Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-12-21, 23:42   #1
Administrator
 
admins avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Inlägg: 2 198
Sharp$: 15232
Standard

Julhälsningar från Sharps



Nu när det visat sig att jorden inte gått under vill vi passa på att tacka alla medlemmar för det fortsatta stöd ni visat Sharps under det gångna året. Vi fortsätter att utvecklas som Sveriges största spelcommunity och har mycket spännande på gång att lansera under 2013.

Det som ligger närmast till hands är en vidareutveckling av rek-systemet, som kommer att bli stommen av Sharps i fortsättningen. Utan att gå in på detaljer så kan vi avslöja att välskrivna rekar kommer att belönas med en valuta som är lite mer gångbar än Sharp$. Det nya systemet håller på att utvecklas just nu av vår eminenta kodare mars och vi räknar med en lansering i första kvartalet av 2013.

Vi har även tagit till oss feedbacken ni gav oss i Sharps 3.0-tråden och kommer också försöka få med många av dessa förslag i nästa stora uppdatering. Har ni fler förslag är det bara att fortsätta posta då vi noga går igenom alla åsikter och ser vilka som är möjliga att genomföra.

Till sist vill vi passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+6), Shell Peppe (+8), Shell Peppe (+1), robbanh (+1), wallez (+1), Anonymous (+2), kusagwa (+1), zleeper (+5), ohlzon (+5), fxstc98 (+10), one (+2), linusjkpg (+3), Migge (+1), boored (+1), Pilkast (+5)
admin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td