Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-10-12, 17:01   #1
Super Moderator
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 5 403
Sharp$: 2983

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Genomgång av Europatipset (14/10)


Europatipset fortsätter nu på den inslagna vägen i veckan med matcher från Nations League men där det även blir en vanlig vänskapsmatch mellan Skottland och Portugal samt fem matcher från brasilianska ligan. På förhand några enkla matcher men åter en svårlöst omgång anser jag och det gäller att ha massa tur på vägen att dissa rätt favoriter. Senast lärde vi oss återigen att säkra matcher inte existerar när Frankrike endast räddade 2-2 i slutet mot Island. Möjligen att det att matchen saknade tävlingskaraktär på som gjorde att världsmästarna inte vann trots en hyfsat stark laguppställning. Vi tar nya tag här.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Atletico PR (match 13, en etta)
(13) Atletico PR – Sport Recife 1
Möjligen luras jag av för mycket statistik men lutar mig likväl mot hemmastarka Atletico PR som nu har åtta raka segrar på hemmaplan med endast två insläppta mål. Mittenlag i tabellen men det beror på att de ännu är segerlösa efter fjorton bortamatcher men hemma är det 10-1-3 (33-11). vad passar då bättre än att få möta ett av de sämre bortalagen i ligan? Sport Recife har 2-1-11 (11-31) och trots segern på hemmaplan mot serietvåan senast har det varit en tung säsong från juli månad där det totalt på sexton matcher blivit två segrar och två oavgjorda bara. På bortaplan är det nu nio raka förluster med en målskillnad på 6-23. Ettan högt streckad på 83% då segerchansen ligger kring knappa 70% bara. Jag spikar ändå.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Polen (match 1, en etta)
(1) Polen – Italien 1
Svårlöst match där Italien som brukligt inte släpper inte mycket mål på slutet. 1-1 hemma mot Polen och Ukraina medan det blev förlust med 1-0 borta mot Portugal. Polen imponerar inte och förlorade lite överraskande hemma mot Portugal i veckan. Dock är läget illa för bägge lagen som står på endast en poäng efter två spelade matcher, och där det är hela fem poäng upp till Portugal. Seger ett måste för att kunna snuva Portugal på en semifinal till sommaren. Det borde öppna upp matchen och det borde gynna Polen mest, mot ett annars försvarsinriktat Italien som skulle kunnat döda matchen. 26% är en trevlig spik, och jag hoppas verkligen de kan visa lite resultat nu även efter att VM-kvalet slutade för runt ett år sedan.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: X mellan Färöarna och Kosovo (match 7, ett kryss)
(7) Färöarna – Kosovo X
Var länge inne på att spika hemmalaget här men Kosovo som leder kommer har ett bra läge att ta hem gruppen även vid oavgjort då man möter Malta borta i nästa samt Azerbajdzjan i en seriefinal i sista omgången. Inget av de här lagen håller någon vidare klass och för Färöarna kommer hemmaplan betyda en del och jag tror att oavsett vem som tar ledningen här är man mer intresserad av att försvara den än att fortsätta framåt. Chanser för kvittering bör uppstå och till låga 24% blir det här lite av en chansspik. Kosovo segrade med 2-0 hemma för någon månad sen när lagen möttes. De segrade även mot Malta i senaste mötet, men på hemmaplan med 3-1 trots att Malta lyckades kvittera i början av andra halvlek.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(2) Ryssland – Turkiet 2
Då det ser ut som Ryssland kommer bli kraftigt överstreckade här måste Turkiet med på det mesta då de endast har 12% av pengarna på sig medan de vinner runt 25% av mötena. Förlorade visserligen hemma för drygt en månad sen med 2-1 men kunde besegra Sverige borta med 3-2 vilket ändå får ses som starkt. Ryssland dock mållösa i veckan hemma mot Sverige men det är tufft att få hål på Jannes grabbar när det taktiska fungerar tillsammans med bra energi laget. Ryssland får annars anses som korrekta favoriter här men streckade på höga 59% vet jag inte om jag köper alls.
Statistik

