Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-01-17, 13:21   #31
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lindvallen Visa inlägg
Noras Bean, har ni någon info på denna?

Vad är anledningen till att den inte startat på 5 månader?

Ge mig en anledning till varför den skall finna med på kupongen?

Jag ger er 2 anledningar varför denna inte skall med:

1. Stefan Söderkvist (Har inte vunnit på Åby och V75 på tre år)
2. Har inte startat på fem månader av någon anledning (Hälta?)
Hästen har varit ute i ett snabb jobb i veckan och alla som såg honom var smått imponerande travade då 16/1600 som snabbast med härlig spänst i steget. Hästen har dessutom hittat flera nya växlar sedan Uffe började träna sina hästar på Bjältorps träningsanläggning (Sandbana) Ekipaget tar spets här och man ska betänka att hästen matchar lätt eliten i Europa, tränar som sagt starkt... Given utgång för mig! (hästen har varit skadad)

Senast redigerad av Klanke den 2014-01-17 klockan 13:22.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 13:23   #32
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sirlarsson Visa inlägg
Vad tycker du behövs för vinnare/plats för spelvärde där?
Spets tar Peter med Nothing but class men släpper i sin tur till nr 2. Peter lär få bästa tänkbara lopp!!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 14:00   #33
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 539
Sharp$: 5115
Standard

Kunde de köra barfota igår ?
Lär väl vara ungefär samma förhållanden imorgon.
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 14:02   #34
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Claes Boko är helt sönderspelad ändå, från fina 9,25 till runt 5 gånger.
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 14:44   #35
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 2 837
Sharp$: 4815
Standard

analyse


Det kommer att vara med hög puls, att denna veckas ugarderede följas av Björn Goop-utbildade hänsynslös har galopperet tre senaste starterna. I en kuslig svårt spel, såg det ändå att vara den bästa insatsen på en ugarderet.


Av Dennis M

Ugarderede är inte på träden i veckan och därför blir det en av de lite mer osäkra, som kommer att vara dagens ugarderede. Att hitta den bland V75-vinnarna-2 där finns det knappast något tvivel att 3 hänsynslös är hästen med de bästa i det här fältet, men som ni kan se av resultatraden (tre galops i drag, ed.), så det är lite vågad häst att använda som ugarderet.

På Åby för tre starter sedan då han ledsen ut i uppvärmningen och galopp i loppet i sig var ingen stor överraskning. De två senaste galoppstall har kommit, eftersom hästen har varit alltför ambitiös med stängda huvudsakliga lager och han är galopperet direkt från hemmet. Nu är det så idén att vi vill köra honom med en öppen huvudsakliga lager, som bör göra honom mer avslappnad bakom bilen. Eftersom det finns bara åtta hästar starta är början inte riktigt lika avgörande som andra raser, så föraren har råd att köra på säkerhet från början.

I hänsynslös började på dessa dåliga vanor som han visade bra form hela tiden. Han har således varit en bra andra otroligt skicklig Maverick mannen och sedan besegrade v-75 vinnare bära dansare, så detta är en riktigt bra häst. Björn Goop håller sin häst på benen här, så det är en riktigt bra chans att vinna.

Två gånger två

De säker vinnare är svårt, som jag sade tidigare i veckan, men två avdelningar verkar lösas billigt med bara två hästar.

I v-4 separerar stå två talangfulla hästar från mängden. 8 Tintin kommer med fyra segrar på fem starter och är uppenbarligen skriven för finanspolitiska mottagande. Det är dock inte en ugarderet, eftersom banan är sorgligt, precis som det finns också en allvarlig konkurrent bland deltagarna. Det är ca 3 Super foto genic det var jättefin senast på V i Halmstad, där han avslutade starkt från kön och följde den bra 4-grain Staro Harlequin böter till dörren. Det var en föreställning som var en klar förbättring jämfört med tidigare, även om hästen kom med tre segrar i rad.

Det finns inte många i det här fältet som tar en längd från staten på Super Photegenic, så det kan faktiskt vara att han får tipset. Andra kan, naturligtvis, vinna, men dessa två viktiga arbeten bättre än den andra.

Samma sak gäller för 2 Nougat Ås och 8 Claes Boko i v-6, som fungerar bättre än andra. Peter Jensen-tränade Nougat Aas vet de flesta. Hästen har charmat både danskar och v-75 spelare det senaste året eller så och bara fortsätter att växa genom klasserna. Senast var han en riktigt trevlig andra bakom Örbäckens Cruella efter en tung ras i tredje spår mycket av vägen. Lite mer okänd är 8 Claes Boko, men här talar vi om en häst finns gå rakt upp i guld divisionen. Det blir naturligtvis några bulor på vägen och en av dem kan komma hit, eftersom banan inte är bäst. I detta fall redo Nougat Ås för att ta över. Claes, dock är den första hästen och Boko hade spårade bara varit bättre, då det kunde ha varit en ugarderet.

Danska i guld?
Danmark är väl representerad i guld divisionen (v-3), där alla fyra hästar drakar över ljudet i för att tävla. Favorit kan mycket väl vara 1 Montgomery Hill som har varit lysande under lång tid. Han är lite tuff start snabbt och det är inte nödvändigtvis bara spets och slut här. Från spår 1, han dock måste garanteras ett bra lopp. 6 Politiken har lyft upp en nivå eller två sista gången och han har redan visat att han går i denna klass, med platser i Gulddivsionen i sin senaste två börjar. Det första som tredje bakom maharajahen och sidan så lite otur sekund att Capello Bob. 12 O'Grady drog rivet lodet i trace lottningen och måste ha tur om han vill vinna här. Hästen var fin i sin comeback och Flemming Jensen har tidigare förklarat att sina hästar ofta är bäst i den andra säsongen i sitt förvar. Därför kommer det inte vara en överraskning om O'Grady går mot sin bästa säsong.

Sist Dane 2 Neo Holmsminde kommer inte med på slip denna gång. Hästen verkar inte vara i fin form och bör visa sitt tidigare något mer innan det spelas igen. Som sagt, han kan få dröm över här, då har du råd är det värt kanske ett kors.

Det måste naturligtvis också än danska hästar med på finanspolitiska kvittot. 3 jag är svaret fick den sista hål på bölden efter en bra resa på Halmstad senare. Det måste vara bättre att vinna här, men en häst med stor talang, som väl kan vända sig till. 10 Canaka B.F. som går nu mot hingstar är i kanon form för tillfället. Det måste flaska själv med tempo och positioner om hon ska vinna här, men vi har sett tidigare att den bästa svenska hoppar rader i guld divisionen.

