Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-03-02, 19:00   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 3/3


Ett spännande Europatips erbjuds under onsdagen där bland annat Premier League, Serie A och Ligue 1 dominerar kupongen. Enstaka kamper hittas också i Copa del Rey där Barcelona är illa ute medan Leipzig och Wolfsburg går i klinch i DFB Pokal. Nu sätter vi fart mot 13 gröna bockar!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Crystal Palace - Manchester United 2

Statistik
0-0 mot Chelsea var, förutom ytterligare en mållös kamp mot toppmotstånd, en hård smäll för Manchester Uniteds titeldrömmar. Oavgjort eller nederlag mot Manchester City till helgen innebär med största sannolikhet att guldet hamnar i stadens ljusblå delar. Mot ett för stunden tamt Crystal Palace ska dock Ole Gunnars mannar ses med god chans. Örnarna har inte imponerat sedan Wilfried Zaha blev skadad och Roy Hodgsons bakåtsträvande dödgrävarfotboll lär bli hårt straffad av spelare som Rashford, Greenwood och Fernandes. Tvåan singlas.

2. Burnley - Leicester X

Statistik
Leicester kommer från en mardrömsvecka med uttåget ur Europa League samt torsken mot Arsenal färska på näthinnan. Det prekära skadeläget blev också än värre i mötet med The Gunners då Harvey Barnes ådrog sig en knäskada som innebär att han kommer att behöva opereras. Även Maddison väntas missa resan till Burnley och då saknar Rävarna stora delar av sin offensiv. Burnley stod för en hädisk insats mot Tottenham senast, men med rådande förutsättningar ska The Clarets klara av att stå emot bättre här. Måla tvärs över och jobba in vänstersidan.

3. Sheffield United - Aston Villa 2

Statistik
Sheffield United har inte alls räckt till och när Chris Wilder efter förlusten mot Liverpool deklarerade att nedflyttning mer eller mindre är klart kan vi redan nu räkna ut The Blades. Truppläget är heller inte det bästa inför mottagandet av Aston Villa och här ska gästerna hållas högst. Frågetecken finns för Jack Grealish medverkan men när Dean Smith trots allt kan ställa spelare som Watkins, Traoré och El Ghazi på benen ska det mycket till för att Villa inte ska göra mål. Bakåt håller succékeepern Martínez tätt. Tvåa trots överstreckning.

4. Milan - Udinese 2

Statistik
Segern mot Roma var viktig men Stefano Pioli kliade sig på flinten ett flertal gånger under matchen. Ibrahimovic, Rebic och Calhanoglu linkade alla av med skadekänningar och den trion står mer eller mindre för hela Milans offensiv. Rossoneri har heller inte sett särskilt bra ut nere på fältet den senaste tiden och mot ett Udinese i gott slag ligger den grovt övervärderade ettan i farozonen. Zebrorna slog rättvist Fiorentina senast och i Llorente, De Paul och Nestorovski finns spets för att även kunna ta poäng av Milan. X2 är onekligen där värdet finns och ettan blir således ett avslag.

5. Cagliari - Bologna 1

Statistik
Cagliari reste sig på nio och blåste liv i säsongen via triumfen mot Crotone i söndags. Fler trepoängare behövs för att sardinerna ska kravla sig över strecket och det är inte omöjligt att ännu en sådan kommer mot ett bortasvagt Bologna. Sinisa Mihajlovic manskap har kammat in blott tio av deras totalt 28 poäng på bortagräs och då det inte skiljer några mängder mellan aktörerna i grunden klarar vi oss fint med 1X på de större systemen. Förlorar gör Cagliari inte.

6. Fiorentina - Roma 2

Statistik
Roma inkasserade sin första förlust på Olimpico för säsongen när Milan blev för svåra i helgen. På grund av det nederlaget halkade Giallorossi nedanför Champions League-platserna. Det är dock ruskigt jämnt runt det strecket och kan romarna råda bot på det hittills svaga resandet i Florens är mycket vunnet. Gästerna presenterar 4-2-5 utanför hemtrakterna, men även om Fiorentina är ett gäng som inte ska underskattas är det Roma som går in i fajten som rättmätiga favoriter. Violas säsong är inte mycket att skriva hem om så här långt och tvåan garderas främst med hänsyn till värdet. Den lågt streckade ettan ackompanjerar.

7. Genoa - Sampdoria 2

Statistik
Derby della Lanterna är även utan publik ett prestigeladdat möte, något inte minst de båda tränarna Ballardini och Ranieri visade i helgen då de roterade sina respektive manskap för att ha fräscha ben till onsdagens förmodade holmgång. Genoa har ryckt upp sig mot slutet och parkerar in på relativt säker mark, men vi håller ändå Sampdoria som det något starkare laget i grunden. Utgångstvåan är med det sagt en bräcklig sådan och finns det kräm över i bössan är det inte fel att gå hela vägen i Genua.