(9) Chapecoense – Vitoria X
Det mesta vad gäller statistiken från i år talar för en klar etta men jag går emot och tycker det oavgjorda här känns intressant till relativt låga 22%. Annars har Chapecoense 7-5-2 (20-13) på hemmaplan medan Vitoria har smått usla 1-3-10 (10-32) på bortaplan. Men från säsongen innan är detta inget som syns då hemmalaget tog drygt 55% av sina poäng i hemmamatcherna och slutade på en mittenplacering i tabellen. För bortalaget blev det hela 67% drygt av totalpoängen som spelades in i bortamatcherna. Inbördes vinner de ungefär varannan match. Vitoria har fyra raka förluster men det har varit mot helt okej lag och inga storförluster. En match att helgardera då hemmalaget bär 63% av pengarna just nu men är själva indragna i botten. Marknadens bedömning är att det blir en etta här knappt 50% av gångerna.
Statistik

(11) Palmeiras – Gremio X
Ett toppmöte i brasilianska ligan mellan de lag som har bäst målskillnad. Ettan mot femman där Palmeiras blir på tok för höga favoriter. Streckade på 71% men kan endast bära runt 50% vilket gör att vi få kanonvärde på både kryss och tvåa här. Bägge lagen är annars i bra form och på de femton senaste matcherna har Palmeiras en förlust, som var en bortamatch. För Gremio är det tre förluster, även här samtliga bortamatcher. De har dock endast släppt in sju mål på sina tretton bortamatcher i år men möter nu ett av seriens tuffaste hemmalag som har 10-2-1 (25-8) men förra säsongen slutade siffrorna på 12-3-4 (35-16). Jag förlitar mig på marknaden här och väljer värde i en annars förmodat enkel omgång.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(3) Israel – Albanien 1
Svänger mycket mellan de olika tecknen här då känslan går stick i stäv med hur det faktiskt ser ut resultatmässigt för lagen. Israel är inte lika starka hemma som minnet intalar mig samt är Albanien inte lika dåliga borta som också minnet intalar mig. Dock förlorade Albanien borta mot Skottland i Nations League för en dryg månad sedan och det borde inte bli enklare här. Vann förvisso hemmamatchen mot Israel i den omgången med 1-0 men har i veckan spelat 0-0 mot Jordanien. När de möttes två gånger om i VM-kvalet 2016 blev det seger för bortalaget i bägge matcher och med 3-0. Ingen logik alls och nu får det vända helt enkelt. Israel nästan streckade på 50% men vinner endast runt 40% enligt marknaden.
Statistik

(4) Rumänien – Serbien 2
Jag hamnade helt fel på det senast när det gällde Serbien borta mot Montenegro. Givetvis var det Mitrovic som gjorde bägge målen då jag kritiserade hans målform på slutet. Möjligen följer energin med till den här matchen och trots Rumäniens fina svit på sju raka matcher utan förlust där fem slutat med seger väljer jag att strecka Serbien först. Mötet för en dryg månad sen slutade enbart 2-2 efter att Serbien och Mitrovic tappat sin ledning två gånger om. Vid seger skaffar sig Serbien ett stort försprång i gruppen om att avancera upp till League B.
Statistik

(5) Litauen – Montenegro 2
Montenegro kunde inte rå på storebror Serbien senast men får nu ett betydligt enklare motstånd i Litauen som endast har en seger på de senaste sjutton matcherna, borta mot Armenien i en vänskapsmatch. Samtidigt är de endast streckade på 10% vilket gör ettan intressant här då segerchansen ligger över 20%. Mötet för en månad sen vann Montenegro med 2-0 hemma men det borde bli tuffare nu. Ta med alla tecken här eller ta bort tvåan om man nu vågar gå mot favoriten som likväl vinner 50% av matcherna men är streckad på höga 65%.
Statistik

