Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-08-17, 13:04   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Premier League, omgång 2!


Unibet erbjuder hela 10 ggr pengarna på valfri favorit i andra omgången till nya kunder:



Då var det dags för den andra omgången av Premier League 2017/2018. Liverpool står som serieledare efter en match på målskillnad. Vi har även rekat Liverpool som segrare i ett långtidsspel som ni kan läsa om här:

Premier League start!

Egentligen var det inga konstigheter i den första omgången. Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United och Tottenham vann sina matcher. Inget av topplagen förutom Arsenal åkte på den klassiska premiärniten. Det som stack ut helt klart var hur ruskigt starka Liverpool såg ut. Som man tuggade på, och vilket tempo. Herrejösses alltså. Vilken kamp det kommer bli med Manchester City i toppen (och eventuellt något lag till).

Omgång 2 ser ut som följande:

Lördag:
- Cardiff v Newcastle
- Everton v Southampton
- Leicester v Wolves
- Tottenham v Fulham
- West Ham v Bournemoth
- Chelsea v Arsenal

Söndag:
- Burnley v Watford
- Manchester City v Huddersfield
- Brighton v Manchester United

Måndag:
- Crystal Palace v Liverpool



Det utan tvekan så att det är Londonderbyt som främst lockar. Chelsea mot Arsenal - Det är två nya managers som ställs mot varann, och det ska bli mycket intressant att följa. Det ska även bli spännande att se om Watford kan upprepa sin fina prestation senast då man fullkomligt pulveriserade Brighton. Även Leicester - Wolves känns fin där Wolverhampton fick med sig ett kryss i premiären mot Everton samtidigt som Leicester såg rätt spelglada ut mot Man United även om det blev förlust.

Det är en fin helg med massor av matcher för oss fotbollsnördar att följa. Till det har vi plockat ut några vi tycker är “Omgångens bästa spel”. Häng med och jobba in en slant!

Chelsea - Arsenal

Över 2.5 mål till 1.73 hos Unibet

18:30 på lördagskvällen är det bara att bänka sig i tv-soffan. Det vankas toppmatch. Londonderby. Arsenal gästar Stamford Bridge och Unai Emery får chansen igen att göra avtryck mot ett topplag. 0 poäng efter två matcher hade inte varit någon kalasstart kan nog alla hålla med om. I den första omgången föll man som väntat mot Manchester City med 0-2 på hemmaplan. Det är inte så mycket att orda om egentligen. Något annat hade väl varit konstigt?

Arsenal öppnar utan tvekan säsongen med ett riktigt tufft spelschema. Man City i första matchen, Chelsea i andra och West Ham United i den tredje. Såklart kommer Arsenal ha tålamod med Emery efter Wenger, och med denna tuffa start vore det konstigt att förvänta sig något speciellt. Däremot skulle det betyda oerhört mycket för både manager, men även spelarna, om man kunde få in lite poäng på kontot, så man slipper den där “jaga känslan”.

Arsenal har sett intressant ut på försäsongen, och det har även Chelsea gjort. Sarri kom in och ersatte Conte i somras, och har faktiskt fått ihop det rätt bra. Han har själv gått ut och sagt att “Om tre månader är vi där vi ska vara → Toppform!”. Om det stämmer eller om han bara vill köpa sig lite tid är oklart. Hursomhelst imponerade Chelsea i premiären borta mot Huddersfield. Egentligen utan att imponera rent spelmässigt, men 3-0 säger ändå en del. Hazard vilades från start, men byttes sedan in och serverade direkt Pedro till 3-0 målet. Vilken klasspelare.

Det är utan tvekan så att Chelsea är det lag som mår bäst inför den här matchen. Man vann premiären komfortabelt, samtidigt som Arsenal riskerar att stå på 0 poäng efter två matcher. Emery är den manager som troligtvis är mest nervös, och vi får se om Sarri kan pusta ut något, och tugga lite mindre nikotintuggummi nu när han fick en vinst i premiären.