8. Barcelona - Sevilla 1

Statistik
Polisrazzia i de egna korridorerna är aldrig kul, men när den illa omtyckta ordföranden Bartomeu fick åka med farbror blå till stationen jublades det runtom i Barcelona-läger. Messi och hans kumpaner har dessutom visat fin form i ligaspelet där bland annat Sevilla besegrades i helgen med 2-0. Samma Sevilla står nu för motståndet i Copa del Rey där katalanerna har ett 0-2-underläge att vända på från det förra mötet. Gästerna har förlorat två av de tre senaste tävlingsmatcherna och en ny torsk mot Barca ligger nära till hands här. Om det räcker till avancemang för Barca återstår att se, men ettan spikas.

9. Bordeaux - PSG X

Statistik
Paris Saint-Germain skakade av sig förlusten mot Monaco genom att betvinga Dijon med 4-0. Kylian Mbappé stod bland annat för två strutar och då fransmannen fått oväntat bra draghjälp av Moise Kean i offensiven är PSG fortfarande storfavorit till att lägga beslag på ligatiteln. Till fajten mot Bordeaux saknas dock Mbappé och då även Neymar och Di María får stå till sidan går det inte att köpa över 80 procent på gästerna. Bordeaux är inte inne i sitt bästa slag för stunden men bättre läge än så här att knäppa PSG på näsan får inte värdarna. Gardera brett och jobba in den västliga rensarsidan.

10. Lille - Marseille X

Statistik
Lille har börjat darra i toppen av Ligue 1. En seger på de tre senaste matcherna är en form som inte räcker om det ska bli tal om att hålla PSG och Lyon bakom sig hela vägen in på våren. Tuff drabbning väntar även här då Marseille kommer på besök. Les Olympiens är mer harmoniska än på länge vilket återspeglas i fem raka tävlingsmatcher utan förlust. Poängen i 1-1-mötet med Lyon gav råg i ryggen och att gästerna ska kunna bjuda upp till dans även på Stade Pierre Mauroy råder det inga tvivel om. X2 först, därefter kopplas hela spannet på.

11. Lyon - Rennes X

Statistik
1-1 mot Marseille var en missräkning för Lyon som dock ska vara nöjda över poängen. Lucas Paquetás utvisning med 20 minuter kvar att spela kunde kostat Les Gones dyrt och då brassen saknas när Rennes står för motståndet är värdarna inte helt att lita på. Gästerna står inte för en kanonsäsong hittills, men med spetsspelare som Doku, Terrier och Camavinga är rensarsidan i öst inte att missa. Måla med den breda penseln även om det lockar att lämna ettan utanför leken.

12. St. Etienne - Lens 2

Statistik
På tal om svaga säsonger landar vi oavkortat in på Stade Geoffroy Guichard. Här håller St. Etienne till och deras säsong går hittills inte att sammanfatta i annat än katastrof. Kontraktet är inte på långa vägar säkrat och då Sainté mer eller mindre är tvingade att gå framåt kommer fina omställningslägen att uppstå för gästande Lens. De rödgula är inte enkla att tas med för stunden då de gått åtta raka tävlingsmatcher utan förlust. Här ligger den nionde i vassen och vi inleder streckningen i österled. Ettan slopas.

13. RB Leipzig - Wolfsburg 1

Statistik
Kupongen avrundas på Red Bull Arena där en spännande kvartsfinal av DFB Pokal ska gå av stapeln. Leipzig imponerade oerhört i helgen då de vände 0-2 till 3-2 hemma mot Mönchengladbach och därmed är inte hoppet om ligaguld grusat. Tjurarna är sällskapade i toppen av Wolfsburg som verkligen har något stort på gång. Vargarnas centrallinje med Lacroix, Arnold och Weghorst är svårstoppad, cynisk och underbar och de tre lirarna kan mycket väl se till så att Nagelsmanns läskkonässörer får en del problem denna lillördag. Krysset ska med redan på små system.


Singelstrecket! - Manchester United

Crystal Palace fortsätter att skapa icke imponerande insatser på hög och känslan är att en stjärnsmäll ligger nära till hands under onsdagen. Manchester United har kapacitet för att sätta ett gäng strutar bakom Guaita i kassen.

Kupongrensaren! - Udinese

Milan dras med tunga skadebekymmer och har haft svårt att imponera spelmässigt den senaste tiden. Udinese är i sin tur inne i en fin trend och ska definitivt kunna stå upp bra på San Siro. Avslaget på ettan bäddar för mumsig utdelning.


Spelförslag:

432 rader

1. Crystal P - Man United 2
2. Burnley - Leicester 1x2
3. Sheff U - Aston Villa 2
4. Milan - Udinese x2
5. Cagliari - Bologna 1
6. Fiorentina - Roma 12
7. Genoa - Sampdoria 2
8. Barcelona - Sevilla 1
9. Bordeaux - PSG 1x2
10. Lille - Marseille x2
11. Lyon - Rennes 1x2
12. St. Etienne - Lens 2
13. Leipzig - Wolfsburg 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Crystal P - Man United 2
2. Burnley - Leicester (1)x(2)
3. Sheff U - Aston Villa 2
4. Milan - Udinese x2
5. Cagliari - Bologna 1(x)
6. Fiorentina - Roma (1)2
7. Genoa - Sampdoria 1x2
8. Barcelona - Sevilla 1
9. Bordeaux - PSG 1x2
10. Lille - Marseille (1)x(2)
11. Lyon - Rennes 1x2
12. St. Etienne - Lens (x)2
13. Leipzig - Wolfsburg 1x



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td