Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-28, 09:41   #1
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 690
Sharp$: 37596
Standard

V86 28/1 Bergsåker/Solvalla


Har ni tagit sovmorgon eller? Dags att fundera över morgondagens V86:a.

Weekend Fun, Han Herred och Order to Fly bör räcka i första loppet.

Grainfield Aiden ute igen. Är det verkligen schysst mot hästen? Känns som en av de här stackars pållarna som man kör och kör tills de stupar och aldrig kommer igen något mer. Så frågan är om inte Highspirit, 12-åring som är betydligt mer sparsamt startad, leder runt om. Maze Runner är naturligtvis intressant vid gardering.

Tredje loppet är en spårtrappa, men det känns inte som att de med sämre spår är särskilt gynnade gentemot framspåren den här gången.

Guldklockan är som vanligt lurig med segersugna och (över)optimistiska lärlingar.

Steinfaks är mitt första streck och tänkbart singelstreck. Dubblar man upp med Järvsöodin, som står fint inne i loppet gentemot Steinfaks, så bör saken vara biff.

Divine är stor favorit från ett niondespår. Stolopp och här skulle det kunna skrälla. Ti Punch Broline var Walmann optimistisk på senast och då stod hästen med ett skitspår. Intressant.

I sjunde är jag inne på att spika Lyx Håleryd, även om spåret inte är särskilt lockande.

I sista kan Karissa Bo kanske få till det den här gången från fint läge. Spikbud, fast jag gillar inte att singla i sista loppet. Vi får se. Det finns några motbud vid gardering.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5), Piraten (+5), Fulsprit (+5)
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-28, 12:13   #2
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Korta tankar:

AVDELNING 1

3 Han Herred är väldigt bra i grunden och kan lägga iväg ordentligt från start. Formen är dock oviss och Djuse lär sända med 4 Weekend Fun utifrån. Jag skulle därför tro att den förstnämnda spetsar för att släppa till favoriten.

Det låter dock som att det är lite tveksamma träningsrapporter på Weekend Fun och hästen har haft det lite tufft under året när motståndet hårdnat. Därför anser jag att 12 Order To Fly är förstahästen i loppet trots läget. Den rutinerade gulddivisionaren går ner i klass och är tillbaka i gott slag för dagen. Rikard hoppar upp i sulkyn, vilket också får ses som ett litet plus.

AVDELNING 2

Ja, 3 Grainfield Aiden är minst sagt hårt matchad och tanken är väl att han också ska ut i finalerna nästa vecka. Men trots det åker ”biken” på igen och en tuff resa kan vara att vänta. Örjan upp!

2 Highspirit stegade med enkelhet undan senast och tolvåringen kan än. Bra chans till spets här och då blir han normalt svårslagen.

Den sistnämnda kan vara ett bra spikförslag då finnen fått många tuffa lopp och har finalerna framför sig. Men Örjan upp i ”biken” från ett bra läge kan vara livsfarligt att hoppa över.

4 Maze Runner har hävdat sig väl mot kulltoppar och visade tidigt i karriären prov på talang. Formen är lite oviss men om formen sitter där är han väldigt tidig i ett sådant här lopp.

AVDELNING 3

Halvöppet lopp och spårtrappan speglar inte kapaciteten som tidigare nämnd sagt. 2 Fighter Mearas sticker väl ut något och hittar Ohlsson till spets är det toppchans. Men det är också en strulig rackare och spår långt in på vingen är ingen fördel.

4 Pleasure For Cash är även han väldigt kapabel, men också väldigt opålitlig. Förutom galoppen senast har ändå hästen visat god form och bör streckas.

Ytterligare ett osäkert kort är 7 Ready Lane som är bra för klassen och hugger om segern i ungefär varenda felfri start, vilket tyvärr är ganska sällan.

Dessa tre Ready Cash-avkommorna är riktigt bra om de travar och över distansen är de tuffa. Kanske låsa på tre och hoppas att alla inte hoppar.

AVDELNING 4

Guldklockan och det känns som att mycket kan hända. 4 Love In Vain har ett bra läge och lär tryckas av. Kommer Carl-Philip till spets kan det bära hela vägen men det är inget givet. Tempo gynnar 11 Vicar som har styrkan som sitt vapen och Anders Eriksson passas givetvis tidigt i dessa lopp, hör bakom 9 Cheap Thrills.

AVDELNING 5

6 Järvsöodin och 9 Steinfaks sticker ut och det är hög chans att någon av dessa vinner. Ett tryggt lås i omgången.

AVDELNING 6

Här har jag lite känsla för 4 Uappa Di Azzurra som det låter påställt på. Hästen är inte alltid den mest startsnabba, men Myllymaa är segersugen och klaffar det bara lite är hon tung i slutspurten.

9 Divine var jättebra senast och Erik får chansen igen. Ett snällare upplägg aviseras men blir det lite tempo på loppet kan spurten bita bra.

1 Au Pair Girl kanske kan hålla upp innerspåret och får hon bestämma lite i tät finns möjligheten att Anders Eriksson kan hålla undan för konkurrenterna. Streckas liksom 3 Ti Punch Broline som ”ÖK” kan få bra snurr på emellanåt och från läget kan det bli en passande ryggresa.