Jokern är utan tvekan 4 Nora bönor som är fältets bästa häst. Nu han inte har startat sedan augusti och mögel är naturligtvis ett stort frågetecken. Noras Bean i en normal författning
æ tillämpa en favorit
Det slutar med att hälften av fältet på v-7 och därmed överskridit den normala budgeten för 1000 kronor lite. Å andra sidan, kan vi säga att det är sannolikt att vara en saftig avlöningsdag i veckor v-75 spel.

Det är dock sex vakter ringer utan även om favoriten eller de förmodade favorit 11 Nimbus C.D. som vann senast på V, i ett lopp som var tryckt olikt, emellertid, och egentligen inget v-75 lopp i propositionsmæssigt.

Nimbus C.D. är bara 4 år och vi måste klara i brons Division vid denna tid på året tillhör du en av de allra bästa 4 år. Det är också möjligt att Nimbus C.D. gör det – han har inte visat sig ännu.

För jämförelse nämns det att Derby vinnare 2013 Mosaique ansikte var ute i brons Division i mars och april förra året, där han från bra spår hade nöja med sekundära placeringar. Nu såg Nimbus C.D. från spår 11 vilken hård återställning. Det kommer att vara utan våra pengar!

2 Lovelock är en av flera hästar i fältet och klassen kan mycket väl vinna, men du bör vara medveten om att Björn Goop som delägare är tvungen att köra denna häst, och så har inte valt bort 7 Roiboos på något sätt. Tvärtom, förmodligen, för Roiboos har visat kanon form och var bra efter galopp senast. 6 Kazire de Bob har stabiliserats ganska lite i år och älskar långa avstånd. Samma gör 8 stora stjärna finns det en entaktet typ, som gagnar från avstånd, men hur börjar du spåret löser? 4 Dröm Duo är den rasen bluff. Det är snabb från start, gör långa avstånd och det är också tanken att påminnelsen skor denna gång. Hästen är på hemmaplan och det kommer inte vara den stora överraskningen, om man har laddat lite extra på detta lopp.

Sista hästen på finanspolitiska kvittot är kanske lite lyx, men inte har besvikna många 9 Rocky P.H. under det senaste året och var först över linjen 14 gånger under 2013. Nu är han stor outsider här och slutligen verkar det att han kan få en rygløb, som hästen inte försökt så många gånger i förflutnan.

Ön andra l ø b...

I v-1 riskera 6 Royal Fighter som kommer att vara favorit ras och naturligtvis, topchance. Det var en häst Racing nyheter hade gett predikat v-trick förra veckan som 3% "är nu som den klart tyngre tas bort efter att ha varit fast och kom för sent. Denna gången är det inte så intressant spelande, men bara en av flera hästar med en chans.

Med skattemässiga kvitto, Golden Cup-vinnare 1 HR Arn också, naturligtvis, eftersom det är en bra häst för klassen. 8 Uroy var bra av serjen på Axevalla, där han vann efter en imponerande insats i döden. Här kan det tyvärr vara samma otacksam resa igen. Sista hästen om förslaget kommer att vara 4 knepigt spår finns en talangfull häst som verkar ha hittat nytt liv i Per Lennartsson. Denna gång, dock är motståndet hårdare än tidigare några gånger.

Som så ofta i förflutnan, en av de svåraste tävlingarna för varvet i v-5, där 15 hoppar för att starta på två volter. Start volten ser mest intressant, eftersom det finns inte så många av hästarna från tillägg på 20 meter. 2 Shockwave har visat form lång och är tricket i loppet. Hon kommer felfritt iväg, så hon hänger på bäst på länge. 3 Liberty Pellini galopperade från start senast i ett liknande lopp. Nu måste spåret lite bättre och hon ha en andra chans här. Torben's 4 Rina Chen Hai är ofta lite underskattat när hon börjar i Sverige. Hon har oftast inga problem från början i volten, så det smala spåret 4 bör också vara något problem. Hon får den rätt rygløb hon är giftigt att avsluta. Inte minst eftersom hon hänger med, i ett tempo. Första häst är smala 6 förmögenhet igen eftersom det är den normala topp hästen i loppet. Naturligtvis hoppa banan bara stack, men hon är verkligen favorit att sitta i spetsen efter 300-400 meter. Endast häst från bilagan som får utrymme på finanspolitiska mottagandet blir 12 fängslande Aas som har kör mot tophopper från svår start spåra den senaste tiden. Hon får en bra tillbaka pågår ute på sista varvet, så hon blir farlig ner genom knoppen.

V-motion:
1. afd.: 1-4-6-8
2. Inst.: 3 vårdslös
3. afd.: 1-3-4-6-10-12
4. afd.: 3-8
5. afd.: 2-3-4-6-12
6. afd.: 2-8
7. afd.: 2-4-6-7-8-9
2.880 rader = 1 440 dollar.

En vågad ugarderet
6. tävlingarna: 3 hänsynslös – bästa kapacitet, men kan galoppera!

V-trick
11. ras: 4 dröm Duo-hemmaplan, utan skor, fördel av spår och avstånd.

F æ sant vi
11. kör: 11 Nimbus C.D. – favorit som är svårt att
michel65 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 15:13   #36
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 326
Sharp$: 2493
Standard

Nr 6 i V75 1 och nr 4 i V75 7 är mina ideer. Lycka till!
Nedomansky är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 15:18   #37
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Var det någon som hörde hur Erik skulle göra från start med Claes Boko ?
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 15:20   #38
 
Grogg12s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 502
Sharp$: 409


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av michel65 Visa inlägg
Det kommer att vara med hög puls, att denna veckas ugarderede följas av Björn Goop-utbildade hänsynslös har galopperet tre senaste starterna. I en kuslig svårt spel, såg det ändå att vara den bästa insatsen på en ugarderet.


Av Dennis M

Ugarderede är inte på träden i veckan och därför blir det en av de lite mer osäkra, som kommer att vara dagens ugarderede. Att hitta den bland V75-vinnarna-2 där finns det knappast något tvivel att 3 hänsynslös är hästen med de bästa i det här fältet, men som ni kan se av resultatraden (tre galops i drag, ed.), så det är lite vågad häst att använda som ugarderet.

På Åby för tre starter sedan då han ledsen ut i uppvärmningen och galopp i loppet i sig var ingen stor överraskning. De två senaste galoppstall har kommit, eftersom hästen har varit alltför ambitiös med stängda huvudsakliga lager och han är galopperet direkt från hemmet. Nu är det så idén att vi vill köra honom med en öppen huvudsakliga lager, som bör göra honom mer avslappnad bakom bilen. Eftersom det finns bara åtta hästar starta är början inte riktigt lika avgörande som andra raser, så föraren har råd att köra på säkerhet från början.

