Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-04-11, 20:42   #1
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 867
Sharp$: 3629
Standard

V75-statistik 12/4 Jens Sjöden


När favoriten Twin’s Fairytail skar mållinjen som segrare av det senaste V75-loppet var han streckad på 97.3% av de kvarvarande systemen!
Detta trots att det var många kvar, närmare 11 000 efter sex avdelningar.
Det är ju mindre konstigt om favoriten i sista rensar dåligt i en svår omgång. Om det bara finns 1-2-3 system kvar är det naturligt att alla har favoriten.

Andelen ”TV-system” är obegripligt hög. Den förklaring jag kommer på, är att Harry Boy kan vara konstruerad så, att den gärna spikar favoriten i sista.
Det skulle förklara ett och annat. Och man har kanske tänkt så att kunderna blir gladare när deras system lever länge?

Hursomhelst bör man själv naturligtvis spela tvärtom. Ifjol vann favoriten i sista avdelningen vid 23 tillfällen, vilket gör 36% - helt normalt. Favoritchansen påverkas ju inte av i vilken ordning man kör loppen.
Men man får bättre betalt när favoriten vinner nån annanstans än i sista.

Omsättningen var 0.8% högre än vid motsvarande omgång ifjol.
Det verkar som att man i alla fall inte längre tappar omsättning på V75-spelet. När det nu är jackpot kommer naturligtvis fjolårsnoteringen 82.8 miljoner att matchas med råge.

Statistikbibeln V75 2014 är äntligen/redan klar!
Den skickas till tryckeriet efter helgen och är klar att skickas ut några veckor senare. Ifjol kom ”Bibeln” rekordtidigt i maj, nu blir det ännu tidigare :-)

Förändringarna i årets utgåva är sällsynt genomgripande.
Då ATG som bekant slutat redovisa streckprocenten kan man inte längre med denna som grund analysera fram ekipagens segerchanser.
Många tabeller för de enskilda lopptyperna i de respektive kapitlen har fått göras om.

Men de ”nya” spelprocenten har redovisats ända sedan april 2011, i tre års tid alltså. Det nya som inträffade i vintras var bara att man slutade att parallellt redovisa strecken.
Det finns ett underlag på närmare 1300 lopp med ”spelfördelning”/V75-procent att analysera, med råge tillräckligt för att få fram tillförlitliga resultat!

Ytterligare info om nyheter, innehåll osv kommer upp inom kort.

Just nu går det att förskottsbeställa Statistikbibeln V75 2014 till rabatterat pris. Bara 495 kr, långt under fjolårets pris för en utgåva med sällsynt mycket förbättringar och nyheter!
Beställer gör man via inbetalning av 495:- till PG 452 07 59 – 4.
Glöm inte ange namn och adress! Leverans sker samma dag ”Bibeln” kommer från tryckeriet, och det rabatterade priset gäller fram till dess!

V75-1: Silver, autostart, lång distans. Struken: 2
2 Sem Jafet är struken, men spåret finns kvar och jag noterade ett par formuleringar i veckans V75-Guiden: ”Optimalt läge!” bedömde tidningen och kusken fyllde i: ”Hade jag fått välja spår hade jag tagit just detta”!

På sidan 33 finns en intressant jämförelse över spårens betydelse över olika distanser. Spår 2 vinner 14% när det är kort distans.
Noteringen sjunker till 11% över medeldistans, för att stanna på 8% när det som här är lång distans.
Vad beror då det här på? Jo, givetvis är det så, att det är mer ansträngande att trava i andraspår ju längre distansen är.
Detta självklara faktum är det påfallande få som reflekterar över.
På något sätt ska detta inte bara vägas upp utan också överkompenseras av en minskad risk att sitta fast.

På sidan 32 finns mer detaljerad statistik över sådana här lopp. Där kan man se, att det är favoriter som lyckats segra från andraspåret.
Favoritspelade hästar infriar i princip till 50/50 från det läget.
De som blivit favoriter har varit startsnabba och nått ledningen.
För ickefavoriter är resultaten usla: Endast spåren 7 och 12 är sämre!

