Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-06-29, 23:24   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

VM Dag 16! (30/6)


Äntligen drar det igång med åttondelsfinalerna och nog kan vi få se avvaktande spel från flera lag, men det positiva är åtminstone att nu blir det inga fler matcher där ingen är intresserad av att anfalla alls på planen, och där publiken buar ut hela evenemanget. Nu blickar vi framåt. Totalt gick tio lag från Europa vidare, fyra från Sydamerika, ett från Nordamerika samt ett från Asien. Tråkigt värre att Afrika inte representeras i slutspelet men åtminstone Senegal får skylla sig själva när man spelade på resultatet i sista matchen och hoppades att Colombia inte skulle göra något mål. Annars hade både Nigeria och Senegal varit roliga lag att ha med eftersom mer och mer av spelet blir ett bygge kring defensiven - och gladfotbollen får stryka på foten. Åttondelsfinalerna inleds åtminstone med två matcher där Europa möter Sydamerika!



Match: Frankrike - Argentina
Datum: 30 juni
Tid: 16.00
Arena: Kazan Arena, Kazan
Odds: 2.32 – 3.00 – 3.45

Kort info om Frankrike:
Ställer högst troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Lloris – Hernandez, Umtiti, Varane, Pavard – Pogba, Kante – Matuidi, Griezmann, Mbappe – Giroud

Återgår efter deras usla 0-0 match mot Danmark till den tilltänkta startelvan som ska bära laget till en final. Danmark kom precis undan med 2-1 mot Australien i deras inledningsmatch varpå det följdes upp med en 1-0 seger över ett Peru som gjorde det bra. Säkrade segern i sista omgången genom att spela 0-0 i kanske detta VM:s tråkigaste match hittills när man vilade flertalet av sina normala startspelare. Har fortfarande inte fått igång Griezmann och Giroud framåt och det finns frågetecken helt klart i laget som på förhand var en av de stora favoriterna. Det svajar rejält här och de ska nog vara glada att de stöter på ett Argentina som upplever än större problem. Frankrike måste sätta både sitt offensiva och defensiva spel nu för om 90 minuter kan det vara över. Tiden är knapp men får stå som favoriter.

Kort info om Argentina:
Ställer troligen upp med en 4-4-2 uppställning med följande spelare:

Armani – Tagliafico, Rojo, Otamendi, Mercado – Di Maria, Banega, Mascherano, Perez – Aguero, Messi

Förmodligen kommer Armani i målet få fortsatt förtroende efter att Argentina till sist med ett halmstrå lyckades vinna över Nigeria med 2-1 och ta sig vidare från gruppen. Detta då Caballero ställde till det som målvakt mot Kroatien i omgång två när det blev förlust med 3-0. Deras inledningsmatch var mot Island där de endast fick med sig 1-1 efter dåligt och stillastående spel. Lutar åt att Aguero startar på topp istället för Higuain som senast fick förtroendet. Ett lag som annars inte verkar ha någon vidare harmoni i truppen och det är kritik mot bl a både tränaren och Messi. Energinivån verkar låg och det är upp till bevis i den här matchen nu. Det lilla hoppet är väl möjligen att pressen kan ha släppt från deras axlar men det krävs så mycket mer av det här laget för att avancera vidare i trädet nu.

Analys av matchen:
Fördelen för Argentina kan vara att de fick gå för fullt för att ta sig vidare från gruppen och på så sätt mer kan ha fått igång laget även om det har sett skakigt ut för stornationen. Jag ställer mig som nämnt extremt frågande till hur energin är i laget. Det känns inte som den harmoniska truppen som bara går ut och kör. Här kommer de få kriga på för att försöka smörja upp systemet, och kan de bara ta sig förbi Frankrike kommer de bli enormt farliga i resten av turneringen.