Chelsea väntas ställa upp med en 4-3-3 uppställning enligt följande:
Arrizabalaga
Alonso - Luiz - Rüdiger - Azpilicueta
Loftus-Cheek - Jorginho - Kanté
Hazard - Morata - Pedro

Arsenal väntas ställa upp med en 4-3-3 uppställning enligt följande
Cech
Lichtsteiner - Sokratis - Mustafi - Bellerin
Guendouzi - Torreira - Ramsey
Aubameyang - Lacazette - Özil

20 års ledarskap av en och samma person har givetvis satt sin prägel, och det är klart mycket svårare för Emery att komma in och förändra något än vad det är för Sarri, som tar över Conte efter två år. Den här matchen betyder så mycket mer än bara poäng. För båda lagen, men framförallt för Arsenal. Man måste få med sig något positivt härifrån - En riktig kämpainsats och även något eller några mål såklart. Man vart nollade sist mot Man City, och 0 poäng, samt 0 mål efter två matcher vore riktigt riktigt tufft.

Jag tror stenhårt på mål i den här matchen. Eden Hazard från start, och ett Arsenal som är revanschsuget bådar gott. Oavsett vad lär vi nog få en riktigt fin tv-match.




Manchester City - Huddersfield +2.5 @ 2.16 (Pinnacle), insats 5 units

Det spelet som jag finner mest intressant i omgången är att Huddersfield ska kriga sig till en knapp förlust till över dubbla pengarna. Bortaplan mot City är så klart ingen lätt match och det känns i min bok lite som en 50/50 ifall det blir 6-0 alternativt 2-0. Hos bortalaget finns inte så mycket mer än att försvara och de har lyckats förr. Faran ligger väl möjligen i att det är en match tidigt på säsongen när topplagen kan gå på för fullt och inte tänker så mycket på att vila spelare eller dra ner på tempot för att orka med andra mer viktiga uppgifter.

Förra säsongen möttes de för första gången i serien igen, sen de bägge spelade i Championship 99/00. Huddersfield klarade 0-0 borta i slutskedet av säsongen medan de förlorade med 1-2 på hemmaplan. Även våren 2017 möttes de två gånger i FA-cupen. Först blev det 0-0 på hemmaplan för Huddersfield varpå omspelet slutade med hela 5-1 till City.

I Premier League senaste säsongen så fick City ett hemmafacit på 16-2-1 (61-14) vilket är ett snitt på 3.21-0-74 vad gäller målsnittet. Väldigt nära en differens på 2.5 vilket är urstarkt. Hudderfield på bortaplan spelade 3-5-11 (12-33) med ett snitt på 0.63-1.74 där differensen enbart hamnar på lite över minus ett mål. Inledningen 2017/2018 för City var dock imponerande efter att de endast fått med sig 1-1 hemma mot Everton. Det blev fyra raka segrar där de klarade en lina på 2.5 mål. Liverpool 5-0, Crystal Palace 5-0, Stoke 7-2 och Burnley 3-0. Ytterligare fem matcher slutade med seger med minst tre måls marginal. Så det är verkligen ett spel som på förhand känns tufft. Huddersfield tappade dock sin lina i fyra bortamatcher. Nu är det så klart lättare att klara +2.5 mot diverse medellag än att åka till Etihad Stadium för att göra det.

Huddersfield fick känna på att Premier League hade startat igen när de hemma i premiären fick sig en rejäl utskåpning där Chelseas segersiffror skrevs till 3-0. Fokus nu kommer så klart ligga på att inte få ännu en stjärnsmäll och de vet att de kan spela jämnt mot storlaget. Frågan är om det är en sådan dag på söndag. Det kan som jag skrev lika gärna sluta 6-0 men jag hoppas tärningen landar på rätt sida då jag tror marginalen blir mindre än 2.5 mål i runt 48-50% av fallen. Brytpunkten går vid 46.3%. Ett knappt värde och vi håller ner insatsen till runt fem enheter. City har De Bruyne skadad, alltid något även om de har två fulla elvor som kunde varit klara favoriter i den här matchen. Men public hamnar alltid på favoritlagen här och spelar gärna på "fel" sida vilket brukar gynna oddsen på den här sidan. Nu har dock oddset gått ner från runt 2.26 men jag tror det komma svänga lite till innan matchstart och framför allt precis innan matchstart kan det kanske gå att få ett bättre odds än 2.16 som vi spelar till redan idag.



Vad spelar ni från helgens omgång? Dela gärna med er här i tråden!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td