12 ja. Ofta hör man ”Spår 12 gör inte så mycket, nu när det är lång distans!”. I själva verket är det snarare tvärtom. Det blir löpning i såväl andra- som tredjespår om man ska lyckas vinna från det läget.

De här uppfattningarna om spåren är inte specifika för just den här tipstidningen eller just den här kusken, utan den är allmänt spridd bland tipsters och spelare.
Och det avspeglas givetvis på spelet! På sidan 36 finns en överskådlig tabell över hur spåren spelas. Och vad finner man…? Jo, spår 2 ger en återbäring på 0.4 i långloppen och spår 12 ger 0.3. De ligger i absolut botten.
Det vinns ju en del lopp därifrån, men då till galet låga odds, långt ifrån en nivå som speglar chansen.
Återbäringen från dessa spår är väsentligt mycket bättre över kort- och medeldistans!

Spår 1 och spår 9 är rätt dåliga i kort- och medeldistanslopp.
Men över lång distans är de topplägen! Kolla uppslaget 32-33 igen.
Varför är det så, tro? Jo, givetvis för att man från dessa startar på innerspår. En invändig löpning är en jättefördel då distansen är lång.
Över kort distans orkar många duktiga hästar vinna även efter utvändig löpning. Ett varv till i andraspår är dock i regel för tufft.

7 Food Money (2%) är en intressant häst. Vid sin första seger svarade han för den största skräll jag upplevt inom travet.
Med bara 5 000 insprunget, gick han ut i ett fint lopp med 100 000 i förstapris, mot ett flertal meriterade guldhästar.
Bland annat finner man BWL Champion och Lord Capar i det slagna fältet.
De allra närmast slagna var Rakas (4.7 milj) och I Won’t Dance (6.2 milj). Något liknande kan inte ha inträffat tidigare?

7 Food Money följde upp med att vinna två lopp motsvarande enkla silverdivisioner. Jag trodde hårt på honom inför comebacken på V86 näst sist, men då blev det dödens i toktempo.
Istället vann hästen i starten efter ett enklare lopp till högt odds.

Med bara nio starter bakom sig, är det fullt rimligt att anta att hästen hela tiden blir bättre. Och han har alltså redan avfärdat motstånd flera klasser vassare än det han går ut mot här.
Läget har blivit betydligt bättre efter strykning, men orutinerad kusk sätts på minuskontot.
Chansen kan omöjligt vara sämre än de futtiga procent han är spelad till!

Men favoriten 1 Claes Boko vann spårlotten. Det mest sannolika är att Erik hittar ut direkt, och i kraft av det stora favoritskapet tidigt kör till ledningen. Hästen visade i finalen senast att han är lite för bra för Silver och u-tipset måste vara att han vinner det här.
Den enda som eventuellt kan slå favoriten av egen kraft är just nämnda 7 Food Money. Urstarkt med två streck.

V75-2: Klass II, autostart, kort distans
Man behöver knappast söka stöd i statistiken för att spika 5 Harvey Tornado (48%), men det finns där i alla fall: I den loppspecifika statistiken på sidan 118 finner man föga överraskande att 5:e-spåret är klart bäst.
Man finner också att de här starkaste favoriterna har en väldigt fin grundchans, 64%.

Man kan sedan bläddra till sidan 27 för pålitlig favorit-statistik.
Där finner man index 1.44 för spår 5. Det ökar alltså infriandechansen med den faktorn. Segerchansen för favoriten här är så hög att den nästan ”slår i taket”. Det finns i alla fall inget spelvärde i något av motbuden.

Det blir säkert dödens som senast, men det löste han ju till överlägsen seger. Det är bara Klass I det här, och hästen är i alla fall en klass för bra.
Samtidigt är det inte så ansträngande att gå i andraspår då distansen är kort. Det är mer något man ska ta hänsyn till under V75-1 och V75-7!

V75-3: Guld, autostart, medeldistans
På sidan 59 visar den loppspecifika statistiken att spår 2 är tydligt handikappande. Ickefavoriter vinner ”aldrig” (senast 2008), och för favoritspelade hästar ligger infriandet på 33%.
Detta kan jämföras med de omkringliggande spåren 1 och 3 som noterar 43% och 4-5 som noterar 50%.