Förmodligen blir det en match av typisk slutspelskaraktär där det defensiva kommer prioriteras och där man inte är beredd att göra de små chansningarna framåt när läge uppstår, eftersom det efter 90 minuter inte finns chans att reparera några misstag. Det kan gynna Argentina som inte har lika mycket att förlora längre och vågar de trycka på framåt kan det ge resultat. Men det ser ängsligt ut även för detta storlaget. Frankrike är de som hittills sett mest stabila ut hittills även om det inte glänst om laget.

Kan Messi få igång glädjen i spelet så kan det mesta hända men även dessa stjärnor blir äldre och tidigare har han inte varit den typiska ledaren i laget som går först i ledet. Har oftast drabbats av för stor press på sina axlar att det är han som ska göra det för laget i första hand.

För Messis del gäller det att göra sig av med Frankrikes Kante som förväntas följa honom som en igel och verkligen visa att det inte blir någon total frihet att operera runt motståndarnas straffområde. Det kan vara här matchen avgörs. Vinner Messi den här lilla matchen kan det bära väg för både honom och övriga i laget att se till så att avancemanget säkras. Vinner Kante så kan det låsa hela Argentina och det kan snabbt åter sätta sig mentalt där harmonin aldrig får någon chans att blomma fram.

Två lag som en bra och normal arbetsdag kan göra det här till både en kul och sevärd match med flera mål men risken är att det blir klart mer tillknäppt spel där för mycket står på spel. Jag blir inte förvånad om vi får se både en förlängning samt ett straffsparksavgörande i första matchen i slutspelet.

Extra information:
Frankrike saknar förmodligen Mendy, medan Argentina kan välja fritt bland sina spelare.

Frankrike har varningar på Pogba och Matuidi som förväntas starta matchen. Även Tolisso har ett gult kort.

Argentina har varningar på Banega, Mascherano, Mercado, Messi samt Otamendi som förväntas starta matchen. Även Acuna har ett gult kort.

Båda lagen har haft tre hela vilodagar efter sista gruppspelsmatchen. Tänk dock på att Frankrike vilade flera spelare där.

I förra VM förlorade båda lagen mot Tyskland. Frankrike i kvartsfinalen medan Argentina gjorde det i finalen.

Spelförslag:
Troliga: Under 2.5 mål till 1.52 i odds då det kommer vara prioritet på det defensiva.

Roliga: Över 13.5 hörnor samt över 6.5 kort till 16.00 i odds då mycket står på spel. Hellre ett gult extra än förlust. Hellre en hörna än en farlig chans.

Snöbollen: Frankrike avancerar vidare till 1.65 i odds.

Askfaten: Argentina kommer göra första bytet till 1.85 – Messi får ett rött kort till 51.00 i odds


Vi har fått fram grymma erbjudanden från 888sport inför slutspelet, passa på att bli medlem nu:






Match: Uruguay - Portugal

Datum: 30 juni
Tid: 20.00
Arena: Olympiastadion Fisjt, Sotji
Odds: 2.70 – 2.90 – 2.90

Kort info om Uruguay:
Ställer troligen upp med en 3-5-2 uppställning med följande spelare:

Muslera – Caceras, Godin, Gimenez - Laxalt, Vecino, Torreira, Bentancur, Nandez – Cavani, Suarez

Det kan även bli en annan formation med i stort sätt samma spelare men då troligen en 4-3-1-2 som är väldigt lik den ovan. Men vi får se när matchen startar då det gäller att inte avslöja för mycket från lagens sida för att öka sina möjligheter att vinna. Uruguay är lag som fortfarande inte släppt in ett enda mål i turneringen och de känns väldigt stabila i sitt agerande i defensiven. Nu har vägen fram till åttondelsfinalen kanske inte varit den tuffaste då de inledde med 1-0 mot Egypten och det var en match där Egypten startade bäst och hade de vassaste chanserna. Sen blev det en transportsträcka med 1-0 mot Saudiarabien innan målproduktionen i sista omgången mot Ryssland ökade lite och siffrorna skrevs till 3-0. Det har väldigt hög kvalité framåt även om Cavani ännu inte kommit helt rätt på det men det här laget har självförtroendet och kan växa för varje match de tar sig vidare.

