Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-08-01, 22:25   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 3/8


Premiäromgång av The Championship står på agendan på veckans Stryktips där inte mindre än nio matcher hämtas från den engelska andraligan. Kupongen är en riktigt knepig rad med få självklara favoriter. De fyra första drabbningarna plockas dock från Allsvenskan och Superettan där Falkenberg blir första stoppet.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Falkenberg - Helsingborg 1

Statistik
Det blev ingen rolig hemmapremiär för Anders Lindegaard i Helsingborg. 1-4 mot Örebro var ett slag i magen på Skånelaget och bottenplatserna kommer allt närmare för Henkes gäng. Falkenberg tog en mycket viktig skalp i mötet med GIF Sundsvall senast. Hallänningarna är relativt bekväma på det egna gräset och har nu åtta poäng på de fyra senaste matcherna på Falcon Alkoholfri Arena. Gästerna gör ingen glad på resande fot och med ett till synes stabilt värdlag spelas ettan ensam.

2. Östersund - AFC Eskilstuna X

Statistik
Östersund var illa ute i mötet med Malmö FF. Slutskedet av matchen innebar ett hårt tryck mot suveräna Keita i jämtarnas mål. Mycket beroende på en utvisning hos de rödsvarta då Mensiro fick syna dubbla kort. Eskilstuna gjorde en bedrövlig insats defensivt mot Hammarby senast. 1-6 är oförsvarbart men AFC har bitvis gjort stabila insatser på slutet. Kan Miljanovićs mannar ta sig samman här finns chans till åtminstone poäng. Med strecken allt för hårt ritade till vänster blir således X2 en trevlig start på match 2.

3. Dalkurd - Jönköpings Södra 2

Statistik
Dalkurd tappade 1-0 ledningen senast mot Västerås i den tionde övertidsminuten. En riktigt jobbig förlust för Olaussons gäng som trots allt gjort en mer än godkänd sommar. För Andreas “Brännan” Brännström blir mötet med Dalkurd ett kärt återseende. 43-åringen tränade som bekant det forna Borlängelaget och bör ha ganska bra koll på hemmalaget. Smålänningarna vann också vårmötet med 1-0. Streckfördelningen gör att en tvåa absolut ska ritas ner först. Gardera tvåan med ett kryss på det större systemet.

4. Degerfors - Varberg 1

Statistik
Är Varbergs glansdagar över? Den frågan är berättigad att ställa efter att hallänningarna nu bara löst en seger på de fem senaste matcherna. Med hungriga Mjällby bara två poäng bakom gäller det nu för de grönsvarta att ta sig samman ifall en framtida allsvensk plats ska bli verklighet. Degerfors löste en viktig poäng på svårspelade Stadsparksvallen i Jönköping. Värdarna är av tradition starka på Stora Valla men kommer få slita för segern här. Lagen gillar inte att kryssa mot varandra och därför blir gaffeln valet.

5. Barnsley - Fulham 2

Statistik
Äntligen ligapremiärdags i England! The Championship drar igång i helgen (smygstart på fredag mellan Luton och Middlesbrough) och första stoppet här blir Oakwell Ground. Den anrika arenan var under fjolåret plats för League One-möten men då Barnsley visade sig riktigt starka lyckades klubben lösa en andraplats och blev uppflyttade. För Fulhams del var det degradering som gällde. Londonklubben lyckades inte hänga kvar i Premier League och får nu starta om. De vitsvarta ser bra ut och tippas som en av utmanarna om en direktplats när serien summeras i vår. Bra tvåa.

6. Blackburn - Charlton 2

Statistik
Det blev en galen playoff-final för Charltons del då det stod klart att Londonklubben återigen var tillbaka i The Championship. Gästerna löste ett segermål i mötet med Sunderland på stopptid och nu får Lee Bowyer i uppdrag att hålla kvar klubben i andradivisionen. Blackburn var riktigt bra hemma i fjol. The Rovers kommer också från två riktigt fina träningskamper mot Bury och Blackpool inför seriepremiären. Svenska folket ger dock The Riversiders alldeles för stort förtroende och det vore därför tjänstefel att inte börja från höger. I en premiär kan allt hända!

7. Brentford - Birmingham 1

Statistik
Pontus Jansson hamnade snett i Leeds och den svenske landslagsbacken blev under sommaren klar för Brentford. The Bees ser spännande ut inför säsongsupptakten och för Londonlagets del är det i första hand matcherna på resande fot som behöver korrigeras. Utanför Griffin Park är värdarna medelmåttiga medan hemmaspelet håller hög klass. Birmingham fick nio poängs avdrag under föregående säsong och gjorde dessutom en överlag ganska slätstruken insats. Gästerna hade således ingenting med toppen att göra. Uppdraget här blir också en alltför tuff uppgift. Ettan är en mycket vettig spik.