Det blir nämligen ofta en resa i andraspår från bricka 2. Det krävs en riktigt startsnabb häst för att infria favoritskap från spåret.
Och det är precis vad vi har den här gången. 2 Formula One (77%!) leder naturligtvis runtom.

V75-4: Jippolopp, autostart, medeldistans
På samma sätt som man lärt sig att först titta på 5:an när man slår upp ett lopp med förutsättningarna 1640a, har man lärt sig att det är 12:an som vunnit spårlotten när det är dags för lärlingslopp över medeldistans.
Kolla den loppspecifika statistiken på sidan 215!

12 Handsome Knight (3%) var ruggig senast på V86. Han tappade allt direkt i starten och var borta – trodde man.
Till slut spurtade han formidabelt till en tredjeplats – i ett kortdistanslopp.
I ett längre lopp hade han nog hunnit fram till seger, eller inte ens galopperat. Det är mindre stressigt när det är medel som nu.

Nu ska man som bekant akta sig för att övervärdera prestationer efter galopp. Men faktum är att hästen varit ruskig många gånger i rad på slutet, varenda gång i år.
Det har ”bara” blivit en seger och fyra platser på sex starter då han haft marginalerna mot sig.

Nu har man vunnit spårlotten, över sannolikt lämpligare distans, men vad viktigare är i lopp som detta: Man har vunnit kusklotten. Tino Ärling kör redan som ett proffs och har en rutin många motståndare saknar.
På V75 har han varit på plats 7 gånger av 8 det senaste året!

Hur lyder stallrapporterna då..? ”Är i full form. Känns fin som satan för dagen!” säger tränaren i Aftonbladet…
I en i övrigt favoritdominerad V75:a kan det här vara omgångens mest spännande spik!

Spetsvinnare är annars en aning överrepresenterade i lärlingslopp.
Det kan tyckas stå i kontrast till de överlägsna resultaten för spår 12, men loppen blir ofta extrema: Antingen händer inget alls och så rinner spetshästen undan, eller så blir det våldsam överpace.
Här är 3 Bearhawaii (20%) spetsfavorit och klar tipstvåa.

Spelfavoriten 10 Super Photogenic (21%) har hela omgångens mest orutinerade kusk. Två uppsittningar i år (båda oplacerade) och bara 22 lopp totalt förra året.

9 Uroy (7%) är säkert den allra bästa hästen. Men samma sak där: Kusken är riktigt orutinerad, och på fem V75-starter har det ännu inte blivit någon platsplacering. Samtidigt är spåret sämre än tipsettans.
Ändå given om man inte spikar, chansen är knappast sämre än spelprocenten.

26: 0-0-0. Det är V75-facit senaste året för kusken bakom 11 Cutting Edge (8%). Hästen har annars varit grym de fyra senaste och kommer också med vid gardering.

8 BWT Hellion (2%) är en av de bästa hästarna och har en av de bästa kuskarna. Ändå är han rankad sist – eftersom han är utländsk!
Spåret anses dåligt, men i lärlingsloppen vinner man 10% härifrån (sidan 215 igen).

Med en häst som kanske hellre blir tvåa-trea än vinner, och med en kusk som är på plats varenda gång han startar, slås man förstås av tanken att prova plats-spelet.
Undrar vad platsoddset kan bli kan bli på tipsettan 12 Handsome Knight?
4.76 känner jag på mig. Värt att spela på i så fall!

V75-5: Stolopp, tillägg, medeldistans
Daniel Redén har 35 i segerprocent både som tränare och kusk i år och är med marginal Sveriges formstarkaste.
Någon V75-seger har det ändå inte blivit efter tio försök, men här är det dags! Då en ruskigt speedig och formtoppad 7 Freja Sund (9%) lottats till fördelaktigt spår ska saken vara klar.
Kuskens uppgift är att undvika dödens! Och att bli fast förstås… spets-och-släpp-risken är tillräckligt påtaglig för att motivera gardering.

