Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-06-29, 15:00   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 30/6


En riktigt fin kupong att sätta tänderna i under söndagen där det verkar streckas ordentligt skevt bland svenska folket. Potentiella skrällar står med andra ord som spön i backen. Chans till riktigt fina pengar således där Allsvenskan startar raden med supermötet AIK - Malmö FF. Häng med!




Spelstopp: Söndag kl 14.59


1. AIK - Malmö FF 2

Statistik
AIK och Malmö FF inleder kupongen med ett sprakande allsvenskt möte på Friends Arena. Gnaget föll som bekant i mötet med Norrköping senast och fick dessutom Dimitriadis utvisad. 32-åringen är därmed avstängd här, precis som Salétros som får se matchen från sidan efter sitt tredje gula kort. Klara avbräck för Gnaget såklart. Malmö har träningsspelat under juni mot Sönderjyske och Gorica från Kroatien och kommer väl förberedda till Solna. Gästerna har dessutom bara förlorat en match mot de svartgula på de tolv senaste mötena lagen emellan. Utgå från tvåan.

2. IFK Norrköping - Sirius X

Statistik
Totte Nyman var stekhet i mötet med AIK senast och sänkte Solnalaget med två fina nickmål. Peking har helt klart en godkänd trend med fem raka matcher utan förlust och chans att klättra ytterligare i tabellen vid seger här. Sirius har varit alldeles för ojämna under säsongen. Uppsalalaget har dock gjort ett par riktigt trevliga insatser på resande fot och har dessutom haft en tendens att göra bra matcher mot östgötarna. Förra säsongen vann kamratföreningen med uddamålet hemma och på Studenternas blev det delad pott. När hemmalaget streckas stenhårt får alla tecken åka med snabbast möjligt.

3. Uganda - Egypten 1

Statistik
Från Sverige till Afrikanska Mästerskapen där hemmanationen Egypten redan är klara för åttondelsfinal och avslutar gruppspelet med att möta Uganda på Cairo International Stadium. Uganda har gjort det bra så långt där Miya dominerat mittfältet och Okwi varit pålitlig framåt. Nordafrikanerna har gjort vad som förväntats och med avancemanget klart finns en del som tyder på viss rotation i startelvan. Med detta i bakhuvudet ska såklart ettan testas allra först även om mötet bör garderas om plånboken tillåter.

4. Zimbabwe - DR Kongo 2

Statistik
Grupp A:s två lag som ännu inte vunnit ställs mot varandra på 30 June Stadium i ett möte där båda lagen måste gå för segern. Tre poäng kan räcka till avancemang och för DR Kongo gäller det nu att få igång bland annat Bakambu och Bolingi. Assombalonga har dessutom använts sparsamt så långt med bara drygt 20 minuter på plan. Zimbabwe har varit ganska bra inledningsvis i turneringen. Defensiven har imponerat och The Warriors löste dessutom 1-1 mot Uganda. Här ser dock tvåan ut att streckas helt galet och blir därför en utmärkt spik i jakten på högre utdelning.

5. Burundi - Guinea 2

Statistik
Från Grupp B är det möte mellan Burundi och Guinea som gäller. Två 0-1 förluster har noterats för Niyungekos mannar och det ser därför hyfsat mörkt ut för Les Hirondelles. Belgaren Paul Put styr Guinea och nationen hade en hel del förväntningar på sig inför mästerskapet. Spelare som Cissé, Sylla, Kaba med flera har underpresterat men får nu en sista chans att styra sitt landslag till en möjlig åttondelsfinal. Tvåan är ruskigt spelvärd.

6. Madagaskar - Nigeria X

Statistik
Madagaskar har överraskat storstilat hittills i mästerskapet. Ö-nationen har plockat fyra poäng så långt och har en åttondelsfinalbiljett i ett järngrepp. För Nigerias del är avancemanget redan klart då The Super Eagles vunnit de två inledande matcherna. Omeruo, Aina och Etebo har varit framträdande medan sparkapital i Mikel, Ighalo med flera finns. Med nigerianerna klara har Dupuis mannar möjlighet till att skrälla vidare och här undervärderas de ordentligt. Ta med alla tecken och hoppas på knallen från vänster.

7. Team TG - Nyköping 1

Statistik
Från Afrika till Sverige där två matcher från Division 1 Norra ska avhandlas. Första anhalt blir Umeå där Thorengruppen ställs mot Nyköping. Gästerna har efter en bedrövlig period äntligen fått segerjublat igen. 2-1 mot Carlstad i serien följdes upp med en straffsparksvinst mot Vasalund i Svenska Cupen. Viktigt för Bissarna som nu möjligen kommit ur den brutala svacka laget haft under lång tid. Team TG har varit ojämna men mot seriens sämsta bortalag bör ändå Umeålaget lösa biffen. En bra etta!

8. IF Sylvia - Bodens BK 2

Statistik
Det är inte bara IFK Norrköping som ska sparka boll i staden denna söndag. Sylvia får dagen till ära besök av jumbon Boden och med anledning av Pekings match mot Sirius får Sylvia vackert flytta på sig och ny spelplats blir Fastighetsteknik Arena. Hemmalaget har haft stora bekymmer under juni där förlusterna radat upp sig och baklängesmålen kommit i massor. För besökande Boden har det varit mer muntra miner. Segrarna har äntligen börjat komma och dessutom har försvarsspelet sett betydligt bättre ut än tidigare under våren. Att utgå från höger känns självklart.

