Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-16, 18:42   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 18/5


En härlig fotbollshelg att se fram emot där bland annat FA-cupfinalen mellan Manchester City och Watford på Wembley inleder Stryktipskupongen som sträcker sig över både lördag och söndag. En hel del svenska drabbningar tar också plats på kupongen med fokus på Allsvenskan och Superettan men även ett möte i Division 2 hittas. I övrigt ska La Liga och franska Ligue 1 analyseras för möjligheten till 13 rätt. Då kör vi igång.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Manchester City - Watford 1

Statistik
Efter en makalös ligasäsong, där hela 98 poäng spelades in, har nu Manchester City chansen att återigen få lyfta en pokal. Watford är klubben som ska försöka stå i vägen för de ljusblåa i FA-cupfinalen. Det kommer sannerligen inte bli någon enkel uppgift för Gracias mannar då formen hos de gulsvarta samt trenden mot just City är bedrövlig. Ettan spelas utan hänsyn till streckfördelningen då The Citizen får anses ett par klasser bättre än The Hornets.

2. AFC Eskilstuna - Helsingborg X

Statistik
I Allsvenskan är det två formsvaga gäng och tillika nykomlingar som ställs mot varandra på Tunavallens plastmatta. Hemmalaget har inte vunnit sedan IFK Göteborg besegrades i premiären och för Skånelaget var förlusten mot AIK senast den sjätte raka fajten utan trepoängare. För värdarnas del gäller det att försöka hitta tillbaka till den trygghet laget hade i Superettan i fjol då laget inte förlorade hemma i Eskilstuna förrän i kvalspelet mot BP. Helsingborg har det tufft och dessutom fick Granqvist återigen lämna planen i förlustmatchen senast då ljumsken fortsatt inte håller. Öppet här. Ta med alla tecken direkt.

3. Varberg - Halmstad X

Statistik
Varberg fortsätter att imponera i Superettan men tappade trots allt sina första poäng då Örgryte löste 1-1 mot serieledarna i onsdags. För Halmstads del är det fortsatt trubbel. Det förväntade topplaget spelar utan självförtroende och Magnus Haglund har knappast fått den start han räknat med hos Bollklubben. När det vankas länsderbyn är tabellplaceringar och formkurvor oftast satta ur spel och här ska nog inte gästerna räknas bort helt ändå. Utgå från 1X på det mindre systemet men ta även med tvåan på det större.

4. Sevilla - Athletic Bilbao 1

Statistik
Vi förflyttar oss till Spanien, närmare bestämt Sevilla, där Athletic Bilbao kommer på besök. För hemmalagets del är det tre poäng som gäller om Caparrós mannar ska ha en chans att utmana om fjärdeplatsen. Nu åkte värdarna på en rejäl kalldusch i senaste hemmamötet med Leganes och formen är inte speciellt bra. För gästerna är det bortaspelet som inte fungerat under säsongen och baskerna har bara löst fyra trepoängare på 18 försök. Utgå från ettan men gardera med krysset på det större systemet.

5. Valladolid - Valencia 2

Statistik
På José Zorrilla ska Valladolid och Valencia göra upp i säsongens sista ligafajt. När Guardiola Navarro slog in segermålet (2-1) till Pucela i den svåra bortamatchen mot Rayo Vallecano senast sköt 27-åringen också kvar hemmalaget i La Liga. Det är med andra ord ett värdlag helt utan press som äntrar planen denna lördag. För Los Ché är det med största sannolikhet seger som gäller om gästerna vill lägga vantarna på den åtråvärda fjärdeplatsen. Med ett helmotiverat bortagäng ser tvåan bäst ut. Härlig spik till fina procent.

6. St Etienne - Nice 1

Statistik
Från Spanien förflyttas vi till Frankrike och Ligue 1. St Etienne har strålande form och kan med två omgångar kvar fortsatt ge Lyon en match om tredjeplatsen. De grönvita har dock Cabella avstängd inför mötet. Det är många mål som försvinner. Ett gigantiskt avbräck såklart. För Nice är läget inte speciellt mycket bättre då laget har både Dante och Herelle avstängda. Dessutom finns en något längre skadelista hos gästerna. Besökarna befinner sig dessutom i ingenmansland och har bara äran att spela för här samtidigt som värdarna är ruskigt starka på hemmaplan och som sagt behöver gå för segern. Ettan känns given.

7. Monaco - Amiens X

Statistik
Ett mycket spännande möte att vänta på Stade Louis II då Amiens ska möta Monaco. För hemmalagets del har hela säsongen egentligen varit en stor besvikelse och laget har trots tränarbyte under säsongen fortsatt varit förankrade i bottenträsket. För tillfället är de rödvita bara målskillnad före Caen under strecket. Motståndarna Amiens har visserligen bara förlorat en av de tio senaste ligamatcherna men har kryssat i åtta av dessa. Enhörningarna har haft förtvivlat svårt att samla segrar på resande fot och kommer av allt att döma vara ganska nöjda med en pinne här. En helgardering gör sig bra där pengarna ser ut att hamna till höger.

8. Kungsängens IF - Täby FK 2

Statistik
Det är vida svängar som gäller denna helg då nästa nedslag blir Division 2 och mötet mellan Kungsängen och Täby. Nykomlingen från Division 3, Kungsängen, har startat säsongen över förväntan och smyger med i toppen efter fyra segrar och en oavgjord på de sex första matcherna. Detsamma gäller Täby som visar upp exakt samma rad. Värdarna inkasserade sitt första nederlag förra helgen då Enköping blev för svåra samtidigt som gästerna tog en fin skalp genom att besegra Gamla Upsala med 2-1. Svårtippat med en mindre fördel för Täbylaget som dessutom ser ut att undervärderas en aning här. X2 bör rama in tillställningen väl.

