Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-10-27, 19:58   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 28/10


Det finns ingen jackpot att tillgå på veckans första Europatips, men med en kupong bestående av Champions League, Allsvenskan och The Championship kan det knappast bli en bättre onsdag än så här. Häng med på vägen mot 13 gröna bockar!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:54

1. Juventus - Barcelona 2

Statistik
Startskottet ljuder i Turin där Den gamla damen går igenom en svår period utan frontmannen Cristiano Ronaldo. Portugisen har missat de svartvitas tre senaste tävlingsmatcher på grund av Coronaviruset och då har resultaten allt som oftast inte gått Juves väg. De båda kryssen mot Crotone och Hellas Verona är inte på långa vägar acceptabla för Agnelli och company i ledningen. Med eller utan Ronaldo ska nu ett sargat Turingäng mäta svärd med Barcelona. Katalanerna tar sig till pastastöveln utan namn som ter Stegen, Coutinho och Piqué, men med spelare som Fati, Dembélé och framför allt Messi i de främre leden ska gästerna ses med visst favoritskap ändå. X2 räcker.

2. Manchester United - RB Leipzig X

Statistik
En jämn historia är att vänta på Drömmarnas Teater. Manchester United lade PSG på rygg i premiären efter en taktiskt väl genomförd match. Marcus Rashford avgjorde, som vanligt mot fransmännen, sent med ett kanonskott via den bortre stolpen men här är det mycket möjligt att Solskjaer låter Rashford och kanske även Fernandes vila till förmån för Martial och van de Beek då Arsenal stundar till helgen. Leipzig slog Istanbul Basaksehir utan problem men reser till England med en drös frågetecken. Laimer, Haidara, Klostermann, Mukiele och Adams ryktas alla lämnas hemma men tur för tyskarna är att Nagelsmann förfogar över en bred trupp. Ovisst är bara förnamnet och här bör samtliga tecken finnas med från start.

3. Krasnodar - Chelsea 2

Statistik
Krasnodar följde upp den starka poängen borta mot Rennes med att torska helgens möte mot Spartak Moskva med 1-3. Värdarna får här klara sig utan enormt viktiga Viktor Claesson och dessutom finns frågetecken för namn som Berg, Wanderson, Olsson och Cabella. Då blir det inte lätt att tas med Chelsea. Frank Lampard ska vara nöjd med pinnen mot United i helgen och för att skaffa sig ett fint utgångsläge inför fortsättningen i Champions League skulle en seger här smaka mumma. Det löser Werner och grabbarna. Stark tvåa.

4. Istanbul Basaksehir - PSG 2

Statistik
Erdogans hår har blivit allt gråare efter att hans favoritlag Istanbul Basaksehirs inledning på säsongen inte motsvarat förväntningarna. Mot slutet har dock värdarna lyckats vinna två raka matcher i ligan, men här lär turkarna gå samma öde till mötes som de gjorde i premiären av Champions League. Då blev det nämligen torsk mot Leipzig och när mäktiga PSG gästar kommer inte Ugglorna ha mycket att sätta emot. Mbappé och gänget är revanschsugna efter den mörka premiären mot Manchester United och här är det högst troligt att parisarna stämmer i bäcken direkt. Tvåan är en bergspik.

5. Club Brügge - Lazio 1

Statistik
Två gäng med premiärsegrar i ryggsäcken drabbar samman på Jan Breydel Stadium. Lazio klädde av Borussia Dortmund fullständigt i Rom och Biancocelesti kunde till slut promenera hem en 3-1-seger. Resan till Belgien blir dock ingen munter sådan. Gästerna får med största sannolikhet klara sig utan bland andra Leiva, Strakosha, Alberto och inte minst Immobile sedan Coronaviruset slagit till i truppen. Det är samtliga blytunga tapp som gör att Club Brügge ska ses med god segerchans. Belgarna imponerade när de slog Zenit i Ryssland med 2-1 och värdarna har spets i lirare som Dennis, Diatta och De Ketelaere. Svenska folket tycks inte ha snappat upp infon och den understreckade vänstersidan är därmed en kanonfin sådan.

6. Sevilla - Rennes X

Statistik
Det går trögt i Sevillas maskineri. Två raka 0-1-förluster i ligan mot halvdassiga gäng som Granada och Eibar imponerar inte alls och andalusierna har faktiskt inte nätat en enda gång sedan början på oktober. Tappen av Reguilón och Banega har uppenbarligen haft stor negativ påverkan på värdarna. Ettan streckas trots det upp i himlen när Rennes kommer på besök. Les Rennais torskade med ett friskt roterat manskap i helgen mot Angers, men här ska gästerna ses med större chans än vad strecken antyder. Plocka med högersidan illa kvickt.

7. Dortmund - Zenit X

Statistik
Dortmund hade inga problem med att lägga Schalke på rygg i helgens Ruhrderby, men inledningen på säsongen har annars varit svajig från Favres gäng. Högstahöjden är enorm men förlusterna mot Augsburg och Lazio vittnar om att tyskarna har en förmåga att vika ner sig. Då ska ettan inte vara uppe och nosa på 85 procent när Zenit står för motståndet. Ryssarna har offensiv spets i form av Dzyuba och Driussi och bakåt styr rutinerade duon Lovren och Rakitskiy med den äran. Det är långt ifrån omöjligt att Zenit ställer till med problem här. Gardera hela vägen.

