Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-04-09, 16:57   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 158
Sharp$: 24347

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 10/4 - TÄVLING + JACKPOT!


Till helgens Stryktips finns det rejält med jackpotpengar i potten med 18 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Det är nästan så att man får rygga tillbaka vid en första anblick på lördagens Stryktips. Inte mindre än 18 feta jackpot-miljoner finns att kriga om och dessutom är det allsvensk premiär! Bongen domineras av The Championship och inleder gör vi i Premier League. Nu kastar vi loss detta magiska äventyr!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Liverpool - Aston Villa X

Statistik
Upp som en sol och ner som en pannkaka, Liverpools melodi. Efter att ha spelat ut Arsenal efter noter åkte Klopps rödklädda gäng till Madrid för att hämnas finalförlusten 2018, men Marängerna visade återigen vart skåpet skulle stå. Det smyghyllade mittbacksparet Kabak/Phillips bevisade att en svala gör ingen sommar och Alexander-Arnold gav Gareth Southgate rätt i det avseendet att han inte blev uttagen till landslaget. Aston Villa är en enklare opponent än Real Madrid på pappret, men gästernas psykologiska övertag är inte litet inför denna fajt. 7-2 slutade det vändande mötet i Villas favör och till rådande streck måste hela spannet finnas med.

2. Crystal Palace - Chelsea 2

Statistik
Chelsea hade en klart lugnare Champions League-afton än Liverpool när de slog Porto med 2-0. Smärtfritt var det inte, men insatsen gav svar på tal efter kritiken The Blues fått utstå efter fadäsen mot West Bromwich. Thomas Tuchel har ett bra truppläge att tillgå och det råder inget tu tal om att gästerna ska vara klara favoriter på Selhurst Park. Crystal Palace har inte imponerat spelmässigt på ett bra tag och här lär Roy Hodgson dra hem sin trupp ända ner på mållinjen. Det kan hålla en stund, men hela matchen håller det inte. Tvåan singlas med gott hopp.

3. Barnsley - Middlesbrough 1

Statistik
Vi riktar blickarna mot The Championship och en förmodat öppen historia på Oakwell Ground. Barnsley är otvivelaktigt säsongens stora positiva överraskning och tränaren Valérien Ismaël är redan nu redo för större uppdrag. Först ska dock en plats i playoff bärgas, men innan vi förhastar oss ska det också nämnas att Middlesbrough inte blir en enkel uppgift. Boro besitter stort offensivt kunnande, får lirare som Akpom och Bolasie fritt spelrum kommer det att gå undan. Gästerna är inte heller dem helt borta från playoff. Valet faller på gubben (1-2).

4. Birmingham - Stoke X

Statistik
Lee Bowyer har på kort tid blivit en hyllad man i Storbritanniens näst största stad. Raden 2-1-1 mot Reading, Watford, Swansea och Brentford är inget annat än kolossalt imponerande för ett tidigare utdömt herrskap. Härnäst väntar en förmodat jämn och målsnål drabbning mot Stoke, men känslan är att Birmingham inte förlorar detta. Stoke försatte sina chanser till playoff via torsk mot Millwall och The Potters lämnar inte St. Andrew’s med fler än en poäng. Krysset först, ettan sedan.

5. Bristol City - Nottingham 2

Statistik
Bristol City hyllades unisont i höstas, men bakom resultaten dolde sig också mörka underliggande siffror. Allt eftersom säsongen fortlöpt har The Robins mattats och spegelbilden som visar en placering på den nedre halvan är på intet sätt oväntad. Tre usla prestationer i följd har givit noll poäng och det skulle inte förvåna om den trenden fortsätter under lördagen. Nottingham har fått upp ångan mot slutet och Sherifferna ser verkligen ut att ha något att bygga vidare på inför nästa säsong. Som helhet sitter gästerna ihop bättre och kan vi få en tvåa till runt 40 procent närmare spelstopp finns inget att tveka på.

6. Cardiff - Blackburn X

Statistik
När Mick McCarthy anställdes som tränare för Cardiff höjdes en hel drös med frågetecken. Irländaren gav dock svar på tal med ett sanslöst spring i början under sin period, men den senaste tiden har kritikerna fått vatten på sina kvarnar. 0-5 i brakan mot Sheffield Wednesday gjorde inte heller att skriveriet avtog. Ska The Bluebirds nå playoff krävs en rejäl uppryckning. Blackburn har befunnit sig i en längre formsvacka, men det som talar för gästerna här är Cardiffs nerver. I grunden är The Rovers kapabla till mycket och då ettan övervärderas är högersidan en möjlig väg till magisk utdelning. Alla tecken!