(6) Azerbajdzjan – Malta X
Jag håller fast vid att Malta kan vara ett intressant tecken trots bortaplan. Det blev dock förlust med 3-1 mot Kosovo senast men laget lyckades kvittera i början av andra halvlek trots att de var mer eller mindre utspelade. Azerbajdzjan inledde annars Nations League med två oavgjorda, hemma mot Kosovo och borta mot Malta. I veckan blev det dock klara 3-0 borta mot Färöarna. För Malta är det inget roligt bortafacit, men tre oavgjorda och en seger har det dock blivit i de tjugo senaste, mot hyfsat okej lag som Bulgarien, Estland, Armenien samt Ukraina. Svår bortamatch men låga 7% på krysset eller galet låga 2% på Malta måste med om vi ska drömma om hög utdelning här.
Statistik

(8) Skottland – Portugal 2
En vänskapsmatch där Portugal måste ses som klara favoriter, speciellt efter sin seger med 3-2 borta mot Polen i veckan. Samtidigt tappade Skottland sin ledning med 1-0 borta mot Israel och fortsätter sin patenterade kräftgång på slutet där det endast blivit två segrar på de åtta senaste vänskapsmatcherna. Motstånd då, Malta och Ungern, nu Portugal som känns ännu svårare om än båda lagen borde rulla runt på spelare här. Av den anledningen finns det värde att gå mot Portugal som streckats på 69% men endast vinner drygt 50% av matcherna enligt marknaden.
Statistik

(10) Internacional – Sao Paulo 1
Sao Paulo har en riktigt tuff matchserie nu där det är idel topplag att möta. Senast blev det förlust hemma med 2-0 mot serieledarna Palmeiras. Dessförinnan tre raka oavgjorda. Bortamatch nu mot hemmastarka Internacional som har 10-3-0 (20-4), kommer troligen sluta med ny förlust för storlaget Sao Paulo. Mycket jämna matcher inbördes men tror det tuffa spelschemat sätter sina spår här. Ettan streckad på 46% vilket är något under hur marknaden värderar chansen.
Statistik

(12) Vasco da Gama – Cruzeiro 2
Matchen är relativt rätt streckad här om vi jämför med marknaden men trots att brasiliansk fotboll inte är min specialitet vill jag höja upp chansen något på tvåan här. Vasco da Gama har nu fem raka i ligan utan förlust men endast en har slutat med seger. Nu åter hemma efter tre raka på bortaplan, men ordinära 7-3-4 (23-21) har det hittills blivit hemma vilket är i paritet med förra säsongens hemmafacit. Cruzeiro ligger sex poäng före i tabellen med en match mindre spelad men det beror mycket på deras starka hemmafacit där de tagit mer än två tredjedelar av sin totala poängskörd. Endast två segrar borta men antalet förluster begränsas även de vid sex stycken. Endast en seger till Vasco da Gama inbördes på sju senaste försöken, och det intressanta är att inget hemmalag vunnit under dessa matcher heller.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 5832 rader på Liverättning

1. 1
2. 12
3. 1

4. 1x2
5. 1x2
6. 1x2

7. X
8. 1x2
9. 1x2

10. 1x
11. x2
12. 1x2
13. 1


För den som vill komma billigare undan. 48 rader på Liverättning

1. 1
2. 2
3. 1

4. x2
5. 2
6. X (tidigare felskriven etta)

7. X
8. 1x2
9. x2

10. 1
11. x2
12. x2
13. 1

Här lämnar du in dina egna rader på Europatipset

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2018-10-14 klockan 20:03. Anledning: Rättelse i match sex på lilla spelförslaget. Längre förklaring nedan.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-10-14, 20:03   #2
Super Moderator
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 5 403
Sharp$: 2983

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Rättelse på det lilla spelförslaget ovan. Har råkat skriva en etta på match sex men det ska vara ett kryss då både det lilla och stora systemförslaget utgår från enkelraden som är markerad med tjockt tecken efter matchen. Klart mer sannolikt att felet kom där än i själva matchen då det logiskt även skulle kunna ha varit en etta i tjock text där för att passa in i "mallen". Nog enda felet jag upptäckt sen jag startade med tipsen så det får jag väl vara nöjd med även om fullträffarna uteblivit när det funnits mycket pengar att hämta.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg