Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-01-11, 10:03   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 365
Sharp$: 102

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Genomgång av Stryktipset (12/1)


Inte nog med att det är jackpott, utan Svenska Spel dubblar dessutom samtliga vinster till de som har 13 rätt. Det innebär att en ensam vinnare kan ta hem hela 24 miljoner på lördagens Stryktips. Det är så 13 matcher på kupongen firar 50 år. Grattis säger vi både till det och till samtliga vinnare till helgen. Lycka till!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Sheffield United (match 11, en etta)
(11) Sheffield United – Queens Park Rangers 1
Topplaget Sheffield United går riktigt bra i ligan just nu med tre raka segrar och 9-1 i målskillnad. Att de åkte ut mot Barnet i FA-cupen förra helgen betyder inte mycket då laget har fullt fokus på ligan och det ser bra ut för att knipa minste en kvalplats upp till finrummet. QPR gör det bra med elva inspelade poäng på senaste fem matcherna samt avancerade de vidare i FA-cupen. Nu blir det dock i svåraste laget och spiken till 67% känns helt okej även om den är lite överstreckad. Sheffield vann bortamötet med 2-1 i höstas.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: West Bromwich Albion (match 12, en etta)
(12) West Bromwich Albion – Norwich 1
Norwich inledde riktigt bra och låg länge i topp men har nu börjat dala så smått. Fortfarande en andraplats och endast en förlust på bortaplan men det är tre raka i ligan nu utan seger och matchen innan dess avgjorde man i senaste laget borta mot nykomlingen Blackburn. Målrikt mellan lagen i höstas där WBA vann med 4-3. Hemmaplan borde avgöra även om WBA inte visar storformen just nu. 52% streck är i högsta laget men en lagom spik i jakten på jackpottpengarna.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Crystal Palace (match 5, en etta)
(5) Crystal Palace – Watford 1
Två lag det är svårt att få grepp om den här säsongen men Crystal Palace är de som visat upp starkast resultat på slutet i det intensiva matchandet. Endast en förlust i ligan på senaste fem, och det mot Chelsea med 1-0 hemma. Besegrade starka Wolves på bortaplan senast samt har de slagit City borta. Känns klart mer stabilt än Watfords fem senaste som visserligen innehåller två segrar mot Cardiff och West Ham, men endast 1-1 hemma mot Newcastle och 3-3 borta mot Bournemouth. Crystal Palace med tre raka hemmasegrar inbördes känns som en dunderspik till 42% där det faktiskt finns lite värde ifall marknaden är rätt på det, vilket jag tror.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(2) Brighton – Liverpool X
Liverpool må leda serien och ha gått som ett tåg hela hösten. Dock är de klart bättre hemma även om deras bortaresultat visat sig stabila hittills med 11-2-1 (22-7). Men två raka förluster, visserligen mot City i ligan och Wolves i FA-cupen kan betyda något. Visserligen varvats friskt med spelare i det intensiva spelschemat men möjligen kan vi se en nedåtgående trend här. Brighton spelar stabilt nu och på hemmaplan är det inte omöjligt med poäng oavsett motstånd. Till låga 14% är det ett kap när vi siktar mot miljonerna.
Statistik

(3) Burnley – Fulham 2
Fulham visar verkligen inte upp någon form alls. Missade straffar där det stjäls inom laget dessutom. Här saknas harmonin även om truppen borde prestera bättre. Inte ens Ranieri har lyckats få ordning på laget men tre raka utan förlust runt jul blev det likväl även om motståndet var därefter. Burnley med två raka segrar i ligan samt avancerade de vidare i FA-cupen. Självklart ska de vara favoriter här men det är inget topplag och Fulham till superlåga 19% är ett givet streck då de ändå segrar nästan en tredjedel av de här matcherna.
Statistik

(10) Preston – Swansea 2
Preston har helt tappat formen där de på 13 matcher endast hade en förlust. Nu på de fyra senaste så har det endast blivit en poäng och senast blev det förlust mot Rotherham vilket säger en del. Jag köper inte alls marknadens resonemang här att göra hemmalaget till rätt klara favoriter. En helt öppen historia där Swansea ser ut att gå in i en formperiod. Besegrade Wigan borta med 4-1 vilket följdes upp med en seger i FA-cupen borta mot Aston Villa med 3-0. Tvåan högintressant trots 40% streck.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(1) Chelsea – Newcastle 1
Chelsea får tipset men vi ska veta att Newcastle de senaste åren ändå plockat en del poäng mot just Chelsea, och på hemmaplan i höstas föll de i slutminuten genom ett självmål. Normalt en spik på Londonlaget men 83% vill jag fälla med 24 miljoner att dela på till dem med 13 rätt. Newcastle har trots allt 2-5-3 (8-12) på bortaplan och kan mycket väl ställa upp med en ny fembackslinje här och jobba för 0-0.
Statistik

