna. Med denna höga linan så har vi till och med en god marginal för att kunna sätta spelet även om lagen levererar offensivt. Det vi sett tidigare dock indikerar mer att denna matchupen lika gärna kan stanna under 200 poäng.

---------------------------------------------------

Spurs igen och återigen ingen som helst tvekan från min sida. Alla lag kommer ha några oväntade förluster med klena prestationer under säsongen och Spurs hade en sådan för ett par veckor sedan när man förlorade 91-95 borta mot Bulls. Det var väl en ganska jämn match men skillnaden var att Spurs gjorde 4 poäng på 5 FT försök medans Bulls gjorde 21 poäng på 27 FT försök. Där har vi 17 poängs övertag för Bulls från FT linjen och det är ganska brutal skillnad. Då är ändå snittet för dessa lagen 18.6 och 18.9 poäng från FT linjen per match så det var en skillnad i den matchen som var helt klart onormal.

Sedan det mötet har väl Spurs fortsatt att spela riktigt bra som man gjort hela säsongen samtidigt som Bulls sett otroligt klena ut.

Visst kan Bulls återigen tända till mot ett topplag och skrälla men jag anser att chansen till det är ganska liten här.

Spurs är utan tvekan det klart bättre laget. Man har nu också hemmaplan samt att man bör vara helt ordinarie efter att man vilade sina 2 gamlingar i senaste matchen och alla lagen hade ju ledigt igår. Sen finns också den ganska stora revanschfaktorn som bör finnas med här. Med så många matcher per säsong så är det ju svårt att vara på topp i varje match vilket gör att det är viktigt att fundera på hur motivationen kan vara för respektive lag för att försöka få sig en uppfattning om hur skärpan kan vara till gällande match.

Här bör Spurs vara sugna på revansch efter den oväntade förlusten när man mötte Bulls för några veckor sedan och vill bara Spurs vinna och kämpar rejält för det så är chanserna till 10+ poängs vinst mot ett formsvagt Bulls mycket stora enligt mig!



Spel Nr2:

Warriors -3.5 @ 2.14 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:

Man kan egentligen skriva hur mycket som helst om dessa lagen men det kan bli lite mastigt så jag försöker hålla det lite kort med det mest relevanta och intressanta för er att läsa. Har gått igenom allt relevant gällande matchen och anser att det är ganska bra värde på bortalaget här.

Warriors vann med 34 poäng när lagen möttes i Cleveland under grundserien ifjol och Warriors vann även hemma med 6 poäng i juldagsmatchen. Warriors har en nivå som inget annat lag på denna planeten har och när dom når den vilket dom ofta gör så går dom inte att stoppa. Den nivån är ännu högre i år efter värvningen av Durant.

Cavaliers är nästan exakt samma lag som ifjol medans Warriors har värvat en av ligans bästa scorers Kevin Durant under offseason och han har också varit Warriors bästa spelare så här långt. Durants intåg i Warriors gör laget klart bättre vilket gör att jag anser att man är ett bra spel till så här lågt hcp mot varenda lag i världen oavsett spelplats.

Så Warriors är bättre i år, Cavaliers ungefär lika bra som ifjol.

Cavaliers har givetvis nivån till att vinna denna matchen men då måste saker och ting stämma. Spelar lagen på liknande nivå av sin maxprocent så vinner Warriors enkelt. Warriors har dock fler nivåer i sitt spel och om dom når dessa så kan Cavaliers inte kan hänga med oavsett vad dom gör.

Världens två bästa lag i en match som mycket väl kan bli jämn men jag anser att det finns betydligt fler scenarion där Warriors vinner med 4+ poäng än att dom inte gör det och därför känns detta klart spelvärt enligt mig.



Spel Nr3:

Thunder ML @ 1.50
Lakers +13.5 @ 1.33

Totalt odds: 2.05 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Wolves fortsätter att vara säsongens stora besvikelse och man har gång på gång visat hur svårt man har att vinna tajta matcher då man ofta tappar spelet helt i slutet när det ska till att avgöras. Det är inte ett tecken som bådar gott när man ska upp mot ligans bästa scorer Russell Westbrook och hans Thunder där man vet att Westbrook kommer leverera när det ska avgöras.

