Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-05-19, 12:24   #346
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2202
Standard

Alla ni som vill ha bevis och mönster (typ ena laget i mittcirkeln) på att en match är fixad kan vara helt lugna. Det kommer inte ske.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-05-19, 12:55   #347
 
Seebbos avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 753
Sharp$: 6014
Standard

Nej tecken och mönster handlar ju om hur oddsen rör sig och hur mycket pengar som kommer in.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Seebbo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-05-19, 15:26   #348
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Förstår att man möjligtvis kan få för sig saker om man har foliehattstendenser och bara ser ett klipp på det sista målet men nej jag såg inget i matchen som tydde på uppgjort. Har sett samtliga Djurgårdsmatcher denna säsong och allt var fullt normalt inklusive att vi blev för passiva i ledning och James Keene tilläts stänka in 2-2 i 90:e (fanns inga riggtendenser över det målet om man bemödar sig att se det med) Om man såg matchen la man även märke till att flertalet passningar blev för korta i det dåliga gräset och att Ali Khan spelade hårt lindad sista halvtimmen och hade problem redan innan sin fuck-up.

Finns folk på Facebook/Twitter/Reddit (tom sett det postas sånt skräp här på Sharps) som slänger ur sig saker om att matcher är köpta till visst resultat,HT/FT och så vidare inför matcher i varje omgång i varje liga och de har i princip alltid fel och då passerar det obemärkt förbi. Djurgårdens förra bortamatch mot Åtvidaberg som ligger på samma poäng som Halmstad slutade just 2-3 då försvaret är darrigt men Super-Mush fortsätter göra mål på allt och räddar oss liksom igår. Blev tillfrågad igår före matchen av en MFF:are hur jag trodde det skulle sluta och sa just 3-2 till DIF så ingen orimlig gissning av den som gissade det slutresultatet.

Har varit riggade matcher i Sverige och kommer vara riggade matcher igen men tror inte det hjälper om man börjar gapa om uppgjort så fort en spelare gör ett misstag på övertid som kostar sitt lag
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Seebbo (+10), pittaluga (+100), sirlarsson (+100), smak (+30)
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td