I hänsynslös började på dessa dåliga vanor som han visade bra form hela tiden. Han har således varit en bra andra otroligt skicklig Maverick mannen och sedan besegrade v-75 vinnare bära dansare, så detta är en riktigt bra häst. Björn Goop håller sin häst på benen här, så det är en riktigt bra chans att vinna.

Två gånger två

De säker vinnare är svårt, som jag sade tidigare i veckan, men två avdelningar verkar lösas billigt med bara två hästar.

I v-4 separerar stå två talangfulla hästar från mängden. 8 Tintin kommer med fyra segrar på fem starter och är uppenbarligen skriven för finanspolitiska mottagande. Det är dock inte en ugarderet, eftersom banan är sorgligt, precis som det finns också en allvarlig konkurrent bland deltagarna. Det är ca 3 Super foto genic det var jättefin senast på V i Halmstad, där han avslutade starkt från kön och följde den bra 4-grain Staro Harlequin böter till dörren. Det var en föreställning som var en klar förbättring jämfört med tidigare, även om hästen kom med tre segrar i rad.

Det finns inte många i det här fältet som tar en längd från staten på Super Photegenic, så det kan faktiskt vara att han får tipset. Andra kan, naturligtvis, vinna, men dessa två viktiga arbeten bättre än den andra.

Samma sak gäller för 2 Nougat Ås och 8 Claes Boko i v-6, som fungerar bättre än andra. Peter Jensen-tränade Nougat Aas vet de flesta. Hästen har charmat både danskar och v-75 spelare det senaste året eller så och bara fortsätter att växa genom klasserna. Senast var han en riktigt trevlig andra bakom Örbäckens Cruella efter en tung ras i tredje spår mycket av vägen. Lite mer okänd är 8 Claes Boko, men här talar vi om en häst finns gå rakt upp i guld divisionen. Det blir naturligtvis några bulor på vägen och en av dem kan komma hit, eftersom banan inte är bäst. I detta fall redo Nougat Ås för att ta över. Claes, dock är den första hästen och Boko hade spårade bara varit bättre, då det kunde ha varit en ugarderet.

Danska i guld?
Danmark är väl representerad i guld divisionen (v-3), där alla fyra hästar drakar över ljudet i för att tävla. Favorit kan mycket väl vara 1 Montgomery Hill som har varit lysande under lång tid. Han är lite tuff start snabbt och det är inte nödvändigtvis bara spets och slut här. Från spår 1, han dock måste garanteras ett bra lopp. 6 Politiken har lyft upp en nivå eller två sista gången och han har redan visat att han går i denna klass, med platser i Gulddivsionen i sin senaste två börjar. Det första som tredje bakom maharajahen och sidan så lite otur sekund att Capello Bob. 12 O'Grady drog rivet lodet i trace lottningen och måste ha tur om han vill vinna här. Hästen var fin i sin comeback och Flemming Jensen har tidigare förklarat att sina hästar ofta är bäst i den andra säsongen i sitt förvar. Därför kommer det inte vara en överraskning om O'Grady går mot sin bästa säsong.

Sist Dane 2 Neo Holmsminde kommer inte med på slip denna gång. Hästen verkar inte vara i fin form och bör visa sitt tidigare något mer innan det spelas igen. Som sagt, han kan få dröm över här, då har du råd är det värt kanske ett kors.

Det måste naturligtvis också än danska hästar med på finanspolitiska kvittot. 3 jag är svaret fick den sista hål på bölden efter en bra resa på Halmstad senare. Det måste vara bättre att vinna här, men en häst med stor talang, som väl kan vända sig till. 10 Canaka B.F. som går nu mot hingstar är i kanon form för tillfället. Det måste flaska själv med tempo och positioner om hon ska vinna här, men vi har sett tidigare att den bästa svenska hoppar rader i guld divisionen.

Jokern är utan tvekan 4 Nora bönor som är fältets bästa häst. Nu han inte har startat sedan augusti och mögel är naturligtvis ett stort frågetecken. Noras Bean i en normal författning
æ tillämpa en favorit
Det slutar med att hälften av fältet på v-7 och därmed överskridit den normala budgeten för 1000 kronor lite. Å andra sidan, kan vi säga att det är sannolikt att vara en saftig avlöningsdag i veckor v-75 spel.

Det är dock sex vakter ringer utan även om favoriten eller de förmodade favorit 11 Nimbus C.D. som vann senast på V, i ett lopp som var tryckt olikt, emellertid, och egentligen inget v-75 lopp i propositionsmæssigt.

Nimbus C.D. är bara 4 år och vi måste klara i brons Division vid denna tid på året tillhör du en av de allra bästa 4 år. Det är också möjligt att Nimbus C.D. gör det – han har inte visat sig ännu.

För jämförelse nämns det att Derby vinnare 2013 Mosaique ansikte var ute i brons Division i mars och april förra året, där han från bra spår hade nöja med sekundära placeringar. Nu såg Nimbus C.D. från spår 11 vilken hård återställning. Det kommer att vara utan våra pengar!

2 Lovelock är en av flera hästar i fältet och klassen kan mycket väl vinna, men du bör vara medveten om att Björn Goop som delägare är tvungen att köra denna häst, och så har inte valt bort 7 Roiboos på något sätt. Tvärtom, förmodligen, för Roiboos har visat kanon form och var bra efter galopp senast. 6 Kazire de Bob har stabiliserats ganska lite i år och älskar långa avstånd. Samma gör 8 stora stjärna finns det en entaktet typ, som gagnar från avstånd, men hur börjar du spåret löser? 4 Dröm Duo är den rasen bluff. Det är snabb från start, gör långa avstånd och det är också tanken att påminnelsen skor denna gång. Hästen är på hemmaplan och det kommer inte vara den stora överraskningen, om man har laddat lite extra på detta lopp.

Sista hästen på finanspolitiska kvittot är kanske lite lyx, men inte har besvikna många 9 Rocky P.H. under det senaste året och var först över linjen 14 gånger under 2013. Nu är han stor outsider här och slutligen verkar det att han kan få en rygløb, som hästen inte försökt så många gånger i förflutnan.

Ön andra l ø b...

I v-1 riskera 6 Royal Fighter som kommer att vara favorit ras och naturligtvis, topchance. Det var en häst Racing nyheter hade gett predikat v-trick förra veckan som 3% "är nu som den klart tyngre tas bort efter att ha varit fast och kom för sent. Denna gången är det inte så intressant spelande, men bara en av flera hästar med en chans.