Kort info om Portugal:
Ställer troligen upp med en 4-4-2 uppställning med följande spelare:

Patricio – Guerreiro, Fonte, Pepe, Soares – Mario, Carvalho, Moutinho, Quaresma – Silva, Ronaldo

Moutinho kommer antagligen in och ersätter Silva på mittfältet som startade senast mot Iran i en 1-1 match där det höll på att bli respass i slutet. Många höjer upp Portugal högt men jag tycker vi ska hålla ner förväntningarna på laget då de enligt mig inte har imponerat speciellt mycket hittills. De har tagit sig vidare men inte mycket mer och som regerande Europamästare från 2016 ska vi komma ihåg att de endast vann en match efter full tid. Inledde genom att spela 3-3 mot Spanien som var en underhållande match men med ett Spanien som inte heller presterade speciellt bra fotboll. Ronaldo lyckades ramla några gånger och slog in en straff och en frispark samt gjorde ett mål på en målvaktstavla. Mot Marocko blev det 1-0 efter ett tidigt mål av Portugal där de sen försökte bevaka sin ledning resterande del av matchen medan Marocko försökte kvittera och hade gjort sig förtjänta av en delad poäng här. I sista matchen mot Iran försöker de åter kontrollera resultatet 0-0 från början och får dessutom med sig 1-0 efter ett riktigt snyggt mål strax innan paus. Efter bl a en missad straff av Ronaldo så lyckas Iran först få en straff som sen tas bort innan de åter fick en straff som dessutom slogs i mål och bara sekunderna efter 1-1 var Iran så nära att skicka ut Portugal ur turneringen. Men Portugal har inte ställts på något riktigt prov även om de mött bra lag. Deras defensiv är helt okej även om Spanien lyckades få in tre mål.

Analys av matchen:
Defensiven kommer vara det som kommer vara talande för den här matchen. Jag ser framför mig två lag som försöker kontrollera resultatet och känna på varandra för att se hur mycket man vågar ligga på framåt. Portugal med Ronaldo är framför allt extremt farliga i kontringar och här kan inte Uruguay hamna fel i sina positioner för då kan det gå oerhört snabbt.

Matchen har annars två profiler som inte är de mest sympatiska spelarna i Suarez och Ronaldo. Här kommer mycket avgöras i matchen då en bra dag här kan vara skillnad mellan en kvartsfinal eller hemresa. Men medan Ronaldo faller i sin prestation under turneringen så tycker jag Suarez tar mer och mer plats. Uruguay växer just nu ju längre in i turneringen de kommer och kommer Cavani också börja leverera så kan de ta sig riktigt lång. Portugal varken växer eller faller tycker jag men lyckas trots mediokert spel ta sig vidare trots allt. Möjligt kan vi se ett nytt Euro 2016 men till sist tar marginalerna slut.

Jag tror inte de kommer orka stå emot Uruguay som är lite av Sydamerikas Portugal där man lever på någon storstjärna som får leverera med ett bra defensivt spel i övrigt. Om sen den här matchen går till förlängning och straffar är ju inte omöjligt. Det känns som det är lite olika energinivåer mellan dessa lagen där det gäller att växa och tro på sig själva. Det här kan vara en viktig punkt i matchen för vilka som kommer avancera eftersom sådana här matcher avgörs mycket i det mentala. Förutom på eventuella frisparkar och straffar.

Det är mycket upp till domaren Cesar Arturo Ramos från Mexiko att inte falla för filmningar här utan låta lagen göra upp om det på ett fysiskt sätt. I min värld är Uruguay det lite tyngre laget som inte står och faller med en enda spelare. Bredden blir avgörande här även om Ronaldo vissa dagar känns väldigt omänsklig.

Extra information
Bägge lag verkar ha samtliga spelare redo för match då inga värre skador raporterats.

