Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-03-04, 10:02   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 4/3


Cupmatcher och skotsk ligaboll står på schemat. Massor med större favoriter är att försöka fälla i jakten på spännande utdelning och 13 gröna bockar. Vi inleder på brittisk mark under onsdagen och avslutar i Österrike under torsdagskvällen. Dags att rulla igång!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20:44

1. Sheffield Wednesday - Manchester City 2

Statistik
När det inte finns någon Premier League-titel att bärga är det lika bra att skövla cup-pokaler. En tanke som troligen snurrar i Guardiolas huvud efter att City vunnit sin tredje Ligacuptitel i rad då Aston Villa besegrades i helgen. Vägen till FA-cup-guldet ligger också öppen för “filosofen” och hans himmelsblå. Sheffield Wednesday, ur form dessutom, är ett motstånd City ska kunna besegra med mer eller mindre förbundna ögon. Vill gästerna gå för segern så fixar Manchester-laget det. Tvåan är kupongens i särklass enklaste spik.

2. Tottenham - Norwich X

Statistik
Det kommer bli mer bekymmersamt för Tottenham att lösa avancemanget. Spurs föll, ganska rättvist dessutom, mot Wolves hemma i ligan under lördagen och spelet funkar inte alls för tillfället. Utan sina stjärnor i fronten (Kane och Heung-Min Son) ser det rätt vilset ut för The Lilywhites. Norwich behöver, och kommer säkert, lägga fullt fokus på ligan för att inte denna sejour i högstaligan ska bli ettårig. Farkes mannar ser dock förbättrade ut överlag och vi ska också ha i minne mötet från januari då Hotspurs löste 2-1 hemma efter massor av möda och besvär. Det vore med andra ord dumt att helt räkna bort Pukki och grabbarna. Hela upp och kämpa in skrällen från höger.

3. Leicester - Birmingham 1

Statistik
Ett annat gäng i toppen av Premier League som vacklar en aning är Leicester. Brendan Rodgers var av förståeliga skäl inte speciellt nöjd med mötet mot Norwich som slutade med förlust. Hemmalaget har bara vunnit två av de tio senaste tävlingsmatcherna. Alldeles för dåligt såklart. Birmingham blir dock ett lag som kommer få sota för Rävarnas mindre spännande prestationer på sistone. Det finns inte en susning i säven att The Championship-laget kommer till King Power Stadium och plockar med sig en plats i kommande omgång av FA-cupen. Denna batalj kommer bli enkelspårig och helt och hållet gå i värdarnas tecken. Med eller utan Vardy spelar ingen roll. Spika av och gå vidare.

4. Juventus - Milan LOTTAS

Coronaviruset har som bekant slagit till på bred italiensk front. Returmötet i Turin är uppskjutet vilket medför att matchen kommer att lottas på tipset. Håll koll på lottfördelning och streckfördelning.

5. Lyon - PSG 2

Statistik
Två storheter från Frankrike ska semifinalspela i Coupe de France. Lyon har en färsk 2-0-seger mot St. Etienne i ligaderbyt senast i bagaget medan PSG hade lekstuga med stackars Dijon hemma på Parken (4-0). Les Gones har presterat riktigt fint på senare tid och verkar inte sakna de skadade lirarna Depay samt Reine-Adelaide alltför mycket. Di María saknas mest troligen för Tuchel och hans parisare. Däremot finns en drös offensivt lagda kreatörer att tillgå i bortalägret så det går säkerligen ingen nöd på besökarna. Tvåan ser ut att bli ett fint streck att singla men för säkerhets skull plockar vi med krysset på lite större kuponger också.

6. Mirandés - Real Sociedad 1

Statistik
Det blev knappast någon promenad i parken för Ödegaard, Isak, Oyarzabal och grabbarna när det första av två möten i Copa del Reys semifinal spelades på Estadio Anoeta. 2-1-vinsten till Baskerna sätter faktiskt Mirandés i ett helt okej läge inför returen hemma. Estadio Municipal de Anduva har varit ett mer eller mindre ointagligt fort för Segunda-klubben under senare tid. Los Rojillos har 18(!) raka matcher i Anduva utan nederlag. När tvåan nu streckas mot skyarna finns absolut ingen anledning att bara stå bredvid passiv och se på. Pennan ska glöda med ettan i sikte först och främst.

7. Utrecht - Ajax X

Statistik
Holländska Cupen bjuder också på semifinal-möte då Ajax ska försöka repa sig efter de mindre trevliga insatserna på slutet. 0-2-förlusten mot Az Alkmaar senast var bara en del av en rejält svajig period för Ten Hags mannar. Amsterdam-laget är som bekant även utslagna från Europa League och trots att flera av de skadade “toppgubbarna” med Promes, Ziyech i spetsen nu lirar har utfallet inte varit till belåtenhet. Utrecht ska absolut utmana giganterna från huvudstaden. Svenskt i fronten hittas i form av Kristoffer Peterson. Den tidigare Swansea-spelaren tryckte in ett av de fyra målen som värdarna mäktade med i föregående cupmöte då G.A Eagles slogs ut. Nya mål från 24-åringen nu månne? Att heltäcka denna batalj känns hursomhelst given och här är det bara att åter försöka jobba ner en allt för hårt streckad tvåa.