Med skattemässiga kvitto, Golden Cup-vinnare 1 HR Arn också, naturligtvis, eftersom det är en bra häst för klassen. 8 Uroy var bra av serjen på Axevalla, där han vann efter en imponerande insats i döden. Här kan det tyvärr vara samma otacksam resa igen. Sista hästen om förslaget kommer att vara 4 knepigt spår finns en talangfull häst som verkar ha hittat nytt liv i Per Lennartsson. Denna gång, dock är motståndet hårdare än tidigare några gånger.

Som så ofta i förflutnan, en av de svåraste tävlingarna för varvet i v-5, där 15 hoppar för att starta på två volter. Start volten ser mest intressant, eftersom det finns inte så många av hästarna från tillägg på 20 meter. 2 Shockwave har visat form lång och är tricket i loppet. Hon kommer felfritt iväg, så hon hänger på bäst på länge. 3 Liberty Pellini galopperade från start senast i ett liknande lopp. Nu måste spåret lite bättre och hon ha en andra chans här. Torben's 4 Rina Chen Hai är ofta lite underskattat när hon börjar i Sverige. Hon har oftast inga problem från början i volten, så det smala spåret 4 bör också vara något problem. Hon får den rätt rygløb hon är giftigt att avsluta. Inte minst eftersom hon hänger med, i ett tempo. Första häst är smala 6 förmögenhet igen eftersom det är den normala topp hästen i loppet. Naturligtvis hoppa banan bara stack, men hon är verkligen favorit att sitta i spetsen efter 300-400 meter. Endast häst från bilagan som får utrymme på finanspolitiska mottagandet blir 12 fängslande Aas som har kör mot tophopper från svår start spåra den senaste tiden. Hon får en bra tillbaka pågår ute på sista varvet, så hon blir farlig ner genom knoppen.

V-motion:
1. afd.: 1-4-6-8
2. Inst.: 3 vårdslös
3. afd.: 1-3-4-6-10-12
4. afd.: 3-8
5. afd.: 2-3-4-6-12
6. afd.: 2-8
7. afd.: 2-4-6-7-8-9
2.880 rader = 1 440 dollar.

En vågad ugarderet
6. tävlingarna: 3 hänsynslös – bästa kapacitet, men kan galoppera!

V-trick
11. ras: 4 dröm Duo-hemmaplan, utan skor, fördel av spår och avstånd.

F æ sant vi
11. kör: 11 Nimbus C.D. – favorit som är svårt att
I hänsynslös började på dessa dåliga vanor som han visade bra form hela tiden. Han har således varit en bra andra otroligt skicklig Maverick mannen och sedan besegrade v-75 vinnare bära dansare, så detta är en riktigt bra häst. Björn Goop håller sin häst på benen här, så det är en riktigt bra chans att vinna.


Kan bli lite tokigt ibland med google-translate...
Grogg12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 15:31   #39
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8831
Standard

SPORTBLADET

V75-1

1 H.R.Arn (Flemming Jensen) håller okej form utan att ha någon superform. Allt känns normalt. Jag tror inte att han är så snabb att han kan ta ledningen men han är med där framme direkt. Det är open stretch och det vore perfekt om det blev så bra att han fick rygg på favoriten. Jag tycker att han ska räknas bland tre, fyra hästar, säger Flemming.

2 The Divine Miss F. (Johnny Takter) STARTAR EJ

3 Homer Kemp (Johan Untersteiner) är jämn och säker. Gör det bra men det är långsökt att han ska vinna på V75. Han kan tjäna en bra slant, säger Peter Untersteiner.

4 Tricky Track (Per Lennartsson) gick bra senast. Jäkligt bra. Eller bra och mötte bra hästar. Men nu är det bättre hästar. Klart jag tror att Tricky Track kan vara i striden. Han är krånglig från början men så pass bra att han är med där framme och hugger i alla fall. Om han sköter sig, säger Reijo Liljendahl.

5 Let It Happen (Joakim Lövgren) blev det fel för senast. Han har varit tvåa som bäst i sina försök på V75. Har väl inte riktigt tagit i som han velat. Vi har jobbat på det men det blev lite för bra senast. Ska han vinna på V75 så måste han gå på max, säger Joakim.

6 Royal Fighter (Daniel Olsson) är det inte optimalt för att vi startar så här tätt. Hade det varit för ett halvår sedan hade vi aldrig gjort det men nu har han stabiliserat sig så mycket. För det är närmaste försöket innan finalen. Han är startsnabb och läget är det inget fel på. Det är perfekt. Alltid när jag startar honom får man räkna med att han är med där framme, säger Per Eriksson.

7 Lawyer Lohr (Niklas Lindblad) är allt bra med. Vi ska försöka köra likadant som senast. Med jänkarvagn också. Det fungerade bra. En av favoriterna försvann i alla fall. Jag vågar inte säga vad jag tror. Då gör jag bort mig kanske. Han springer alltid med och har en truddelutt till slut. Oavsett hur snabbt det går i loppen, säger Gitte Stafström.

8 Uroy (Björn Goop) fick ett tråkigt läge men är nedstruken ett hack i alla fall. Det är fortfarande långt ut på vingen. Det är inte så mycket att göra åt. Vi får ta det därifrån. Jättebra i ordning. Var grym senast vid segern. Var även bra på Åby när han gick i dödens på Västerboonthenews. Jag tycker att han ska räknas, säger Ola Frisell i team Goop.

9 Mozart Töll (Magdalena Ulriksson-Siminski) gick sitt sista jobb i den långa backen och var strålande fin. Fanns inget att anmärka på. Hästen är bra i ordning men jag vågar inte säga att han ska vinna, säger Magda.

10 Bam Bam V. (Örjan Kihlström) tror jag att formen är i ordning på. Han startade 22 december och tog det lite lugnt. Känns jättepigg och fin ute i sin hage. Han ser bra ut. Jag hade tänkt att han skulle gå till vintervila men han känns som om han är i så fin form att han får starta, säger Bo E Nilsson.

11 Montana Hangover (Peter Ingves) var ­inte så bra senast. Hamnade i en rygg som stannade 500 kvar men det var ingen spänst i honom. Har bara tränat på. Var jättefin i ett jobb i förra veckan och då bestämde vi oss för att prova. Men spåret gör att jag är glad för en peng, säger Dick Robertsson.