6 Global on Fire (5%) har fina förutsättningar för att bli loppets spetshäst. Detsamma gäller 3 Echo’s Girl (4%), som ska gå barfota för första gången i karriären. Alla loppets hetaste segerbud är fynd på spelprocenten!

Propositionen är sådan att den tydligt missgynnar tilläggshästarna.
Samtidigt är Eskilstuna en riktig ”spetsbana”, i samma klass som Jägersro (tabell sidan 248). Det är lite extra svårt att vinna bakifrån här.
Men det är givetvis så att 12 Aroma Grim (22%) och 14 Wiss Shadow (9%) med marginal är loppets bästa hästar.
Och om inte spetshästen vinner, så vinner ju bästa hästen.
Garderar man vidare utanför de tre nämnda ska man ta med dessa – men de är ju inga spelfynd på samma sätt.

”Spåren 2, 4 och 5 brukar kallas för ”snäva” spår. Det verkar vara svårare att infria favoritskap från sådana… De snäva spåren förefaller att åtminstone halvera infriandechansen.”
Det där citatet från sidan 180 har funnits med i båda de senaste analyserna, och det är relevant den här veckan också.
De två tidigare har förlorat till höga spelprocenten 54 och 42.
Här har favoriten kanske den sjätte bästa chansen i loppet.

4 och 8 har sina förespråkare. De har bara mött treåriga och ska nu plötsligt gå ut mot 13 stycken äldre hästar – från dåliga startspår.
Dem står jag över i alla fall – kom igen nästa år!

V75-6: Brons, autostart, kort distans
Intressant statistik finns på uppslaget 98-99. Det är ett riktigt ”spårlopp” där topplägena 2, 4 och 5 tar hem de flesta segrarna.
På sidan 99 finns en specialjämförelse som visar hur resultatprofilen ser ut när favoriten har dåligt spår, som i det här loppet.
Bara 14% av favoriterna infriar från spår 3.
Det vinner fler från spår 5, fastän dessa då alltid är ickefavoriter under rådande förutsättningar.

4 Jeepster (15%) har vunnit 5 av de 6 gånger hon gått i ledningen. Förlusten kom vid senaste V75-försöket, då i Klass II. Brons är jättemycket tuffare, därför måste man tro att hon kan förlora från ledningen igen.
Det är rentav ett rimligt u-tips. Oavsett, så är segerchansen för spetshästen ca 45% och Jeepster är klar spetsfavorit.
Man kan jämföra med spelprocenten och direkt se det fina spelvärdet.

5 KLM Buymethemoon (4%!) trodde jag på senast men då underpresterade han rejält. Tydligen brukar han vara sämre i Norge, utan pisk.
Det svaga loppet senast gör honom bortglömd här, men nu är förutsättningarna ideala såväl avseende läge som distans – och land.
Vinner han inte nu, så vinner han nog aldrig mer på V75. Givet streck förstås!

2 Pave the Way (2%) är egentligen inte tillräckligt bra för att vinna.
Men näst sist hade han också vunnit spårlotten och då blev han tvåa i ett stentufft V75-lopp.
Lite mer tur nu så! 2% är galet lite på en häst som man vet tar ledningen direkt.

V75-7: Klass II, autostart, lång distans. Struken: 7
Ovanliga förutsättningar för klassen. Man kan följa resultaten från de tidigare loppen på sidan 145 och det verkar inte vara skrällförutsättningar i alla fall. Man bör vara ganska heltäckt på rank 1-5.

Att en obesegrad häst som drar perfekta spår 5 blir favorit är svårt att invända mot.

10 Archangel AM (22%) hyllas till skyarna av sin tränare och av flera tipsters. Själv är jag inte övertygad än. Näst sist höll han undan med hals från spets mot Sensational Dream, den här gången är motståndet tuffare.
Och inte tycker jag han såg ut som en vinnare då galoppen kom senast heller, trots att han då fått loppet kört i halsen på sig.
Lika idealisk löpning blir det knappast en gång till.