AVDELNING 7

1 Avantis Red Witch kan öppna men det blir nog rygg ledaren om Söderberg får iväg 7 Fragolini Am ordentligt. Den sistnämnda har tidigare utmanat i årgångsloppen och har hittat formen igen.

Från bakspår finner vi den kapabla duon 10 True Devotion och 11 Lyx Håleryd som båda har vassa avslutningar om de får spara speeden.

4 Clerys Spring D.T. är bra i grunden men det låter sådär inför den här starten och ett snällt upplägg är att vänta. Med klaff behöver hon dock inte vara avsågad.

AVDELNING 8

Öppet lopp och det är läge att strecka på. 1-5 är tidiga på lägena, men hästar som 8 Leonas Sami, 11 Toreador och 12 Pane Vino är alla tunga i spurten och bör bevakas.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+8), HuBBaBuBBa (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-28, 18:07   #3
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Banan?


Kan nog vara bra att fundera lite över banans beskaffenhet på Bergsåker.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-28, 20:55   #4
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Om Örjan vill vinner han med GFA från dödens kan jag tänka mig. Hästen är på väg upp kraftigt i klasser och kuskdeluxe ala carte ... Kim E med Bo C slog ju gamla trötta guldhästar så då borde Örjan kunna göra det mot en gammal trött silverhäst

Frågan är bara om han kör för det?

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2020-01-28 klockan 20:58.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-28, 21:41   #5
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Finska hästar är ofta vana att starta tätt och dessutom ofta resa långt, finska hästar kan ofta även vara "vana" vid att gå i dödens eller få press, då det ofta körs "hela vägen"...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 05:11   #6
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Dessutom varnar T. Andersen att den inte går bra på Valla. Har någonting med defileringen att göra (stressar upp sig).


Men sedan läste jag en intervju med tränaren Troels Andersen som har satt griller i huvudet på mig. Han sa att hästen alltid är sämre på Solvalla då det är något speciellt med defileringen innan loppet som gör hästen så laddad. Okej tänkte jag och började sedan titta hur hästen presterat innan på Solvalla. Utav 15 starter på Solvalla har det endast blivit 1 enda seger. I de 5 senaste starterna på Solvalla har hästen varit spelad under 10 ggr pengarna och inte vunnit. Han var spelad till 1.53 den 27 februari 2019 och han fick bestämma helt i ledningen. Distansen var 2140m och hästen ar slagen redan i sista sväng, antagligen för att han var för het och la bort för mycket kraft. Helt klart gynnad utav den korta distansen men presterar han inte på topp, hur ska han då kunna stå emot Grainfield Aiden? Statistiken talar minst sagt inte för honom men med tanke på förra insatsen och att det är 1640m denna gång kanske trenden bryts?
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 07:22   #7
 
Trazans avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 63
Sharp$: 2550
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
Kan nog vara bra att fundera lite över banans beskaffenhet på Bergsåker.
Mycket relevant fundering. Idag får Bergsåkers banarbetare på nytt göra skäl för sin lön.
Trazan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 08:17   #8
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 690
Sharp$: 37596
Standard

Steinfaks struken, så det blir spik på Järvsöodin.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 09:54   #9
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Vilken hemsk inledning, en storfavorit som det finns stora frågetecken runt(tunt tränad, dåliga träningsförhållanden och 1,5 mån vila), en andrahandare som vunnit ett sulkylopp senaste 2,5 åren(jmfr Emmet Brown igår) och en tredjehandare som varit borta länge och inte gått bättre än 20 i jobb...övriga åstadkommer "korsdrag i kuponghögen"...kanske är det en lösning att gå på spets och bästa hästen, WF får bestämma, eller lås på WF o OTF...men men...

Senast redigerad av mikaels den 2020-01-29 klockan 09:57.
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 10:33   #10
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Vilken hemsk inledning, en storfavorit som det finns stora frågetecken runt(tunt tränad, dåliga träningsförhållanden och 1,5 mån vila), en andrahandare som vunnit ett sulkylopp senaste 2,5 åren(jmfr Emmet Brown igår) och en tredjehandare som varit borta länge och inte gått bättre än 20 i jobb...övriga åstadkommer "korsdrag i kuponghögen"...kanske är det en lösning att gå på spets och bästa hästen, WF får bestämma, eller lås på WF o OTF...men men...
jag tycker 8an är mycket intressant i inledningen.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 10:36   #11
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

På 8 rätt menar dom på att det ser rätt överkomligt ut att sätta 8an idag men jag är tveksam ändå... jag tycker det ser ut att kunna bli fina pengar.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 11:17   #12
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Banan Bergsåker


Något tung annonserades direkt på morgonen. Och så ska det småskvätta hela dagen...blir intressant!
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 11:18   #13
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Blir det tungt i slutänden har jag i alla fall ett drag...
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 11:25   #14
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 698
Sharp$: 3039
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
Blir det tungt i slutänden har jag i alla fall ett drag...
Ett sto i första?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Tirich är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-29, 11:58   #15
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Nä, efter visst funderande så konstaterar jag...första är ett två-hästars helt enkelt, WF från spets om den är någotsånär som den ska och annars vinner OTF...skulle inte förvåna om OTF vinner även om WF är i ordning...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td