12 Trust Launcher (Peter Untersteiner) gör det bra men det är också mycket långsökt att han ska vinna V75 från det läget. ­Håller nyttig form. Absolut. Jag tror att han kan ­vara trea, fyra eller femma, säger Peter.
V75-2

1 Rhythm Kronos (Erik Adielsson) drog till ledningen senast och galopperade. Jag vet inte riktigt varför egentligen. Borde inte ha galopperat där. Vi har kollat upp henne och inte hittat några fel. Det är en häst i bra form. Jag har inte tittat på vad hon möter men det är tufft med hingstar emot. Skulle hon hålla sig på benen har hon en fin speed om hon skulle få ett bra lopp. Men jag tror inte att hon räcker riktigt mot de allra bästa, säger Lars Thornberg hos Lutfi Kolgjini.

2 Sharif America (Adrian Kolgjini) är snabb och har jobbat bra. Gick bra efter galoppen senast. Det blir justeringar på ut­rustningen. Han är bra men orutinerad. Man får nog inte glömma honom helt. Det kan vara farligt. Han har bra fart i kroppen. Det är risk att han tar ledningen, för han är jäkligt snabb. Jag har lite feeling för den. Inte omöjligt att det blir Sharif i ledningen med Rhythm i rygg. Det hade varit bra. Bägge hästarna är i rätt bra form men Sharif America är förstabud av våra två, säger Lars Thornberg.

3 Reckless (Björn Goop) har felat bort sig nu i några starter. Det har mest varit dumgalopper tycker jag. Nu kommer vi prova att öppna upp honom lite. Så att han får se sina konkurrenter mer. Förhoppningsvis koncenterrar han sig lite bättre då. Annars har han gjort grymma upphämtningar. Det känns som om formen är på topp och skulle han sköta sig tycker jag att det är en god segerchans, säger Ola Frisell.

4 Rosebud (Magnus Jakobsson) tränade bra i onsdags morse. Han är orutinerad men har bra fart i kroppen. Det är inte den svåraste gruppen av hästar. Jag har dock haft en del sjuka hästar i stallet. Jag tävlade två i tisdags och båda stannade. Är lite oroad över det. Inget allvarligt men tillräckligt för att slå ut dem tillfälligt. Magnus är en bra driver. I like him a lot. Vet inte om hästen är tillräckligt bra för att vinna, säger Jerry Riordan.

5 Claudius F. (Johnny Takter) STARTAR EJ

6 Bo V. (Örjan Kihlström) har startat på kontinuerligt nu. Inget stök eller någonting. Skulle också, precis som Bam Bam, ha gått in i en annan träning nu men fick köra på. Ser jättefin ut. Jämför man med senast han startade på Åby så tror jag att han är 20, 30 meter bättre än då, säger Bo E Nilsson.

7 Cairo (Veijo Heiskanen) har bra form men läget är lite dåligt. Nöjd om hon får ­pengar. Troligtvis räcker hon kanske inte till mot de bästa här. Förhoppningsvis får hon ­pengar. Strykningen hjälpte men spåret är fortfarande dåligt. Tur att det inte var så många hästar i loppet. Hon är inte så dålig men jag misstänker ändå att det blir svårt den här gången mot hingstarna, säger Veijo.

8 Teetime (Thomas Uhrberg) tycker jag är en fin häst egentligen i grund och botten. Han har gjort bort sig ett par gånger men är ­inte så jätteosäker egentligen. Är rätt så säker på att han hade vunnit senast också utan galoppen. Fin i tisdagsjobbet. Det är några hyggliga emot men jag tycker inte att det är helt omöjligt. Räknas, säger Thomas.

9 Tabasco Caesar (Anders Svanstedt) gick ett jobb i tisdags och var jättefin. Jag är förtröstansfull inför starten på lördag. Läget är okej. Bättre än att ha nummer sex, sju eller åtta. Med open stretch har det inte så stor betydelse. Sedan är det inte så många hästar med i loppet heller. Det blir inga ändringar. Jag hoppas på att han kan gå bar­fota fram. Det behöver han. En av de värsta konkurrenterna är borta. Sedan säger de att Björn Goops är bra. Han har en god speed om det stämmer, säger Anders Nielsen
V75-3

1 Montgomery Hill (Johnny Takter) gynnar det att han har varit ute och fått ett lopp i kroppen efter uppehåll. Fin form och det är den typ av häst som går alla distanser. Kan en hel del. Han är så snabb att Takter kan hålla upp ledningen om han vill. Så får vi se vad det blir, säger Flemming Jensen.

2 Neo Holmsminde (Thomas Uhrberg) är allting bra med och ingenting känns negativt. Det är ett bra läge och en fin distans. Det är faktiskt bra förutsättningar. Jag har svårt att tro att han skka vinna men tycker att han kan ha en platschans, säger Steen Juul.

3 I’m the Answer (Jörgen Sjunnesson) var duktig senast. På full väg. Nu är det sprinterdistans som normalt är en fördel. Han har fått ett bra spår och verkar fin i lugna jobb. Ser bra ut. Han ska räknas med bra chans även om han möter bättre hästar än han gjorde i Halmstad, säger Frode Hamre.

4 Noras Bean (Stefan Söderkvist) möter hästar han normalt ska slå. Är behandlad och har fått gott om tid på sig. Rejält tränad i sandbanan och har jobbat jättestarkt. Han känns oförskämt bra. Framförallt fräsch och fin. Misstänker att de andra tycker att han är en bra rygg. Han är snabb ut och Stefan kommer säkert ladda för ledningen. Samtidigt har jag alltid hävdat att 1 600 meter inte är hans bästa distans. Det kan även finnas lite ringrost, säger Ulf Stenströmer.

5 Baht Launcher (Björn Goop) tycker jag gjorde det riktigt bra senast. Även om han fick gå med skor på en dålig bana. Mötte ungefär samma motstånd som det är nu. Han kanske får svårt att vinna men jag tycker att han ska vara ett platsbud i alla fall. Det blir troligtvis barfota runt om, säger Ola Frisell.

6 Politiken (Morten Friis) är allt som det ska vara med. Formen är som den ska vara. Jag är nöjd med spår sex. Kan få en fin resa i en bra position. Han har visat bra taker. Kan vara med bland de tre, säger John Friis.

7 Solvato (Veijo Heiskanen) tränar bra och vi har haft bra träningsförhållanden. Han har gått de jobb jag hade tänkt mig. Verkar pigg och glad. Tror att han gör ett bra lopp. Om det skulle lösa sig med positionerna tror jag att han kan vara med i striden, säger Veijo.

8 Mr Vida (Peter Ingves) verkar allting bra med. Han har tränat på som han ska efter förra starten. Inga planerade ändringar. Dåligt läge. Han är ruskigt startsnabb men det är klart det blir svårt, säger Raoul Engblom.