(4) Cardiff – Huddersfield X
Två lag i botten som bägge har svårigheter att göra mål. För Cardiffs del ser det lite ljusare ut hemma och möjligen är det det som fäller avgörandet här även om ingen blir speciellt förvånad om det slutar 0-0 då inget lag vill förlora den här bottenkampen, även om det skiljer åtta poäng. Bägge lagen förlorade mot lag i lägre ligor i FA-cupen, och det visar både på bristande kvalité men även att fokus ligger på att rädda nytt kontrakt i Premier League. Ettan klart överstreckad om marknaden är rätt på det.
Statistik

(6) Leicester – Southampton X
Här blir Leicester alldeles för stora favoriter med sina 62%. Dels har man förlorat hemma mot Cardiff strax innan nyår samt så tackade man för sig i FA-cupen borta mot Newport County(!) trots en relativt starkt startelva. Samtidigt har man besegrat Chelsea, City och Everton i de tre andra matcherna på slutet. Trivs möjligen bättre mot bollförande lag och kan åter få svårt mot ett Southampton som är lite på gång. Mållöst senast borta mot Chelsea och 2-2 borta mot Derby i FA-cupen där de dock tappade en 2-0 ledning. Intressant tvåa till 15% även om den är långsökt.
Statistik

(7) Birmingham – Middlesbrough X
Birmingham med endast en förlust hemma tar emot Middlesbrough med endast två förluster borta. Två lag med hyfsad form dessutom där bägge slåss för att ta en kvalplats uppåt till våren. Middlesbrough med tre raka inbördes och har inte förlorat på de senaste nio mötena. Svårlöst match där tvåan får tipset marginellt då de är starka defensivt och det lär prioriteras även här.. Streckningen är även den jämn och i paritet med chansfördelningen.
Statistik

(8) Brentford – Stoke 1
Stoke har varit på gång i stort sett från slutet av oktober men det har aldrig riktigt lossnat. Sex oavgjorda och fyra segrar blev det på en tiomatchersperiod. Nu två förluster på de tre senaste ligamatcherna samt endast 0-0 mot bottenlaget Bolton. Brentford har dock fortfarande mycket att bevisa efter åtta förluster på tio matcher under en tvåmånadersperiod fram till mitten av december. Fyra raka sen utan förlust men endast en seger och det med 1-0 hemma mot just Bolton. Normalt starka hemma och förra säsongen blev det endast tre förluster där. Streckade på 40% och det är definitivt inte för högt åtminstone.
Statistik

(9) Ipswich – Rotherham X
Att hitta en vinnare mellan de här två icke-vinnarna är svårt. Rotherham tveklöst sist i tabellen om vi tittar på bortafacitet. Noll segrar och endast fyra poäng. Kan räddningen komma nu när man möter jumbolaget Ipswich som endast vunnit två matcher den här säsongen? Hemma är dock Ipswich inte så enkla att besegra och de har där 1-7-5 (13-19). Lyser 1-1 om matchen även om Rotherham har två raka inbördes, dock bägge hemma och med 1-0 i bägge dessutom. Ipswich blir dock lite väl kraftigt streckade med sina 47%.
Statistik

(13) Wigan – Aston Villa 2
Villa är ett klart bättre lag även om nykomlingen Wigan gjort det bra på hemmaplan under säsongen. Det blev åtta raka där utan förlust innan det har gått grus i maskineriet med fyra förluster på de sex senaste. Tre raka nollpoängare på The DW Stadium och 0-7 i målskillnad. Endast en seger på 13 senaste ligamatcherna dessutom. Aston Villa jagar en kvalplats uppåt och det märktes också senast i FA-cupen där de fick vika ner sig med 0-3 hemma mot Swansea. Lite tveksam form på slutet men mött på bra motstånd. Får tipset som klara favoriter här även om strecken är i högsta laget med 50%.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 5184 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 16 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader på Stryktipset
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-11, 16:54   #2
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 365
Sharp$: 102

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Då det är jackpott samt dubbling av samtliga 13-rättsvinster så är det ju lite tråkigt att bolagsspelen inte existerar (pga SvS fram till 14 februari)! Jag har dock planer på att köra ändå, men då med några polare och så får det bli "good old method" med swish och vanlig inlämning. Så någon som anser sig "nära" här kan hojta till om det finns intresse för det! Blir en tvåhundring per skalle är tanken! Skicka PM i sådana fall!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-12, 16:50   #3
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 470
Sharp$: 1631
Standard

Har själv inte många rätt i nuläget..
Försökte kopiera in men gick ej..

Har 5 säkra kryss i matcherna 3,4,7,9 och 11
Och har ett system på 144 Rader
Trinity är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-12, 18:09   #4
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 365
Sharp$: 102

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Trinity Visa inlägg
Har själv inte många rätt i nuläget..
Försökte kopiera in men gick ej..

Har 5 säkra kryss i matcherna 3,4,7,9 och 11
Och har ett system på 144 Rader
Såg bra ut ett tag tyckte jag men sen vänder det snabbt. Watford vände, Norwich kvitterade samt så drog Wigan undan efter 1-0! Ridå ner en bra spelteoretisk dag. Att skrällarna sen uteblir i matcherna 1-3 är ju "onödiga streck" i efterhand! Nya tag!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+2)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td