Uruguay har varning på Bentacur som förväntas starta matchen. I övriga inga kort.

Portugal har varningar på Soares, Guerreiro, Quaresma, Ronaldo som förväntas starta matchen. Även Fernandes och Silva har gula kort.

Båda lagen har haft fyra hela vilodagar efter sista gruppspelsmatchen. Tänk dock på att Uruguay var klara för slutspel medan Portugal hade en tuff sista match.

I förra VM fick Uruguay respass i åttondelsfinalen med 2-0 mot Colombia medan Portugal blev utslagna i gruppspelet på sämre målskillnad mot USA där även Tyskland avancerade vidare som etta.

Spelförslag:
Troliga: Under 2.5 mål till 1.41 i odds då jag ser en kontrollerande match där bägge i första hand vill få försvaret att fungera.

Roliga: Ronaldo blir varnad och hans lag förlorar till 21.00 i odds då han kommer kasta sig extra mycket ifall laget ligger under.

Snöbollen: Uruguay avancerar vidare till 1.88 i odds.

Askfaten: Suarez blir avvinkad minst en gång för offside till 2.10 i odds – Ronaldo får rött kort till 51.00 i odds.


Vi har fått fram grymma erbjudanden från 888sport inför slutspelet, passa på att bli medlem nu:

__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-06-30, 09:55   #2
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 2 553
Sharp$: 5259
Standard

vad är det som gäller om man utnyttjar den förhöjda oddsspecialen?
vad är maxinsats?
omsättning på ev. vinst?
kan man utnyttja det oddset utan att ta bonusen?
blir spelet på det förhöjda oddset inblandat i omsättningskravet på bonusen om man tar den?
cochise är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-06-30, 11:04   #3
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av cochise Visa inlägg
vad är det som gäller om man utnyttjar den förhöjda oddsspecialen?
vad är maxinsats?
omsättning på ev. vinst?
kan man utnyttja det oddset utan att ta bonusen?
blir spelet på det förhöjda oddset inblandat i omsättningskravet på bonusen om man tar den?
Det bästa är om du ställer dessa frågorna direkt till 888sport då dom såklart kan alla svaren.

Det enda jag vet är att 50kr är maxinsats på spelen till oddsen som presenteras.

Jag utgår ifrån att bonus och erbjudande går att kombinera eftersom hela erbjudandet presenteras sådär.

Ingen aning angående frågorna kring omsättning, det vet nog bara 888sport själva då det sällan går att läsa sig till den typen av information.

Samtidigt så handlar det om 50kr så om det blir med eller inte i omsättningskraven är det väl bara att prova sig fram så märker man helt enkelt.

Bli medlem, ta erbjudandet och pricka 1 rätt lag som går vidare från dagens matcher till dessa oddsen och dina 500kr insatta kommer vara ca 2000kr + att man har ett gratisspel på 200kr till någon VM match. Det är riktigt bra värde hur man än väljer att använda sina bonusar.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-06-30, 13:35   #4
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 2 553
Sharp$: 5259
Standard

NÅN som kan berätta hur man får fram det förhöjda oddset på tex frankrike?
cochise är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-06-30, 16:58   #5
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Ja, korten (hela åtta stycken) nådde de ju upp till i matchen men 0-4 i hörnor var ju inte ens nära. Nästan dubbelt så många mål som hörnor.

Det troliga under 2.5 mål... säger inget om det där alltså

Snöbollen lever samt satt det fint att Argentina skulle göra första bytet. Gick ju inte att ta det roliga spelet i massa mål när det troliga var under 2.5 mål.

Det blir bättre med kvällsmatchen. Till den finns det även en rek utlagd!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-06-30, 20:58   #6
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Snöbollen på kvällen lever men än bättre var att det roliga spelförslaget satt till 21 i odds ����������������� ��

Hoppas ni ryggade dem ������

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2018-06-30 klockan 23:02.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td