Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-09-13, 22:59   #1
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8342
Standard

Regler (Utbruten tråd)


Skillnad på regler och regler tydligen.

Inlägg 106 och inlägg 122 är gjord av samma person men två olika konton i denna tråd: https://www.sharps.se/forums/ovriga-s...-pa-vinnare-9/

Citat:
2.05. Missbruk av multipla konton är förbjudet

Det kan finnas godtagbara orsaker till att ha multipla konton, men det är inte tillåtet att ha flera användare som diskuterar i samma tråd.

Och i travtrådarna varenda dag förekommer det regelbrott enligt nedanstående då det postas massvis av kuponger utan en enda liten rad motivering och en massa totalt irrelevanta inlägg såsom "snyggt spelat", "Åke är kung" osv är ju majoriteten av inläggen nuförtiden.

Citat:
1.01. Riktlinjer för "Dagens"-diskussionstrådar
........
Kvalitet framför kvantitet gäller i diskussionstrådarna där vi strävar efter att hålla nivån hög. Därför modereras denna del lite hårdare än övrigt.

Det är inte tillåtet att posta spel utan motivering i de dagliga diskussionstrådarna. Använd spreadsheetet för att bokföra/visa spel utan motivering.
Det är tillåtet att efterfråga andras synpunkter på en match.
Kommentera eller motivera varför ni tror eller inte tror på ett lag.
Inga inlägg med endast spel eller oneliners. Tex "Jag kommer att spela på Barcelona idag." är inget inlägg som någon annan kan dra nytta utav. Utan den gör sig bäst i ditt spreadsheet.
Vill ni tacka, visa att ni rygga eller visa uppskattning för någon annans inlägg, ge Sharp$.

Pilkast/Fulsprit bröt emot nedanstående regel ganska grovt då han försökte koppla ihop mitt tidigare användarnamn med en kriminell organisation (som jag bytte med anledning av detta ihopkopplande). Hen förstod inte att skillnaden var ganska rejäl då mitt användarnamn var ett sammansatt ord medans den kriminella organisationen inte har det. Lite som att smör och gås inte är samma sak som smörgås. Det komiska i det hela är att hen röstar SD och inte ens själv har koll på det svenska språket.

Citat:
0.10. Falsk ryktesspridning är förbjuden
Det är inte tillåtet att sprida påhittade uppgifter om personer, företag eller organisationer i syfte att utsätta dessa för andras missaktning. Att avsiktligen förvränga eller uppdikta information i syfte att vilseleda är förbjudet.

Har inget emot att man ska följa reglerna men det blir ju ganska godtyckligt (påminner lite om ATGs behandling av svenska spelet på V75 och det som sker utifrån med rakeback och allt vad det är) när användare ska stängas av utan en enda varning när vissa bryter mot reglerna titt som tätt men aldrig ens blir varnade...
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv

Senast redigerad av Sprite den 2014-09-13 klockan 23:03.
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-09-14, 07:38   #2
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Nu råkade just inlägg 106 och 122 hamna i en samlingstråd men de två inlägg du refererar till skrevs med 11 månaders mellanrum. Visst går det att skriva regelverket tydligare gällande den punkten men vår definition med multipla användare som diskuterar i samma tråd är iaf att det sker postning av inlägg under en överskådlig tid där diskussioner brukar föras.

Gällande "Riktlinjer för "Dagens"-diskussionstrådar" så skrevs dessa till sportavdelningen. Travet täcktes inte vid denna tidpunkt i ovanstående regelverk och än idag finns inga tydliga mallar för hur travtrådarna ska se ut.
Detta kommer att ändras i Sharps 3.0 där vi kommer ha bättre sortering men idag finns inget som strider emot att skriva sina kuponger där.

Jag ska starta en tråd åt er där dessa kuponger kan fyllas i så slipper tråden fyllas med sådant.

I övrigt förlitar vi oss på rapporteringar som kommer. Vi har ingen möjlighet att läsa en travtråd på 300 inlägg.

Tack för dina åsikter
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td