Kommentarerna under V75-1 angående spårstatistiken är relevanta även här. Spår 10 är inte bra över lång distans, risk för löpning i andraspår är överhängande.
Om 10 ska vinna krävs nog en lika vaken kuskinsats som då hästen vann sin V75-debut: Då kördes han till ledningen trots bakspår, vilket blev vinstgivande. Att det är just Ludde som sitter i vagnen ökar vinstmöjligheterna, men kanske lägger sig inte motståndarna på rygg den här gången.

Avslutningsvis en systemidé:
1 7
5 Harvey Tornado
2 Formula One
12 Handsome Knight
1 2 3 6 7 12 14
2 4 5
1 3 4 5 6 10

126 kr kostar det.

Det hänger på V75-4; i övriga lopp ska man väl inte behöva spricka.

Lycka till med jackpotbesluten!

Källa: http://www.storavinster.se/statistikanalys-v75-8447373
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+10), mr_stylez (+5)

Senast redigerad av Migge den 2014-04-11 klockan 20:43.
Migge är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 20:45   #2
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Inte ett ord om hur illa tomten lurade alla senast.
Han är ju helt sjuk i huvet
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 20:48   #3
 
mrrobbans avatar
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 54
Sharp$: 501
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Inte ett ord om hur illa tomten lurade alla senast.
Han är ju helt sjuk i huvet
frågan är om han har vunnit mer pengar än vad du har gjort i det långa loppet......Ibland så träffar man rätt...ibland utanför....
mrrobban är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 20:49   #4
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 867
Sharp$: 3629
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Inte ett ord om hur illa tomten lurade alla senast.
Han är ju helt sjuk i huvet
"Alla" vet att du ogillar Jens Sjöden & hans statistik & ändå skall du in i denna tråden varje vecka för att läsa vad han skriver så att du kan dissa honom & oss övriga som faktiskt är intresserade...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Flickepojken (+10), Sprite (+2)
Migge är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 21:05   #5
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Migge Visa inlägg
"Alla" vet att du ogillar Jens Sjöden & hans statistik & ändå skall du in i denna tråden varje vecka för att läsa vad han skriver så att du kan dissa honom & oss övriga som faktiskt är intresserade...
Du tycker alltså att det är ok hur dåren lurar dig och andra ?
Du kan få mitt kontonummet och sätta in pengarna där direkt
Kommer inte blåsa dig, men du verkar vilja bli rövknullad
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 21:10   #6
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 351
Sharp$: 2404
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Du tycker alltså att det är ok hur dåren lurar dig och andra ?
Du kan få mitt kontonummet och sätta in pengarna där direkt
Kommer inte blåsa dig, men du verkar vilja bli rövknullad
Det var ett jävla tjat om att bli lurad. Är du så jävla dålig på att separera information så får du väl skylla dig själv?
MattiasB75 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 21:20   #7
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MattiasB75 Visa inlägg
Det var ett jävla tjat om att bli lurad. Är du så jävla dålig på att separera information så får du väl skylla dig själv?
Du verkar tycka det är Ok att mannen blåser dig varje vecka.
Ser du inte problemet så är det ditt problem.
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 21:35   #8
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Du verkar tycka det är Ok att mannen blåser dig varje vecka.
Ser du inte problemet så är det ditt problem.
Det är ingen som blåser någon. Statistiken ljuger inte. Hur du vill behandla informationen är upp till dig. Det verkar som varenda ny post som läggs på forumet är en sanning för dig. Alla nya loppanalyser som medlemmarna gör blir 100% sanning så fort de postas.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mr_stylez (+3)
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 22:24   #9
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 672
Sharp$: 5198
Standard

Putte, har du ngt personligt agg till killen lr?

Då får du ju börja hata varenda "förståsigpåare" i alla stora tidningar som "lurar" folk så fort de tippar fel varje vecka, typ alla i vass o kass, nybrink, alla i miljonklubben, samtliga spelsidor mfl...

Är väl upp till var o en att sålla i den information man får ta del av?
Är man så dum så man tror blint på allt som skrivs är man ju en idiot och förtjänar att bli lurad!

Statistik är intressant tycker nog de flesta så låt oss andra få ta del av det =)

Frihet och personligt ansvar ska alltid uppmuntras.
Blind idioti ska aldrig uppmuntras...
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
MattiasB75 (+5)
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-11, 22:28   #10
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2400
Standard

Statistiken ljuger absolut inte.