9 Alvena Pele (Per Lennartsson) har haft det lugnt tävlingsaktigt några veckor men känns okej i träningen. Jag har ingenting att klaga på men läget är chansartat. Jag kör på chans och hoppas på en slant, säger Pelle.

10 Canaka B.F. (Örjan Kihlström) är en bra märr. Tycker att hon verkar bra i jobben här hemma. Allting är väl. Det är klart att bakspår och 1 600 inte är så lätt men jag tror att Canaka skulle kunna vara med där framme någonstans, säger Reijo Liljendahl.

11 Capello Bob (Kenneth Haugstad) har formen på topp men ett läge som kräver tur.

12 O’Grady (Flemming Jensen) har spår tolv och det är klart att man inte är någon jätteoptimist med det spåret. Men det kan bli bra ändå om det blir överpace på loppet. Gärna hård körning. Jag tycker att det är svårt att värdera vem av mina som är bäst. Nu har Montgomery Hill ett bättre läge och därmed den bästa chansen, säger Flemming.
V75-4

1 P.P.’s Perfect (Örjan Kihlström) ser allt fint ut med. Fin i ett jobb i tisdags också. Har gått med halvstängt men nu blir det helstängt. Hon är lite bekväm och har nog en fördel av att gå med körspö. Rätt snabb ut. Får en fin position och en bra resa. Trippelaktuell och tidig vid gardering, säger Kristian Malmin.

2 Nearly Nine Feet (Chris Trotter) var positiv på Axevalla senast. Var egentligen fel eftersom jag tycker att det känns som en sprinter. Han var fullt godkänd. Han gick för fullt över mål och det är en jättefin häst. Han är också lite osäker. Eller egentligen är han inte osäker utan skör. Ser fin ut hemma. På läget ska han vara ett platsbud, säger Ola Frisell.

3 Super Photogenic (Niclas Stenquist) gick sitt sista jobb inför den här starten i tisdags. Kändes väldigt fin, mjuk och smidig på ­alla sätt och vis. Det finns inga svarta moln på himlen. De är vita fortfarande. Bra läge också och en bra häst i bra form. Han är så pass allround så det spelar ingen roll hur det blir kört. Vi har chans ändå, säger Bo Hellkvist.

4 Visual Contact (Torbjörn Jansson) ­kollade vi igenom i tisdags kväll och har vi en ­jäkla tur kan vi köra barfota runt om på lördag. ­Beroende på banans skick. Fyra, femma ska han kunna vara om han har en jäkla tur. Han är bra i grunden. Var borta tre månader men kom ändå tillbaka så starkt. Det trodde jag inte. Fyra, femma, säger Hans E Anderson.

5 Breezer (Roger Pettersson) hoppas jag att formen är bra på. Vi vet inte hur banan blir. Så vi får se hur vi kör på lördag. Vi har inte haft perfekta förhållanden här. Så han har missat ett eller två jobb. Inte helt optimalt. Svår att sätta in nu, säger Björn Trulsson.

6 The Next One (Emil Wulcan) har formen på topp men får ändå svårt att vinna det här. Får tassa med och hoppas på ett matbidrag.

7 Jane Avril (Stefan Söderkvist) är ute i ett tufft gäng. Jag anmälde för att hon var så nära gränsen och hade tillräckligt med poäng. Så jag tog chansen att vara med på V75. Vi hoppas i bästa fall på att det blir pengar. Jag är försiktig, säger Per Fromell.

8 Tintin (Björn Goop) är en jättefin häst som har gjort det mesta rätt. Vunnit fyra av fem lopp och gjort det riktigt bra vid segrarna. Dåligt läge men klaffar det och han är som han ska så är han en av flera i ett jämnt lopp. Absolut kapacitet för att vara med i striden men inget singelstreck, säger Ola Frisell.

9 King of Orlov (Kenneth Haugstad) är det säkert bra med och han kommer att gå som han gjorde senast. Då fungerade han bra. Jag tycker att han bör kunna vara med dem. Efter det loppet han gjorde senast tycker jag att han bör räknas, säger Ronny Jönsson.

10 Largo Launcher (Joakim Lövgren) har tagit två raka på bra sätt. Har fått utdelning nu. Haft bra lägen och har kunnat utnyttja dem också. Honom är vi nöjd med och han har bra form. Balansen får vi avvakta med till lördag. Lite outsider tycker jag, säger Joakim.

11 Quill Pen (Joakim Sandqvist) verkar allting bra med. Det verkar normalt med henne allting. Tråkigt läge men vi ska försöka hitta på lite med henne. Jag ska låna en jänkarvagn och köra barfota. Det är de ändringar vi har tänkt. Hon är alltid lite beroende av vad de andra gör. I alla lopp. Går alltid bra till slut men behöver ha ryggar. Vi hoppas på att det blir bra tempo, säger Mats Olsson.

12 Fuxa Håleryd (Peter Untersteiner) kämpar på väldigt väl men en slant får vi vara nöjda med från det här svåra läget. Man måste vara realistisk. Att vinna på V75 på Åby från spår tolv. Oerhört svårt, säger Peter.
V75-5

1 Passion (Magnus Jakobsson) har ett bra spår och en bra kusk. Inte det tuffaste V75-loppet i historien. Sämre senast men var lite röd i halsen efter. Gick ett jobb i lördags och det var väldigt, väldigt länge sedan jag var så nöjd med henne, säger John Jensen.

2 Shockwave (Anders Svanstedt) har gått bra nu egentligen i varje start hon har gjort i hela sitt liv. Gör en aldrig besviken och är alltid med där framme. Jag tror att hon kommer att vara där på lördag också. Inte missgynnad om det blir bakskor. Har gått bra med det förut. Det är en jäkla fin häst som utvecklas stadigt hela tiden, säger Anders.

3 Liberty Pellini (Thomas Uhrberg) är svår alltså. Vissa dagar. Senast blev hon alldeles för het i volten när vi fick volta hur många varv som helst. Det gick inte. Gången ­innan var hon fin. Bättre spår för henne här. Jag hoppas att hon sköter sig och går felfritt. Då är hon med där framme, säger Thomas.

4 Rina Chen Hai (Johnny Takter) såg fin ut senast och är en av flera med chans vid favorit­fall. Tidig om man väljer att gardera.

5 Maja Utca (Kenneth Haugstad) gör sitt varje gång men behöver stor tur för seger.

6 Fortune Again (Örjan Kihlström) fick stryk av en bra häst (Castor Boko) senast. God spetschans. En fin vinstchans oavsett.

7 Singing Tua (Johan Untersteiner) är i mycket bra form. Perfekt uppgift så vi tänker prova men jag siktar bara på att få en matlapp. Inget för spelarna, säger Hans Karlsson.

