Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-11-27, 16:58   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 28/11 - TÄVLING + JACKPOT!


Till helgens Stryktips finns det rejält med jackpotpengar i potten med 12 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Ipswich och Charlton är två inte alltför frekvent medverkande lag på Stryktipset, men denna lördag är det dags att syna det mötet från League One. Tre Premier League-matcher inleder och mellan första- och tredjeligan återfinns nio fajter från The Championship. Jackpotten på 12 miljoner kronor får inte missas, nu kör vi!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Everton - Leeds 1

Statistik
Goodison Park är första arena till rakning under lördagen. Trots större svårigheter än förväntat lyckades Everton till slut lägga Fulham på rygg med 3-2. Dominic Calvert-Lewin satte två nya baljor och anfallarens utveckling under Ancelottis ledning är inget annat än en braksuccé. Positivt för The Toffees var också att Richarlison var tillbaka och såg pigg ut. Leeds fick nöja sig med 0-0 mot Arsenal och det är ett resultat som Londonlaget ska vara glada över. Bielsas manskap hade bland annat tre bollar i virket och var det klart bättre laget i den kampen. Två framtunga gäng borgar för en gaffel där framför allt tvåans värde smakar mumma.

2. Manchester City - Burnley 1

Statistik
Manchester City gjorde jobbet i Pireus i onsdags då de ljusblå städade av Olympiakos. Matchens enda mål var en riktig läckerbit där Phil Foden var siste man på bollen. Pep kunde tillåta sig att vila De Bruyne och Walker helt medan Agüero fick en kvarts speltid mot slutet. Samtliga tre lär starta här och Burnley är ett lag The Citizens blåst över de senaste åren. Tre raka 0-5-förluster alla kategorier är facit för gästerna på den här arenan och det kommer inte att bli annorlunda, möjligtvis siffrorna, den här gången heller. Ettan är odiskutabel.

3. West Bromwich - Sheffield United 2

Statistik
Jumbofinalen på The Hawthorns avrundar Premier League-äventyret. West Bromwich åkte hem med en hedersam 0-1-torsk från Old Trafford, men spelet kan Slaven Bilic inte vara nöjd med. Det såg i långa stunder ut som kriget och det är inte svårt att förstå varför The Baggies inte nätat på 270 minuter fotboll. Sheffield United upplever ett jobbigt andra år i finrummet och förlusten (0-1) hemma mot West Ham senast var tung på många sätt och vis. Lördagens uppgift borde dock passa The Blades bra och när strecken ser ut att bli väl vänstervridna i en på förhand jämn drabbning är det från höger det ska streckas.

4. Birmingham - Millwall X

Statistik
Vi förflyttar oss ner till The Championship och landar in i en match där skönspelet lär stanna inne i omklädningsrummen. Millwall har fyra raka oavgjorda matcher på kontot och även om Lejonen är ett av ligans allra svåraste lag att bryta ner ska det också nämnas att offensiven inte direkt glänser. Det gör den inte heller för Birmingham. Aitor Karankas mannar är snåla i båda ändar av planen och det skulle inte förvåna om detta tickar 0-0 väldigt länge. Potentiellt spikkryss, vid garderingar bör det i så fall blickas åt höger där lillvärdet finns.

5. Blackburn - Barnsley 1

Statistik
Fler mål och frejdigare fotboll att vänta i nästkommande akt där Blackburn välkomnar Barnsley till Ewood Park. Gästerna har fått ett rejält lyft sedan Valérien Ismaël tog över. Fyra vinster och två nederlag är imponerande siffror för ett lag som Barnsley och trots att de får finna sig i att slå ur underläge här är det långt ifrån otänkbart att det blir poängplock. Blackburn har enorm spets i bland andra Armstrong och Brereton, men lika mycket som värdarna skapar framåt släpper de också till bakåt. 1X inleder men på större rader bockas tvåan i illa kvickt.

6. Cardiff - Luton 1

Statistik
Cardiff tog sig hela vägen till playoff i fjol och walesarna förfogar också över en av ligans bättre trupper den här säsongen. Spelet har däremot inte flutit på fullt ut vilket tre nederlag på de fem senaste vittnar om. Med det sagt ska The Bluebirds ses med bra chans när Luton kommer på besök. The Hatters har å sin sida inte förlorat någon av sina fyra senaste i ligan, men spelare för spelare är det inget snack om att gästerna bör få det svårt i Wales. 1X är att betrakta som en helgardering.