8. Eintracht Frankfurt - Werder Bremen 1

Statistik
Frankfurt blandar och ger ordentligt denna säsong. Hütters örnar flaxar dock vidare i Europa League efter att ha besegrat Red Bull Salzburg sett över två möten tämligen enkelt. Det finns lite skador fortsatt i hemmalägret att ta hänsyn till. Bas Dost samt Gelson Fernandes ser bägge ut att missa mötet. Bremen är riktigt knackiga för tillfället. En seger på de sex senaste tävlingsmatcherna är inget vidare och dessutom lyser målskyttet med sin frånvaro just nu. När lagen lirade Bundesligamatch här i höstas delades det broderligt på poängen. Över tid har det faktiskt varit rätt jämna duster dessa lag emellan. De tio senaste bataljerna inbördes har slutat antingen med ett oavgjort resultat eller uddamålssegrar. Ettan först men snabbt på med krysset om stålarna finns!

9. Livingston - Celtic X

Statistik
Skottland tar nu över för fyra Premiership-kamper att avsluta onsdagen med. De skotska giganterna Celtic fick något oväntat se sig besegrade av Köpenhamn förra veckan och därmed är Europaäventyret slut för denna gång. Hemma är dock de grönvita ungefär lika överlägsna som alltid och Rangers ligger en bra bit bakom i tabelltoppen då grundserien går in i slutskedet. Neil Lennon och hans grönvita mannar får en tuff resa nu däremot. Livingston är sannerligen ingen slagpåse på Almondvale Stadium. Lejonen har förlorat en match på det egna gräset sedan 25:e september och dessutom vann värdarna faktiskt senaste gången Celtic kom på besök (2-0). X2 blir nu valet där ett oavgjort resultat kommer göra susen för utdelningen.

10. Kilmarnock - Aberdeen 1

Statistik
Vi behöver bara blicka tillbaka drygt två veckor för att senast se dessa klubbar stöta på varandra. Aberdeen gick segrande ur den striden (4-3) vilket innebar avancemang för gästerna i den Skotska Cupen. Chans till revansch redan nu med andra ord för Killie som är i desperat behov av en trepoängare i jakten på topp 6 och därmed spel i Mästerskapsrundan. Här ska värdarna stå med god chans. The Dons, som gästerna kallas, är formsvaga och föll i senaste ligamatchen något oväntat mot Ross County hemma. Med en etta under 30 procent är det givet att starta från vänster. Gardera är dock något vi snabbast möjligt ska göra med start redan på mindre kuponger.

11. Motherwell - Ross County 2

Statistik
Ross County med Billy McKay i fin form löste en skrällseger borta mot Aberdeen i lördags. Måltjuven slog till två gånger om och avgjorde det hela med ett riktigt snyggt mål och lika snyggt förarbete av mittfältsveteranen Don Cowie. Motherwell är laget som The Staggies nu ska utmana. Ett hemmalag ur form och ingen seger bärgad på de sex senaste försöken på Fir Park. Spelare för spelare ska ändå The Well hållas en aning högre och även om X2 blir en spännande lösning på lite mindre kuponger är det givet att också plocka med ettan vid större system.

12. St. Mirren - St. Johnstone X

Statistik
Det är i de nedre regionerna vi finner dessa bägge lag i Premiership. Chansen att komma topp 6 finns fortsatt för St. Johnstone men uppdraget kommer bli tufft. Mötet på St. Mirren Park kommer av allt att döma bli målsnålt. Detta är nämligen två av klubbarna som gör allra minst mål framåt i ligan. När lagen möttes i december slutade faktiskt mötet mållöst och det finns en hel del som talar för ett liknande scenario nu. 1X känns på det hela taget som en rätt bra lösning och liras på litet som stort system.

13. Red Bull Salzburg - LASK Linz 1

Statistik
Torsdagen ståtar med en batalj också. Vi hittar mötet i Österrike där Salzburg och LASK Linz gör upp om fortsatt spel i ÖFB-cupen. LASK har tagit över rollen som landets just nu bästa lag. LASK slog ut AZ från Europa League och dessutom har gästerna sex poäng tillgodo på Red Bull-gänget i tabelltoppen av ligan. Hemmalaget har som bekant tappat enorm slagstyrka då bland annat Minamino men framförallt Haaland dragit iväg på nya äventyr. Klass finns dock fortsatt hos värdarna och här blir en bra möjlighet att fixa lite positiv krydda i vardagen. Utgå från ettan men plocka med krysset om plånboken är tillräckligt djup.


Singelstrecket! - Manchester City

Ett Manchester City som nu går för att plocka en andra inhemsk cup-pokal. Att Sheffield Wednesday ska stå i vägen för Guardiolas armé känns föga troligt. Enkel spik.

Kupongrensaren! - Mirandés

Segunda-klubben stod upp kalasbra mot Sociedad i det första mötet. Hemmaplan nu och förutsättningarna för en knall är fin. Ettan är ett givet inslag redan på mindre kuponger.


Spelförslag:

432 rader

1. Sheffield W - Man City 2
2. Tottenham - Norwich 1x2
3. Leicester - Birmingham 1
4. Juventus - Milan 1
5. Lyon - PSG 2
6. Mirandés - Sociedad 1x2
7. Utrecht - Ajax 1x2
8. E.Frankfurt - W.Bremen 1
9. Livingston - Celtic x2
10. Kilmarnock - Aberdeen 1x
11. Motherwell - Ross C x2
12. St. Mirren - St. Johnst. 1x
13. Salzburg - LASK Linz 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Sheffield W - Man City 2
2. Tottenham - Norwich 1x2
3. Leicester - Birmingham 1
4. Juventus - Milan 1
5. Lyon - PSG (x)2
6. Mirandés - Sociedad 1(x2)
7. Utrecht - Ajax 1x2
8. E.Frankfurt - W.Bremen 1(x)
9. Livingston - Celtic x2
10. Kilmarnock - Aberdeen 1(x2)
11. Motherwell - Ross C 1x2
12. St. Mirren - St. Johnst. 1x
13. Salzburg - LASK Linz 1(x)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td