8 Deli Deli (Peter Untersteiner) ser bra ut. Allt är väl. Formen är bra och jag hoppas att vi är med där framme. Det kan bli besvärligt att komma fram. Det är lätt att bli inlåst men om det löser sig tror jag att hon blandar sig i tätstriden, säger Lennart Olofsson.

9 Echo’s Girl (Erik Adielsson) är utsatt från bakspår men med lite tur vet man aldrig. Hade kanske behövt ha något lopp mer i kroppen för att visa form. Det är inte det värsta loppet som varit heller, säger Hans Adler.

2 160 meter

10 Strong Reasons (Frank Nilsson) verkar bra. Överkomligt motstånd egentligen men alltid krångligt när man helst ska gå på innerspår och står på tillägg. Hon är väldigt löpberoende, säger Mimmi Elfstrand.

11 Wiss Shadow (Peter Ingves) verkar det bara bra med. Kändes fin i ett galoppjobb i måndags. Kör barfota runt om, helstängt och jänkarvagn som vanligt. Hon är med i loppet och brukar alltid gå till slut. Får hon bara hjälp med tempo så är hon säkert med där framme, säger Calle Göransson.

12 Captivating Ås (Per Lennartsson) gjorde det bra som höll hela vägen senast. Håller sin form. Jag är nöjd med henne och tycker att hon ska räknas, säger Reijo Liljendahl.

13 Cherion Tooma (Björn Goop) var ­mycket bra senast men har andra förutsättningar nu. Kan vara aktuell vid större gardering.

14 Catchee Town (Thomas Jonsson) gör nästan alltid bra lopp men är långsam i ­starten och har svårt att komma till när hon står med tillägg. Får ligga lågt, säger Thomas.

15 Lady Gwendolyn (Stefan Söderkvist) är det jättebra med. Jag körde henne i tisdags och masserade henne. Hon känns kanon. Nu får hon vila fram till lördag. Eventuellt blir det jänkarvagn. Vi provar med det i värmningen. Kan bli barfota runt om också. Får se vad det kan göra, säger Yvonne Eriksson.
V75-6

1 Jaguar Broline (Flemming Jensen) har ­inte varit ute. Haft ett uppehåll. Men känns otroligt fin i jobben nu. Det var därför jag anmälde till rikstoton. Samtidigt var det inte så mycket andra lopp att välja på heller. Det är positivt att ha fått spår ett. Det är närmaste vägen. Med lite tur sitter han tredje-, fjärdepar invändigt, säger Flemming.

2 Nougat Ås (Johnny Takter) var jättebra senast efter tufft lopp i tredjespår 1 300-1 400 meter. Jag tycker att han visade god löpskalle och gick hela vägen in. Även om vi bara var tvåa tycker jag att han gick det bästa loppet i fältet. En av tre som kan vinna loppet. Jag tror på min häst, säger Peter Jensen.

3 Underpaid Hanover (Jörgen ­Sjunnesson) är en hygglig häst som har gått bra här hemma. Det är ett bra silverdivisionsfält och även om han har fått ett bra spår tycker jag att han möter några som är för bra för honom. Det här är för att härda honom tills han kommer hem till Norge. För det är tuffare körning i Sverige, säger Frode Hamre.

4 Nothing But Class (Peter Untersteiner) känns att han är på gång. Hade tränat förbättrat inför Halmstad och sedan klaffade det i loppet. Han levererade. Jag tror att han är med långt framme nu också. Han är så naturligt startsnabb att han har bra chans på ledningen. Nougat Ås är bra men är inte så snabb ut. Ett litet övertag, säger Peter.

5 Aristocat Boko (Anders Svanstedt) blev det helt fel för senast. Vi fick backa sist och sedan blev det en störning i sista sväng. Han kom inte alls bra på det. Jag slutade att köra på honom tidigt. Såg kanske inte så bra ut men kändes faktiskt väldigt bra. Ju längre desto bättre. Vi måste givetvis ha flyt men han duger bra i klassen, säger Anders.

6 Nesmil Hanover (Thomas Uhrberg) har fin form och gör oftast riktigt bra lopp. Jag tror att han kan vara med en bit fram Platschans kanske. Jag är försiktig, säger Steen Juul.

7 Beatles (Björn Goop) kommer att gå med lätta skor fram och skor bak. Inte optimal balans men han har helt enkelt inte fötter för att gå barfota. Startspår långt ut på vingen och ett riktigt bra fält gör att jag ligger lågt. Nöjd med pengar, säger Michael Lönborg.

8 Claes Boko (Erik Adielsson) skriver Stig H Johansson om i sin krönika om V75.

9 Oneinamillion U.S. (Örjan Kihlström) vann näst senast och avslutade väldigt bra då. Senast skuffade han från ledningen. Hästen har stor kapacitet och är bättre än Under­paid Hanover. Går med bromsen i och har helt klart fördel av körspö. Möter väldigt bra hästar nu. Mina två hästar kan vara runt ­fyra, femma, sexa, säger Frode Hamre.

10 M.T.Harmony (Johan Untersteiner) har ryckt upp sig bra i vinter. Går bra varje gång och kämpar om en god placering om det klaffar. Senast trodde jag att det skulle ­vara omvänd ordning på mina två hästar. Men hon fick öppna stenhårt och fick aldrig vara i fred samtidigt som Nothing But Class fick en underbar rygg att gå i. Visst kan det bli tvärtom nu. Det är det som är det roliga med det hela, säger Peter Untersteiner.

11 Prada Secret (Kenneth Haugstad) är ­gedigen som få men vinner inte lopp så ofta. Blir det överpace kan det bli en plats.

12 Gigant Slugger (Torbjörn Jansson) är det kört för med det spåret. Inget fel på hästen. Jag fick stryka honom senast eftersom han hade varit ute i hagen och de sköt med nyårsraketer dagen före. Han blev rädd och hade vrickat sig lite. Det gick över snabbt. Gått sina normala jobb, säger Kent Larning.
V75-7

1 Bazire Brodde (Thomas Uhrberg) var värd vinsten senast. Jag tror att han hade ­vunnit om han hade kommit ut lite tidigare. Bra spår och snabb ut. Det ser skapligt ut i alla fall. Jag vet inte om jag kör i ledningen. Kanske. Väldigt svårt att säga, säger Thomas.

2 Lovelock (Björn Goop) har ett bra läge och har två lopp i kroppen nu. Vann senast men nu är det betydligt hårdare motstånd. Det är klart att han måste höja sig ett snäpp. Han har ett bra spår och är startsnabb. Bör få en bra resa. Klart att man måste tro på honom. Ska absolut räknas, säger Ola Frisell.