7. Preston - Brentford 2

Statistik
Maskineriet Brentford har spårat ur och samtliga med anknytningar till The Bees drar sig till minnes en mardrömstid från förra året. Vid samma tidpunkt som nu började Thomas Franks adepter tappa mark i tabellen, något de också gör just nu på grund av fyra raka kryss. Lämplig uppgift stundar med det sagt under lördagen då ett utcheckat Preston står på andra sidan. I grunden är The Lilywhites klart sämre än besökarna och med endast en återstående transportsträcka är heller inte motivationen särskilt stor. Med det sagt vann värdarna det vändande mötet med 4-2 och för den med gott om deg är krysset inget dumt komplement åt utgångstvåan.

8. Huddersfield - Rotherham 2

Statistik
Fem raka utan torsk gav Huddersfield gott om självförtroende inför mötet med Norwich. Kanariefåglarna hade i sin tur gått 180 minuter utan seger, men på Carrow Road utspelades en historia som kommer att leva kvar länge. Pukki och grabbarna pangade in inte mindre än sju baljor på The Terriers, siffror som inte ska få lov att hända. Ojämnheten har också varit Huddersfields genomgående största nackdel och mot ett Rotherham som jagar nytt kontrakt lockar inte den övervärderade ettan ett dugg. The Millers har ett par matcher till godo på lagen ovanför giljotinen och då gästerna i grunden håller hyfsat jämna steg med de blåvita är X2 det enda av intresse.

9. Derby - Norwich X

Statistik
Norwich har vi tidigare benämnt och 7-0 mot stackars Huddersfield var en varningssignal till kommande motståndare. Den innebar också att Kanariefåglarna toppar tabellen åtta poäng före tvåan Watford, ett faktum vi väljer att se som en nackdel på Pride Park Stadium. Derby gynnas av att Norwich har råd att förlora och med 1-0-segern från höstens vändande möte i minnet ska Rooney och company inte känna sig alltför underlägsna. The Rams har kapacitet för att kunna störa igen och när tvåan ser ut att rusa iväg procentuellt är vi snabba med heltäckningsmattan.

10. Bournemouth - Coventry 1

Statistik
Körsbär blommar allt som oftast i april-maj och det påståendet går sannerligen att applicera på de mänskliga körsbären i Dorset. Bournemouth har vunnit tre raka matcher med totalt 8-1 och formtoppen är varmt välkommen då det börjar dra ihop sig i toppen. Bortsett topptrion har de rödsvarta seriens starkaste trupp och det lär Coventry bli varse om när de gästar Vitality Stadium. Gästerna kämpar för att undvika nedflyttning, men det är inte här som kontraktet ska fixas. Trots förmodat hård streckning lämnas ettan allena.

11. QPR - Sheffield Wednesday 2

Statistik
Queens Park Rangers föll inte oväntat borta mot Nottingham och då det inte kommer att bli något playoff för The Hoops är blandade resultat att vänta fram till serien avslutas. Under våren har de blåvita visat strålande form i egen borg, men trots det väljer vi att inledningsvis blicka åt andra hållet när Sheffield Wednesday kommer på besök. Relativt nytillträdde Darren Moore har skakat liv i Ugglorna och 5-0-segern mot Cardiff var en fingervisning om gästernas kapacitet. Värdet i öst går först, ettan tar plats på större rader.

12. Wycombe - Luton X

Statistik
Wycombe har i princip varit uträknade sedan säsongen drog igång, men mot slutet har Gareth Ainsworths mannar börjat visa livstecken i botten. Två raka triumfer med intakt nolla är imponerande siffror från The Chairboys och skulle de lösa kontraktet är Ainsworth redo att bli adlad. Luton gör en klart starkare säsong än den föregående, men här väljer vi att nonchalera gästerna, åtminstone inledningsvis. Spelet på resande fot är inte Hattmakarnas melodi och den motiverade vänstersidan är därför först ut i leken. Den som har deg över låter därefter tvåan ta plats.

