Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-06-16, 16:49   #106
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

Lite tankar:

Bad Story är under fin utveckling och är en avkomma efter Conny Nobell, hästen har fart som räcker gott i sammanhanget och han är given i tipset.

Pimpinette Face har inte fått utdelning än på sin fina kapacitet jag chansspikar eftersom streckprocenten kittlar en aning.

Går efter de stora pengarna och fäller Sucre även om det kanske är för dagen tufft att begära. Polycrates Face besitter fin fart kommer från formstall och kusk i högform! Passa även Playboy Face som var bra senast.

Tobin Kronos är kvick ur groparna och tar spets körs troligen även där.? Tesio kan få loppet i draget "pass upp"!

Tunika ropas stenklar men större monster har fallit förut och vill man bli ensam måste man våga fälla. Reading Girl och Sivia Amok är två speldrag som ger att oddset lär skena in mot sista avdelningen. Alva Lova kan vara dagens Bomb! Ska ha sätt smällfin ut i ett jobb i veckan.


Buckle Up Pelini är farlig trots spåret och hästen är normalt långt framme här. Rätt % och rolig!

God tur!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td