7. Huddersfield - Middlesbrough 2

Statistik
Middlesbrough ser riktigt starka ut den här säsongen och Neil Warnock har lyckats med att skapa en cynisk maskin av detta Boro. Fem hållna nollor av de senaste sex möjliga är excellenta papper och framåt levererar lirare som Assombalonga, Watmore, Saville och Akpom ständigt. Huddersfield är ett mer spretigt gäng och då The Terriers form är på nedåtgående med fyra raka segerlösa omgångar ser inte lördagens batalj rolig ut på förhand. Håller sig tvåan runt 40 prollar är det en gångbar spik.

8. Watford - Preston X

Statistik
Trots att Watford besitter en av ligans allra främsta offensiver har nykomlingarna från Premier League svårt med målskyttet. För många segrar har tagits via individuella prestationer och lyckas inte Vladimir Ivic få sina mannar att prestera mer som ett lag lever de gulsvarta trots allt farligt i toppen. Preston presterar också likt en jojo och på grund av Raffertys utvisning blev det i veckan rådäng mot Blackburn. Försvararen saknas således här men det ska inte spela alltför stor roll. Offensivt har The Lilywhites tillräckligt med kvalitet för att kunna skrälla på Vicarage Road och samtliga tecken bör leta sig in omgående då ettan övervärderas.

9. Rotherham - Bournemouth 2

Statistik
Bournemouth trillade som bekant ur Premier League i fjol men hittills är Körsbären det lag som visat mest stabilitet av de nedflyttade. 7-5-1 är starka papper och framför allt har de rödsvarta fortsatt med sitt stora bollinnehav. Det har burit frukt för lirare som Brooks och Solanke och bli inte förvånade om den duon blir tungan på vägen även här. Rotherham är ett lag för de nedre regionerna och med fyra torsk på deras fem senaste är ett trendbrott inte att vänta under lördagen. Tvåan singlas trots överstreckning.

10. Norwich - Coventry 1

Statistik
Norwich toppar tabellen och även om Kanariefåglarna inte sett lika stabila ut överlag som Bournemouth går det inte att säga att serieledningen är orättvis. Höstens prestationer har varit urstarka och en viss Teemu Pukki har gått i bräschen. Bastupucken är en av seriens absolut bästa anfallare och honom måste Coventry hålla ett extra öga på. Gästerna lär få kriga för sin överlevnad under hela säsongen och även om det här är en på förhand tuff uppgift är det läge att stoppa med rensarkrysset då ettan troligen blir en av kupongens mest streckade tecken. 1X.

11. Sheffield Wednesday - Stoke 2

Statistik
Sheffield Wednesday reste i veckan till Wales och kom hem med en meriterande poäng från mötet med svårspelade Swansea. Adam Reach nådde hela vägen in i mål med sin brakare och när de har sin dag är Ugglorna inte lätta att tas med. Det är inte heller Stoke. Förlusten mot Norwich var direkt orättvis och kan The Potters komma upp i samma höga nivå här ska de ses med bra chans. De rödvita kan dock också trilla dit när det som minst anas och utgångstvåan garderas därför på större rader.

12. Derby - Wycombe X

Statistik
Derby går ruskigt tungt och 0-3 i brakan mot Middlesbrough var ett kvitto på att The Rams är ett lag i spillror. En seger sedan seriestart är generalusla siffror och Wayne Rooney har ett berg att bestiga med sitt manskap. Härnäst väntar en sexpoängsmatch när Wycombe kommer på besök. Gästerna är förbättrade mot slutet och även om Derby är det bättre laget i grunden går det inte att utesluta något på Pride Park Stadium. Måla hela vägen.

