Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-28, 09:05   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 192
Sharp$: 24435

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Så tittar vi på sport


Tipsextra-tiden med fotboll i en kanal med bara en match som visas LIVE var verkligheten på 80-talet. Numera finns det sport att se från världens alla hörn dygnet runt om man skulle vilja. Våra sportkonsumtionsvanor ser idag helt annorlunda ut.

Dubbla skärmar
Några av de senaste undersökningarna i hur man numera konsumerar livestreamad sport visar att det är vanligt att man inte bara ser matcher på TV utan också via andra enheter som laptop, smartphone eller surfplatta. Det är också en ökande trend att titta på dubbla skärmar vilket kan innebära att man följer två matcher samtidigt. Samma undersökningar visar också att trenden med att chatta, twittra och kommentera matcher i olika forum under matchens gång blir allt vanligare. De flesta har nog sett sitt Twitterflöde spraka igång efter en missad hands i straffområdet i en Champions League match vilket visar att många numera tittar på livestreamad sport på det sättet. Twitter kunde till exempel se ett lyft med 19% fler unika besökare under Super Bowl som följde vad som skrevs om USA:s största sportevenemang. Twitter ses som ett komplement till Tv:n och engagemanget kring matchen höjs med ca 30% enligt undersökningar för dom som kollar matcher och samtidigt följer kommentarer via Twitter jämfört med de som bara följer via Tv:n. Det blir ett sätt att ta del av kommentarer och tankar om en match även om man själv sitter hemma och tittar på matchen. Gemenskapen kring matcher för fans för olika lag kan på det sättet analysera vad som hänt under matchens gång.

Streamad sport
Trenden visar även att sport alltmer visas i digitala kanaler. Smart-TV och digitala lösningar till Tv:n som exempelvis Apple-TV och Chromecast har gjort det möjligt att väldigt enkelt streama även i Tv:n och inte bara via skärmdubblering till Tv:n eller via surfplatta och laptop. I den digitala branschen är det spelbolagen som går i bräschen. Med flera års erfarenhet av att kanalisera ut sport till besökare, antingen via live uppdateringar, sändningar eller streaming har dem kunnat möta den ökade efterfrågan på sport och på flertalet samlingssajter kan besökare enkelt få en översikt över international såväl som nationell sportaction, resultat och odds hos Leo Vegas och andra sportinriktade spelbolag.

Facebook visar sedan en tid tillbaka matcher från Major League Baseball och Major League Soccer och Twitter som tidigare hade förlorat en del budgivningar kring olika ligor i USA har nu tagit tillbaka Major League Soccer. Där spelar ju bland annat Zlatan Ibrahimovic för LA Galaxy. Twitter köpte rättigheten till 25 matcher genom ett treårsavtal med MLS. Man kommer då att streama genom sin plattform i samarbete med Univision network som normalt sänder till en spansktalande publik men kommer i sina sändningar med Twitter att erbjuda engelsk kommentering. Ligan har i uttalanden om denna deal påpekat om att det tilltalar deras unga målgrupp och målgruppens sätt att konsumera sport. Fler företag har gett sig in i detta och numera visar bland annat näthandelsföretaget Amazon NFL:s Thursday Night Football som är ett populärt program i USA. Man ser också företag som Netflix som börjar sända sina egna sportprogram och många tror att även att Netflix kommer att ge sig in i livestreamad sport inom kort.

Att se sport live är fortfarande populärt
Trots alla möjligheter att se livestreamad sport från världens alla hörn så fortsätter det vara väldigt populärt att se sportevenemang på plats på arenan. Det ökar fortfarande i många länder och i USA där bland annat Major League Soccer är växande så har exempelvis ett lag som Portland Timbers som framförallt är kända för sin maskot i form av en skogshuggare som sågar vid hemmalagets alla mål sålt ut över 100 matcher i rad. Globalt sett är fotbollen störst där publiksiffrorna i England och Tyskland imponerar mest. En rapport visar också att den allsvenska fotbollspubliken i Sveriges står sig stark och att den faktiskt är den snabbaste växande publiken i Europa. Sedan 2010 har publiken ökat med 5% som kan jämföras med Premier Leagues ökning på ca 0,5% under samma period. Högst publiksnitt i Europa har Bundesliga med en bit över 42 000 personer i snitt. Allsvenskan ligger på 17:e plats i Europa räknat i publiksnitt.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td