Däremot är det en del slutsatser som Sjödén drar av sin absolut korrekta faktasamling minst sagt häpnadsväckande.

I hans inledning skriver han att TWIN'S FAIRYTAIL var streckad på 97.3% av de kvarvarande systemen. Det är såklart helt korrekt men hans råd att inte spika i sista pga detta är HORRIBELT.

I själva verket var det så att den var streckad på 66% av alla inlämnade rader men bara på 58% av de kvarvarande raderna. Den var alltså klart understreckad på de kvarvarande raderna.

Att det KÄNNS "fel" beror att han som så många andra stirrar sig blind på värdeutvecklingen från ett systemvärdesperspektiv.

Hur Sjödén som är så geniförklarad kan föra så usla statistiska resonemang är en stor gåta helt enkelt.

Som jag har påpekat någon gång tidigare så är det bland de riktiga lågprocentarna som eventuella godbitar finns att hämta. Där fångar han gång på gång upp hästar som har flerfalt större chans att vinna än deras spelprocent.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
overpace (+10)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-12, 10:16   #11
 
Fyrans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 700
Sharp$: 160
Standard

Men lite rätt får jag ge till putte64.

Förra veckan var nr 2 Propeller bästa hästen i loppet, inte ett ord om hur dåligt spår 2 var då... Denna vecka inleder han med att tala om hur dåligt det är.

Förra veckan lyckades han påtala hur dåligt spår 8 är, vid två tillfällen. Inte ett ord om detta när han spikade nr 8 On Track Piraten. Då bortsåg han från statistiken för att han hade en egen spets/loppanalys.

Och med det sagt, förra veckan var krönikan usel. Men jag läser den gärna iaf. Som många påpekar, Jens lyckas hitta en del guldkorn emellanåt.
Fyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-12, 10:50   #12
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8344
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fyran Visa inlägg
Men lite rätt får jag ge till putte64.

Förra veckan var nr 2 Propeller bästa hästen i loppet, inte ett ord om hur dåligt spår 2 var då... Denna vecka inleder han med att tala om hur dåligt det är.
Fast nu är det ju du som tänker lite fel eller inte har gjort din läxa.

Han skriver inget om att spår 2 är bra, bara att det blir sämre och sämre ju längre distansen är från 14% på kort, till 11% på medel och 8% på lång. Förra veckan var det medeldistans och idag är det lång distans. Förra veckan var det vinklad startvinge, denna vecka är det vanlig vinge. Det är faktorer som spelar in en hel del
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-12, 10:50   #13
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fyran Visa inlägg
Men lite rätt får jag ge till putte64.

Förra veckan var nr 2 Propeller bästa hästen i loppet, inte ett ord om hur dåligt spår 2 var då... Denna vecka inleder han med att tala om hur dåligt det är.

Förra veckan lyckades han påtala hur dåligt spår 8 är, vid två tillfällen. Inte ett ord om detta när han spikade nr 8 On Track Piraten. Då bortsåg han från statistiken för att han hade en egen spets/loppanalys.

Och med det sagt, förra veckan var krönikan usel. Men jag läser den gärna iaf. Som många påpekar, Jens lyckas hitta en del guldkorn emellanåt.
Sprang Propeller lång distans förra loppet? Orkar inte kolla. Det är spår 2 på lång distans han ratar denna veckan, inte spår två generellt..
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-12, 10:54   #14
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2503
Standard

Putte avstängd? Varför?
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-04-12, 15:30   #15
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8344
Standard

Citat:
5 KLM Buymethemoon (4%!) trodde jag på senast men då underpresterade han rejält. Tydligen brukar han vara sämre i Norge, utan pisk.
Det svaga loppet senast gör honom bortglömd här, men nu är förutsättningarna ideala såväl avseende läge som distans – och land.
Vinner han inte nu, så vinner han nog aldrig mer på V75. Givet streck förstås!
"Värdelöse" Jens Sjöden varnade kraftigt för denna 22-oddsare. Fan vad dålig han är, eller hur Putte64
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td