13. Ipswich - Charlton X

Statistik
Kupongen avslutas med en avstickare till League One där två topplag ska synas. Ipswich är ligans bästa hemmalag så här långt och raden 6-0-1 på Portman Road är ett tydligt kvitto på det. The Tractor Boys erbjuds nu tufft motstånd när Charlton står på andra sidan. Lee Bowyers mannar parkerar in precis under värdarna i tabellen med en match mindre spelad. Gästerna slog bland annat Portsmouth på bortagräs i slutet av oktober och kommer de upp i samma nivå här lever Ipswich farligt. Svårsiad fajt som gör sig bäst helgarderad.


Singelstrecket! - Manchester City

City fick i veckan välbehövlig vila på nyckelspelare och hemma mot Burnley är en överkörning att vänta. Bergetta.

Kupongrensaren! - Preston

Preston kan mycket i sina stunder och på bortagräs har The Lilywhites trivts enormt bra sedan seriestart. Watford kämpar med kontinuiteten och kan definitivt falla här.


Spelförslag:

432 rader

1. Everton - Leeds 12
2. Man City - Burnley 1
3. West Brom - Sheff U 2
4. Birmingham - Millwall x
5. Blackburn - Barnsley 1x
6. Cardiff - Luton 1x
7. Huddersfield - Mboro 2
8. Watford - Preston 1x2
9. Rotherham - Bournem. 2
10. Norwich - Coventry 1x
11. Sheff W - Stoke 2
12. Derby - Wycombe 1x2
13. Ipswich - Charlton 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Leeds 12
2. Man City - Burnley 1
3. West Brom - Sheff U (x)2
4. Birmingham - Millwall x(2)
5. Blackburn - Barnsley 1x2
6. Cardiff - Luton 1(x)
7. Huddersfield - Mboro 2
8. Watford - Preston 1x2
9. Rotherham - Bournem. 2
10. Norwich - Coventry 1x
11. Sheff W - Stoke (1x)2
12. Derby - Wycombe (1)x(2)
13. Ipswich - Charlton 1x2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-27, 17:50   #2
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 292
Sharp$: 6492
Standard

Manchester City - Burnley, Agüero i minut 12.
erek är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-27, 18:35   #3
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 456
Sharp$: 17397
Standard

Everton - Leeds, Calwert-Lewin, 14:e
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-28, 01:41   #4
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 30
Sharp$: 767
Standard

Rotherham - Bournemouth, Dominic Solanke 12'
__________________
"Crap, mittbacken utvisad i minut 2 - äh, vi ändrar inget (3-5-1)!"
TreFemEtt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-28, 02:06   #5
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 33
Sharp$: 3658
Standard

Manchester City - Burnley, Sterling i 11 minuten
xavante68 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-28, 04:59   #6
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3892

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Rotherham - Bournemouth
A Danjuma min 13
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-28, 09:02   #7
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 298
Sharp$: 3934
Standard

Cardiff - Luton, Ralls 12:e
Tomte är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-28, 11:20   #8
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 51
Sharp$: 796
Standard

Everton - Leeds, Bamford 8:e.
Willie_Bob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-28, 11:30   #9
 
Reg.datum: sep 2020
Inlägg: 2
Sharp$: 9
Standard

Derby - Wycombe, Rooney 10'
peppeleppe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-28, 14:27   #10
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 121

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Blackburn - Barnsley, A Armstrong 10'
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-28, 14:59   #11
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 125
Sharp$: 3740
Standard

Blackburn Rovers - Barnsley bradley jonhnson 15'
boomboom är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 21:25   #12
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tack alla ni 10 som deltog i helgens tävling.

Prissumman blir alltså 200kr denna gången.

Helgens kupong var ganska målrik, hela 3 matcher hade 5 mål och lägg därtill några matcher med 4 mål.

Dom 3 matcherna med 5 mål var City, Huddersfield och Watford som hemmalagen.

Vi hade 2 tips på någon utav dessa matcherna.

Citat:
Ursprungligen postat av erek Visa inlägg
Manchester City - Burnley, Agüero i minut 12.
Citat:
Ursprungligen postat av xavante68 Visa inlägg
Manchester City - Burnley, Sterling i 11 minuten
Första målet i Citys match gjorde i minut 6 av Riyad Mahrez vilket innebär att vinnaren av helgens tävling är xavante68!

Stort grattis, du har PM angående prisutbetalningen!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td