9. Lilleström - Tromsö 1

Statistik
Avslutningsvis är det matcher från den norska Eliteserien som gäller och första anhalt blir Lilleström där Jörgen Lennartssons mannar ställs mot ett pånyttfött Tromsö. Gästerna har faktiskt sprungit om hemmalaget i tabellen efter tre raka segrar. De gulsvarta har haft problem med målskyttet på slutet och inte nätat på 270 minuters tävlingsfotboll. Inbördes och på Åråsen Stadium är det dock klar fördel värdarna. Då strecken verkar hamna korrekt börjar vi med ettan.

10. Molde - Brann 2

Statistik
Nästa drabbning hämtas från Aker Stadion där det vankas toppmöte mellan Molde och Brann. Värdlaget har ett riktigt fint lag med bland annat offensiva pjäser som tidigare Malmöspelaren Eikrem och hela ligans skyttekung Omoijuanfo. På hemmagräset har de blåvita dessutom gått rent så långt med raden 6-0-0. Bergenlaget är inte heller så dumma. De rödvita skuggar toppen i en haltande tabell och har dessutom fin form på resande fot. När hemmafavoriten övervärderas kraftigt går vi mot strömmen och ritar ner X2 som lösning.

11. Bodö/Glimt - Odds BK 1

Statistik
Ytterligare ett möte på den övre halvan hittas då Odd reser till Aspmyra Stadion för match mot Bodö/Glimt. Hemmalaget har varit spellediga i veckan medan gästerna cup-lirat mot Kristiansund. De svartvita vände där underläge till en 2-1 seger efter förlängning och är nu klara för kvartsfinal där KFUM från OBOS-ligaen väntar i höst. Värdlaget, med bland annat Amor Layouni i laget, kommer från två raka segrar i ligan och är svårslagna hemma. 1X ska räcka gott och väl här.

12. Haugesund - Vålerengen 1

Statistik
Haugesund blir nästa stopp där Gröngölingarna ska gästas av Vålerengen. Oslolaget har underpresterat något hittills och halkar efter i den yttersta toppen. Gästerna har ett riktigt bra lag med Donnum, Lekven, Shala, Ejuke och Finne bland annat. Även svenske Erik Israelsson hittas i klubben men 30-åringen från Kalmar har haft sparsamt med speltid denna säsong. Med en ganska trevlig hemmaform får Haugesund utgångstipset. Tvåan ser dock riktigt spelvärd ut och en gaffel (etta-tvåa) spelas på bägge systemen.

13. Mjöndalen - Viking X

Statistik
Sista stopp blir Consto Arena där nykomlingarna Mjöndalen och Viking drabbar samman. Bägge lagen tog sig i veckan vidare i Norska Mästerskapet efter segrar mot Kongsvinger respektive Stabaek. Formen i ligan hos hemmalaget är dock tveksam. Sex matcher utan seger har satt Hansens mannar i en utsatt position i tabellens nedre region. Stavangerklubben har gått något bättre men har fyra raka bortamatcher i ligan utan seger och dessutom haft en del bekymmer defensivt. Ta med alla tecken här för säkerhets skull.


Singelstrecket! - Guinea

Guinea är favoriter i mötet med Burundi vilket inte svenska folket verkar ha koll på. Superfin spik!

Kupongrensaren! - Brann

Finns ett flertal trevliga skrällar men när det vankas toppmöte i Norge och gästerna undervärderas kraftigt som det ser ut ska Brann streckas först. Härlig rensare!

Spelförslag:

432 rader

1. AIK - Malmö FF 2
2. Norrköping - Sirius 1x2
3. Uganda - Egypten 1
4. Zimbabwe - DR Kongo 2
5. Burundi - Guinea 2
6. Madagaskar - Nigeria 1x2
7. Team TG - Nyköping 1
8. IF Sylvia - Bodens BK x2
9. Lilleström - Tromsö 1
10. Molde - Brann x2
11. Bodö/Glimt - Odds BK 1x
12. Haugesund - Vålerengen 12
13. Mjöndalen - Viking 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. AIK - Malmö FF (x)2
2. Norrköping - Sirius 1x2
3. Uganda - Egypten 1x2
4. Zimbabwe - DR Kongo 2
5. Burundi - Guinea 2
6. Madagaskar - Nigeria (1)x(2)
7. Team TG - Nyköping 1
8. IF Sylvia - Bodens BK (1x)2
9. Lilleström - Tromsö 1(x)
10. Molde - Brann x2
11. Bodö/Glimt - Odds BK 1(x)
12. Haugesund - Vålerengen 12
13. Mjöndalen - Viking 1x2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-01, 07:15   #2
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 232
Sharp$: 533
Standard

Grattis till 13
Mcdonkey är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-01, 09:19   #3
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 121

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Mcdonkey Visa inlägg
Grattis till 13
Endast två U-tecken satt om jag läser korrekt!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-01, 19:00   #4
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 456
Sharp$: 17399
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Endast två U-tecken satt om jag läser korrekt!
Malmö, Madagaskar och Sylvia. Eller?
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-01, 19:26   #5
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 121

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Malmö, Madagaskar och Sylvia. Eller?
Inget av dessa var U-tecken, du U-tecknen är de som inte är inom parentes, när det finns parentes med! Så var det åtminstone när 13 rätt sattes för några veckor sen!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-01, 20:12   #6
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 456
Sharp$: 17399
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Inget av dessa var U-tecken, du U-tecknen är de som inte är inom parentes, när det finns parentes med! Så var det åtminstone när 13 rätt sattes för några veckor sen!
Jaha se där ja.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td