Lagen möttes i början av säsongen och då vann Thunder med 20 poäng. Skillnaden idag mellan lagen känns fortsatt riktigt stor. Thunder kommer från en imponerande seger borta mot Celtics senast medans Wolves torskade en usel match mot Kings.

Hemmaplan för det bättre laget med en scorer som kan leverera när det avgörs mot ett underpresterande lag som fortsätter att spela uselt och kan inte vinna matcher där man har små ledningar på slutet. Känns som ett väldigt bra odds på hemmalaget där även ATS spelet på Thunder är ett bra val.

-------------------------------

Stor risk att Clippers återigen får klara sig utan sina 2 all-star spelare inatt då Griffin helt klart kommer missa matchen men Paul är questionable inför nattens match men mycket tyder på att Paul inte kan spela idag heller. Senast blev det därför förlust för Clippers mot Mavericks med 2 poäng där man var liknande favorit som man är idag.

Lakers är i usel form men börjar få tillbaka lite skadade spelare och idag kommer Randle göra comeback efter ett par matchers frånvaro och även Black kan komma tillbaka idag. Det gör att Lakers börjar bli mer ordinarie och kanske återigen kan börja leverera på den nivån man hade inledningsvis när man överraskade många.

Ingen tvekan om att Clippers dominerat denna matchupen på senare år men idag är förutsättningarna helt annorlunda. För det första är Lakers mycket bättre denna säsongen än tidigare år och Lakers är nästan helt ordinarie igen vilket gör laget helt okej. Samtidigt så är ju Clippers kraftigt försvagade inför denna matchen och kan återigen sakna sina 2 bästa offensiva spelare.

Det här är guldläge för Lakers att ta en derbyseger och man ska alla gånger kunna hålla matchen jämn så att den stannar inom detta höga hcp:et tror jag!



Spel Nr4:

Knicks - Celtics = OVER 203 @ 1.40
Lakers - Clippers = UNDER 220.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Kort motivering:

Celtics vann 115-87 mot Knicks i början av november. Sedan dess har Knicks gjort 102+ poäng i 18 av 21 matcher. 3 dagar efter matchen mot Celtics gjorde Knicks 93 poäng i en vinst mot ett Mavericks som var usla då, sedan dess är det endast topplagen Warriors och Cavaliers som hindrat Knicks från att göra 102+.

Celtics blandar och ger en del med sina totaler men senast rann det iväg och blev 229 mot Thunder och senaste 4 matcherna har nått minst 200 poäng.

Jag tror Knicks fortsätter ösa på framåt och Celtics har utan tvekan kapacitet att göra 100+ också här så denna matchen har goda chanser att kliva långt över 200 tror jag.

----------------------------------------------------

Clippers brukar i regel vilja sakta ner tempot i matcherna mot Lakers och vinna på att man är klart bättre i uppställt försvarspel istället för att springa och spela ett mer chansartat run an gun basket. Det lär inte ändras idag när Clippers är rejält desarmerade då man saknar sina bästa offensiva spelare. Ifjol möttes lagen 4 gånger och ingen match hade mer än 198 poäng.

Lakers kan ösa på men tillåts sällan göra det mot Clippers och detta är ett Los Angeles derby där mycket prestige står på spel vilket oftast innebär bättre intensitet i försvarspelet än normalt då därför tycker jag denna linan är klart för hög!



Spel Nr5:

Thunder - Wolves = OVER 203 @ 1.40
Spurs - Bulls = UNDER 205 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 3 Units


Kort motivering:

Thunder öser nästan alltid på framåt, senaste 4 matcherna har innehållit minst 215 poäng och man gjorde ju 112 mot Wolves tidigare denna säsongen. Frågan är då om Wolves kommer göra sitt för denna totalen och jag tror det. Tycker linan känns för låg då det känns som goda chanser att Thunder når 110+ och man är väldigt klena defensivt så ett lag som Wolves ska kunna nå 100 men chanserna är goda att dom iaf gör sitt för denna låga linan.