3 That’s My Pal (Erik Adielsson) verkar jätte­bra. Var mycket bra i finalerna senast mot väldigt bra hästar. En häst som sällan gör dåliga lopp. Perfekt läge för att smygas med. Man ska inte räkna bort honom heller vid rätt resa. Han gör sitt, säger Ola Frisell.

4 Dream Duo (Veijo Heiskanen) har varit lite förkyld men nu på slutet har vi kunnat träna. Han är frisk och känns bra. Han är ganska nära toppform. Jag tror att han duger bra om han får ett bra lopp. Läget och distansen gillar han. Han är en av dem som kan räknas. Det är min bästa vinstchans, säger Veijo.

5 Baretta Boko (Örjan Kihlström) gjorde första starten i vår regi senast. Såg fin ut och gjorde ett okej lopp utan att glänsa. Nu är han tillbaka i gamla gängor igen. Äter bra och trivs bra med sina kompisar i hagen. Kommer göra ett mycket bättre lopp nu. Samtidigt ska man tänka på att han är ny i klassen och tjänade väldigt mycket pengar i de senaste starterna. Kan behöva lite tid på sig att växa in, säger Ulf Stenströmer.

6 Kazire de Bob (Daniel Olsson) känns precis som inför de andra starterna. Formen verkar intakt. Lite tuffare den här gången men hoppas att han utvecklas med de loppen han får. Vi får se hur långt det räcker den här gången, säger Jocke Wallin.

7 Rooibos (Torbjörn Jansson) var det ­väldigt synd med att han tyvärr galopperade senast. För det känns som om han hade vunnit det ganska enkelt. Gjorde ett grymt lopp efter galoppen och gick i mål med både krafter och tussar kvar. Med offensivare styrning efter galopp tror jag att han hade vunnit det där ändå. Nu har han tråkigt läge men han ska räknas trots spåret, säger Ola Frisell.

8 Huge Star (Flemming Jensen) gör aldrig ett dåligt lopp. Gynnad av distansen. Det blir samma upplägg som för O’Grady, en försiktig början för att sedan köra till slut. Är det då överpace är det klart att han kan spurta förbi en del till slut. Men hag är nöjd om vi får pengar med oss hem, säger Flemming.

9 Rocky P.H. (Knud Mönster) verkar bra. Formen är fin. Tror att det blir barfota fram. Han står hårt inne i loppet penningmässigt men har gått bra. Ses med chans, säger Knud.

10 Mr Fitch (Conrad Lugauer) är på gång. Senast var det godkänt och med det loppet ska han vara ännu längre fram. Jag tror att han räknas, säger Markus Waldmüller.

11 Nimbus C.D. (Per Nordström) är allt bra med. Absolut. Inga konstigheter. Läget är naturligtvis inte det bästa. Men det är bara att gilla läget, även om vi inte gillar det. Känns oförändrat fin i träningen. Med rätt lopp fäller han många till slut. Kan vinna, säger Per.

12 Big Bill Bac (Johnny Takter) har ett punschläge men gillar distansen. Med tanke på att det är rätt bra hästar med i loppet kan det bli lite körning. Det gillar han. I första hand gäller det att han ska sköta sig. Kan han vara trea, fyra här från det pissläget så är vi skitnöjda, säger Ola Samuelsson.
__________________
Ingen kommer ihåg en fegis!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+5)
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 15:34   #40
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 2 837
Sharp$: 4815
Standard

jeg prøver


[QUOTE=Grogg12;310874]I hänsynslös började på dessa dåliga vanor som han visade bra form hela tiden. Han har således varit en bra andra otroligt skicklig Maverick mannen och sedan besegrade v-75 vinnare bära dansare, så detta är en riktigt bra häst. Björn Goop håller sin häst på benen här, så det är en riktigt bra chans att vinna.


Kan bli lite tokigt ibland med google-translate... [/Q
prøver så godt jeg kan....på svensk så håber i forstod .--
michel65 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 15:56   #41
 
Reg.datum: aug 2013
Inlägg: 1 398
Sharp$: 607
Standard

Svårt att hitta riktigt bra spikar denna omgång tycker jag, Reckless är en som jag funderar på att ev spika men samtidigt lite fundersam med tanke på galopperna som varit på sistonde.

Sen är jag inte helt hundra på Nougat Ås, får en liten feeling för Nothing But Class så är lite inne på att köra chansspik på Nothing But Class.
Tamuli är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 16:23   #42
 
drakens avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 986
Sharp$: 7863
Standard

Hållt mig undan från trav denna vecka. Nästan helt i alla fall. Gjorde ett misslyckat försök på v86 men det var ingen annan som lyckades heller så inget konstigt med det.

Royal Fighter ser ut att lätt kunna sitta i spets omgående. Kanske släpper till Uroy om den orkar gå fortare än senast. Gillar inte täta starter men jag tycker att det är en härlig chansspik. Sos eller os vinst från rygg ledaren.
Andra vinner Reckless om han går felfritt och det trodde Goop att han skulle gå så varför ödsla streck.
3dje tror jag att Montgomery kan leda runt om men Veijo tror ju att han har världens bästa häst så han kör säkert så fort det bara går från början. Kan bli släpp och os vinst för Montgomery.Allt en bakifrån segrare,typ OGrady
Börjar nog med 3 spikar. Sedan är det bara att kryssa i lite och hämta ut. Jätterysaren är Maja Utca i 5e som gick skapligt som 3a mot ungefär samma motstånd senast. Kan ge bra mkt på plats även denna gång.
Sista tycker jag att Rooibos är given etta och Goop låter mkt uppåt på den.

Senast redigerad av draken den 2014-01-17 klockan 17:14.
draken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 18:20   #43
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Varnar kraftigt för Rina Chen Hai i avd 5. Detta är en riktigt bra häst för denna klass och Takter upp imorgon. Proffskusk upp på denna i grunden bra häst måste tas på största allvar imorgon.
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 18:24   #44
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Var det någon som hörde hur Erik skulle göra från start med Claes Boko ?
Va jag förstått så ändrar man huvudlag för att få den snabbare från start. Med den infon så kan man i alla fall gissa att det blir gasning från start.
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-01-17, 18:41   #45
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av NicklasJ Visa inlägg
Va jag förstått så ändrar man huvudlag för att få den snabbare från start. Med den infon så kan man i alla fall gissa att det blir gasning från start.
Bra, tack
då försöker han i alla fall komma före Takter
då garderar jag nougaten
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td