8. Millwall - Preston X

Statistik
Nästa Londonlag att kastas in i leken blir Millwall som hemma på The Den ska ta emot Preston. Gästerna har värvat Bauer från Charlton och även David Nugent har anlänt till The Lilywhites från Derby inför ligastarten. Besökarna har också tappat en del av fjolårstruppen och ser fortsatt om sitt hus innan transferfönstret stänger. Huvudstadslaget var bara fyra poäng från en botten 3-placering. Chans till en bättre plats denna säsong finns men mötet här känns helt jämnt. Strecka rakt över.

9. Reading - Sheffield Wednesday X

Statistik
Gästerna står utan huvudtränare inför lördagens bortamatch mot Reading. Steve Bruce har under sommaren lämnat klubben för Newcastle. Hemmalaget mötte Chelsea i en träningsbatalj så sent som i söndags. 3-4-förlusten var ändå en ganska bra insats sett ur värdarnas perspektiv. Reading var ojämna under fjolåret och har haft problem med Ugglorna över tid. The Royals har faktiskt inte löst en trepoängare mot Wednesday sen mars 2017. Värdemässigt finns inget som sticker ut märkbart här och en helgardering är att föredra redan på det mindre av tipsen.

10. Stoke - QPR 2

Statistik
Steve McClaren fick lämna sin post som Queens Park Rangers-tränare under våren. Nu är det Brentfords tidigare coach, Mark Warburton, som ska försöka ta The Hoops till en bättre placering än den 19:e-plats laget fixade i fjol. Båda matcherna mellan Stoke och Londonlaget slutade med delad poäng föregående säsong. Inte så konstigt kanske med tanke på The Potters förkärlek till att kryssa sig fram i ligan. Hela 22 av 46 drabbningar slutade med en pinne för de rödvita. Tvåan ser på förhand mest spännande ut. Utgå därför från en kupongrensande tvåa.

11. Swansea - Hull 1

Statistik
Efter Graham Potters avsked från den walesiska klubben ska nu de vitsvarta försöka lösa en bättre placering än senaste säsongens tionde plats. Steve Cooper heter tränaren som ska ta svanarna till nästa nivå och försäsongen har sett mer än okej ut. Värdarna har bland annat besegrat Atalanta med 2-1 och seglar upp som en utmanare till favorittippade Leeds och Fulham i den absoluta toppstriden. Hull har också ny tränare i form av Grant McCann. Att utgå från ettan känns givet här.

12. Wigan - Cardiff 2

Statistik
Wigan såg pigga ut på slutet av säsongen som gick. The Latics tog vårexamen med bara en förlust på de nio sista kamperna. Nu har visserligen Nick Powell lämnat klubben för Stoke men värdarna har också fått in nya gubbar i form av bland annat Robinson och Baningime från Everton. Cardiff ramlade som bekant ur Premier League i fjol. Walesarna ser dock ganska intressanta ut och kommer av allt att döma vara en av klubbarna som kamperar i toppen när säsongen går mot sitt slut. Börja strecka från höger.

13. Nottingham - West Bromwich X

Statistik
Sist men inte minst är det City Ground som gäller och mötet mellan Nottingham och West Bromwich. Gästerna förlorade i playoff-spelet mot Aston Villa i kvalet till Premier League och nu får The Baggies ta nya tag för att återigen vara med och slåss i toppen. The Forest har varit intressanta på försäsongen. Värdarna har bland annat besegrat Crystal Palace och kryssat mot Sociedad. Förra säsongen delade klubbarna på poängen båda mötena och det finns viss chans till ett liknande scenario här. Strecka rakt över gör sig bäst.


Singelstrecket! - Brentford

Pontus Janssons nya klubb ska ha en riktigt bra chans till seger här. Birmingham kommer få stora bekymmer.

Kupongrensaren! - QPR

The Hoops ska ha en bra chans att lösa poäng på Bet365 Stadium. Till procent runt 15 är tvåan en bra och spännande utgång.

Spelförslag:

432 rader

1. Falkenberg - Helsingborg 1
2. Östersund - Eskilstuna x2
3. Dalkurd - J-Södra 2
4. Degerfors - Varberg 12
5. Barnsley - Fulham 2
6. Blackburn - Charlton x2
7. Brentford - Birmingham 1
8. Millwall - Preston 1x2
9. Reading - Sheffield W. 1x2
10. Stoke - QPR x2
11. Swansea - Hull 1
12. Wigan - Cardiff 2
13. Nottingham - WBA 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Falkenberg - Helsingborg 1
2. Östersund - Eskilstuna (1x)2
3. Dalkurd - J-Södra (x)2
4. Degerfors - Varberg 12
5. Barnsley - Fulham 2
6. Blackburn - Charlton x2
7. Brentford - Birmingham 1
8. Millwall - Preston 1x2
9. Reading - Sheffield W. 1x2
10. Stoke - QPR (1x)2
11. Swansea - Hull 1(x)
12. Wigan - Cardiff (x)2
13. Nottingham - WBA 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td