9. Djurgården - Elfsborg X

Statistik
Djurgården tar under söndagen emot Elfsborg hemma på Tele2 Arena och stockholmarna kommer hem till huvudstaden med en fin 3-0 seger i bagaget från onsdagens bortamöte med Falkenberg. Måltjuven Buya Turay klev av planen mållös i Halland men fick bland annat se Jonathan Ring göra sitt första mål för säsongen. Ett fint trendbrott för blåränderna som inför mötet med Hasse Eklunds mannar inte vunnit på fyra försök. För boråsarnas del blev det återigen seger på hemmaplan. Gästerna är rent ut sagt dåliga på naturgräs men fortsätter imponera på landets konstgräsmattor. En jämn kamp att vänta där alla tecken rekommenderas.

10. Malmö FF - Kalmar FF 1

Statistik
Malmö tar emot Kalmar FF på Stadion och på hemmaplan ser de ljusblåa svårstoppade ut. Efter krysset i premiären mot Häcken har Röslers mannar radat upp tre raka segrar och har dessutom fina 10-2 i målskillnad. Skånelaget lider dock av en del skador för tillfället där bland annat mycket viktiga Bachirou ser ut att missa resten av vårsäsongen. Kalmar gjorde en fin insats på Bravida Arena i onsdags och kunde mycket väl fått med sig alla tre poäng. Nu blev det istället noll poäng då Häcken lyckades vinna med matchens enda mål. Nya tag här och ett organiserat bortagäng ska inte räknas bort helt. 1X spelas redan på det mindre systemet.

11. Sirius - Häcken 1

Statistik
Sirius tog äntligen en seger då Sundsvall besegrades på Studenternas i veckan. Matchhjälte blev Sam Lundholm som fint placerade in 1-0 målet efter en hörna i den 22:a minuten. Vinsten bröt en tre matcher lång förlusttrend i Uppsala. Häcken reser till universitetsstaden med tio poäng på fyra matcher och en topplacering i den mycket jämna tabellen. Hisingslaget hade dock en del flyt i segermatchen mot Kalmar senast få de saknade ett antal framstående namn i startelvan. 1X känns spännande och spelas på det mindre systemet där en helgardering ritas ner på det större.

12. Trelleborg - Örgryte 2

Statistik
Trelleborg har startat årets säsong i Superettan bedrövligt. Trots degraderingen från Allsvenskan har de blåvita fått behålla bland annat måltjuven Camara Jönsson. 35-åringen var en av få ljusglimtar i förlustmatchen mot Mjällby senast där anfallaren stod för skåningarnas enda mål. Swärdhs lag har inför mötet med Örgryte faktiskt bara vunnit en match så långt. Riktigt svagt! ÖIS reser söderut med fyra raka matcher utan seger men gjorde en bra match mot serieledande Varberg senast (1-1). Tveksam form hos gästerna också med andra ord. De rödblåa göteborgarna får trots detta stå som favoriter där även ett kryss ritas ner på det större systemet.

13. Öster - Mjällby 1

Statistik
Överraskningen och tillika nykomlingen Mjällby reser till Växjö för möte med Öster. Hemmalaget var inför säsongen en av de stora kandidaterna till en topp 3-placering när säsongen summeras i höst men Christian Järdler har inte alls fått fason på sitt rödblåa gäng. Inför söndagens möte har värdlaget bara vunnit en match (Halmstad borta) och hemma på Myresjöhus Arena är laget fortfarande utan trepoängare och har dessutom bara mäktat med ett mål framåt på fyra matcher. Ett alldeles för dåligt facit såklart. Här ser dock ettan ut att bli spelvärd och det kanske äntligen är dags för en första viktoria inför den egna publiken. Gardera ettan med ett kryss på det större systemet.


Singelstrecket! - Manchester City

Det ska mycket till om Peps ljusblåa armé inte löser ytterligare en titel denna säsong. Watford har inte räckt till i de tidigare mötena denna säsong mot Manchester och allt annat än en seger för City får anses som mycket överraskande.

Kupongrensaren! - Sirius

Uppsalalaget gick åter att känna igen och spelade kontrollerat mot Sundsvall senast. Den något sviktande defensiven från tidigare syntes inte till och hemma mot Häcken ska laget ha en god chans att nypa ytterligare poäng.

Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Watford 1
2. AFC Eskils. - Helsingborg 1x2
3. Varberg - Halmstad 1x
4. Sevilla - Athletic Bilbao 1
5. Valladolid - Valencia 2
6. St Etienne - Nice 1
7. Monaco - Amiens 1x2
8. Kungsängen - Täby FK x2
9. Djurgården - Elfsborg 1x2
10. Malmö FF - Kalmar FF 1x
11. Sirius - Häcken 1x
12. Trelleborg - Örgryte 2
13. Öster - Mjällby 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Watford 1
2. AFC Eskils. - Helsingborg (1)x(2)
3. Varberg - Halmstad 1x2
4. Sevilla - Athletic Bilbao 1(x)
5. Valladolid - Valencia 2
6. St Etienne - Nice 1
7. Monaco - Amiens 1x2
8. Kungsängen - Täby FK (x)2
9. Djurgården - Elfsborg 1x2
10. Malmö FF - Kalmar FF 1(x)
11. Sirius - Häcken 1(x2)
12. Trelleborg - Örgryte x2
13. Öster - Mjällby 1x


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td