------------------------------------------------------

Som jag skrev i Bulls senaste match så är deras offensiv riktigt klen för stunden och ingen av lagets senaste 9 matcher har gått över 205 poäng.
Jag förväntar mig en bättre prestation av Spurs idag än senast mot Bulls vilket gör att dom själva säkert kan nå 100+ men Spurs vill i regel spela en defensiv basket och mot ett formlöst Bulls bör man kunna hålla dom under 100 poäng.

Nått kring 107-90 till Spurs tror jag på!





Då är jag klar för idag och passar på att önska god fortsättning. Nu dröjer det förmodligen några dagar innan vi hörs igen!
Kan man bokföra spel på ngt enkelt sätt ? Speciellt Spread ? Lyckas inte hitta de rekar som givits sedan Sharps "förvandlats" så man kan jämföra med R&K eftersom alla klagar på Holms

Senast redigerad av robfri den 2016-12-25 klockan 16:43.
robfri är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-12-25, 17:04   #3
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av robfri Visa inlägg
Kan man bokföra spel på ngt enkelt sätt ? Speciellt Spread ? Lyckas inte hitta de rekar som givits sedan Sharps "förvandlats" så man kan jämföra med R&K eftersom alla klagar på Holms
Det är nog detta min herre eftersöker

https://www.sharps.se/spreadsheet/lazlosexpertrekar
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-12-25, 17:06   #4
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Dags för traditionsenlig juldagsbasket i NBA där vi idag har 5 matcher som avlöser varandra med 2.30 mellan dom olika matchernas starttid. Det innebär att den som vill se basket i världsklass kan göra det i ungefär 13 timmar i sträck från kl 18 idag till ungefär kl 07 imorgon bitti.

Det är faktiskt 3 timmar mellan Spurs match och OKC:s match.

Hur skall man kunna ta dina rekar på allvar när du inte ens kan klockan
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-12-25, 17:17   #5
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av robfri Visa inlägg
Kan man bokföra spel på ngt enkelt sätt ? Speciellt Spread ? Lyckas inte hitta de rekar som givits sedan Sharps "förvandlats" så man kan jämföra med R&K eftersom alla klagar på Holms
Visst kan man bokföra spelet på ett enkelt sätt genom att använda sharps spreadsheetfunktion. Går ju utmärkt att lägga in spread även där. Dock så tror jag nog att du känner till sharps spreadsheetfunktion sedan tidigare så du kanske skrev fel eller så missuppfattade jag det hela.

Alla rekar som jag postat sedan sharps "förvandling" hittar du här: https://www.sharps.se/spreadsheet/lazlosexpertrekar

Jag är också ganska säker på att gästrekarna som fått chansen att visa upp sig här även dom har spreadsheets för sina spel. Dessa och även mina spreadsheets hittas om du går in på vald användares profil och sedan klickar dig vidare till "spreadsheets".

Dock så bör man väl komma ihåg att den stora häxjakten på R&K bedrevs av dom gamla ägarna till sharps och dom är inte längre är med. Det är inte säkert att deras åsikter delas av dom nya ägarna. Så lägg ingen "skuld" på oss för det som varit eftersom det har vi inte kunnat påverka .

Nu jobbar vi tillsammans för ett bättre sharps framöver!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
smak (+5)

Senast redigerad av Lazlo den 2016-12-25 klockan 17:25.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-12-25, 17:19   #6
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sskssk Visa inlägg
Det är faktiskt 3 timmar mellan Spurs match och OKC:s match.

Hur skall man kunna ta dina rekar på allvar när du inte ens kan klockan
Det har du ju helt rätt i. Vilken miss av mig!

Men då fick ju du bidra lite idag också. Grymt jobbat!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sskssk (+100)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td