8. Ferencváros - Dynamo Kiev 2

Statistik
Det blir ett kärt återseende för Ferencváros tränare Serhiy Rebrov under onsdagen. Den gamla anfallaren firade stora triumfer som spelare i Dynamo Kiev där han bland annat bombade in 113 mål på totalt 242 framträdanden och det är just hans gamla lag som kommer på besök här. De båda herrskapen går bakom Juventus och Barcelona en kamp om tredjeplatsen och lita därmed på att det kommer att vara fullt blås från båda håll när domaren blåser igång. En öppen matchbild borgar för en gaffel (etta-tvåa) i inledningen men på större rader åker även krysset med.

9. Häcken - Djurgården 1

Statistik
Svedala sticker emellan med en fajt och det är hängmatchen från Bravida Arena mellan Häcken och Djurgården som ska synas. Blåränderna fick generöst nog segern till skänks mot Malmö, och i efterföljande kamp mot Sirius passade Vecchia på att bli utvisad vilket mynnade ut i att DIF plockade sin andra raka seger. Tuffare emot nu dock för de regerande mästarna. Häcken är urstarka på egen plast, något inte minst raden 7-4-1 vittnar om. Det ska dock sägas att muntergöken Alm inte förmått sina adepter till några vidare prestationer den senaste tiden och även om lillvärdet på ettan inleder bör det därefter garderas i samråd med plånboken.

10. Preston - Millwall 1

Statistik
The Championship tar kupongen hela vägen in i mål och första anhalt är Deepdale. Här var Preston ruskigt starka i fjol, men hittills har The Lilywhites lagt allt krut på resande fot. Tre raka nederlag på eget gräs är inte bra nog, men den trenden bör svänga förr snarare än senare. Preston ska ses med bra chans när Millwall kommer på besök. Ettan streckas dock för högt för att lämnas ensam. Lejonen är trots allt ruskigt svårspelade och krysset bör därför ges plats på större system.

11. Bournemouth - Bristol City 1

Statistik
Toppmötet från den engelska andraligan hämtas från Vitality Stadium. Bristol City inledde otroligt starkt med fyra raka segrar men mot slutet har The Robins kört fast. Två pinnar av nio möjliga vittnar om att gästerna kommer dala i tabellen vad det lider. Det lär däremot inte Bournemouth göra. Körsbären räddade en poäng sent i mötet med Watford och har här ett perfekt truppläge. Då väger nykomlingen från Premier League tungt. Ettan singlas.

12. Birmingham - Huddersfield 1

Statistik
Jämn historia är att vänta mellan Birmingham och Huddersfield. Värdföreningen är seriens målsnålaste lag så här långt och Aitor Karanka har satt en stabil defensiv i första hand. Framåt har det inte lossnat men lirare som Leko, Hogan och Jutkiewicz vet trots allt var målet är beläget. Huddersfield tappade sin främsta offensiva pjäs, Karlan Grant, till West Bromwich strax innan transferfönstret stängde och utan honom är The Terriers inte alls lika slagkraftiga. 1X är ett lås.

13. Luton - Nottingham 2

Statistik
Kupongen avrundas på charmiga Kenilworth Road. Luton tog en turlig trepoängare mot Sheffield Wednesday i helgen där The Hatters fick en utvisning med sig. Utan den hade det troligtvis inte gått lika bra. Nu väntar en jobbig uppgift då Nottingham kommer på besök. Sherifferna är klart förbättrade sedan Chris Hughton tog över och här ska Forest hållas som det bättre laget. Tvåan är en potentiell spik, men den försiktige plockar med krysset för fullständig backning.


Singelstrecket! - PSG

Istanbul Basaksehir har hamnat i en tuff grupp och är mest med för att se och lära. Här blir läxan att Mbappé och Neymar är två av planetens bästa spelare. Tvåan är en bank.

Kupongrensaren! - Rennes

Sevilla är inne i en dipp för stunden men streckas trots det väldigt hårt inför mötet med Rennes. Fransmännen är ett kapabelt gäng som ska ses med god möjlighet att få med sig poäng från Ramón Sánchez Pizjuán.


Spelförslag:

432 rader

1. Juventus - Barcelona x2
2. Man United - Leipzig 1x2
3. Krasnodar - Chelsea 2
4. Basaksehir - PSG 2
5. Club Brügge - Lazio 1
6. Sevilla - Rennes 1x2
7. Dortmund - Zenit 1x2
8. Ferencváros - Dyn.Kiev 12
9. Häcken - Djurgården 1
10. Preston - Millwall 1
11. Bournem. - Bristol C 1
12. Birmingh. - Huddersf. 1x
13. Luton - Nottingham x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Juventus - Barcelona (x)2
2. Man United - Leipzig (1)x(2)
3. Krasnodar - Chelsea 2
4. Basaksehir - PSG 2
5. Club Brügge - Lazio 1(x)
6. Sevilla - Rennes (1)x(2)
7. Dortmund - Zenit 1x2
8. Ferencváros - Dyn.Kiev 1x2
9. Häcken - Djurgården 1x2
10. Preston - Millwall 1x
11. Bournem. - Bristol C 1
12. Birmingh. - Huddersf. 1x
13. Luton - Nottingham (x)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td