13. Örebro - IFK Göteborg 2

Statistik
Kupongen avrundas i Närke där vi också ska sparka igång Allsvenskan! Äntligen är det blågula finrummet tillbaka, men även om mycket är nytt tippas Örebro återigen tillhöra mittenskiktet. Ogge Jansson och Nahir Besara är tunga tapp, men det ska onekligen bli spännande att följa ynglingen Collander som spås en ljus framtid. IFK Göteborg har mer än någonsin förtjänat epitetet Real Blåvitt efter deras makalöst starka transferfönster, men här stör en mängd skador Rolle Nilsson och de goa gubbarna. Tvåan är med det sagt en lämplig utgång, men krysset får gärna ta plats på större bongar. Låt festen börja!


Singelstrecket! - Chelsea

Chelsea visade ingen baksmälla efter helgens misär mot West Bromwich när de lade Porto på rygg. På vinnande väg lär det fortsätta när Tuchels gubbar gästar Selhurst Park. Crystal Palace torskar Londonderbyt.

Kupongrensaren! - Aston Villa

Liverpool fick på näbben av Real Madrid och då returen stundar redan kommande vecka hamnar matchen mot Aston Villa i kläm. Gästerna asfalterade Pool i höstas och när högersidan rensar monumentalt är det givna tecken i miljonjakten.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Aston V 1x2
2. Crystal P - Chelsea 2
3. Barnsley - Mboro 12
4. Birmingham - Stoke x
5. Bristol C - Nottingham 2
6. Cardiff - Blackburn 1x2
7. Preston - Brentford 2
8. Huddersf. - Rotherham x2
9. Derby - Norwich 1x2
10. Bournem. - Coventry 1
11. QPR - Sheffield W x2
12. Wycombe - Luton 1x
13. Örebro - Göteborg 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Aston V 1x2
2. Crystal P - Chelsea 2
3. Barnsley - Mboro 12
4. Birmingham - Stoke (1)x
5. Bristol C - Nottingham 2
6. Cardiff - Blackburn 1x2
7. Preston - Brentford (x)2
8. Huddersf. - Rotherham (x)2
9. Derby - Norwich (1)x(2)
10. Bournem. - Coventry 1
11. QPR - Sheffield W (1x)2
12. Wycombe - Luton 1x2
13. Örebro - Göteborg x2Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-09, 17:39   #2
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 30
Sharp$: 726
Standard

Örebro - Göteborg, Tobias Sana, 16:e
__________________
"Crap, mittbacken utvisad i minut 2 - äh, vi ändrar inget (3-5-1)!"
TreFemEtt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-09, 18:29   #3
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 292
Sharp$: 6117
Standard

Derby - Norwich, Teemu Pukki, minut 12.
erek är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-10, 00:53   #4
 
Reg.datum: mar 2018
Inlägg: 2
Sharp$: 8
Standard

QPR-Sheffield W, Jordan Rhodes minut 7
Marcus97 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-10, 09:15   #5
 
Reg.datum: dec 2016
Inlägg: 124
Sharp$: 1671
Standard

Bournemouth - Coventry

Philip Billing, 17e.
thebandit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-10, 13:54   #6
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 42
Sharp$: 446
Standard

Liverpool-Aston villa
Targett 14
temroshxxx är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-10, 13:58   #7
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 116
Sharp$: 3922
Standard

Örebro-blåvitt
Wernbloom 9'
_Edge_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-10, 14:09   #8
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 302
Sharp$: 16317
Standard

Crystal Palace - Chelsea
14´ Ziyech
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-12, 16:53   #9
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 158
Sharp$: 24347

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Till helgens superjackpot fick vi ihop 7 stycken deltagare i tävlingen vilket resulterar i en prissumma som vi avrundar uppåt till 200kr.

Vi hade 4 matcher med 5 mål på kupongen och det fanns gissningar på 3 av dessa.

Ingen hade rätt målskytt så därför avgörs tävlingen genom vem som är närmast tidpunkt.

Citat:
Ursprungligen postat av Marcus97 Visa inlägg
QPR-Sheffield W, Jordan Rhodes minut 7

Första målet i minut 27 av Dykes. - 20 min ifrån
Citat:
Ursprungligen postat av thebandit Visa inlägg
Bournemouth - Coventry

Philip Billing, 17e.

Första målet i minut 1 av Danjuma. - 16 min ifrån
Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Crystal Palace - Chelsea
14´ Ziyech

Första målet i minut 8 av Havertz. - 6 min från
Vinnaren av tävlingen blir därför viking90! Stort grattis, du har PM angående prisutbetalningen!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td