Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-07-10, 12:27   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 168
Sharp$: 57058
Standard

V75 Årjäng 16 juli (jackpot)


Medioker V75 omsättning i Halmstad. En "riktig" V75 jackpot för första gången på länge måste göra att det druckits champagne igår hos spelbolaget. Precis vad som behövdes för att få fart på omsättningen till denna omgång. Det är ju nästan 20 mkr extra att spela om i sjurättspoolen. Alla ständiga jackpots på V64 påverkar ju omsättningen enormt trots att den sk jackpoten då består av en dryg miljon från alla speltorskar som fortfarande inte insett att V6 är enda möjligheten att bli rik på den spelformen.

Årjäng har haft mycket klagomål på banunderlaget. Ifjor var det väl man hyrde in Halmstadkillarna till denna lördag och då hyllades det något enormt. Hoppas man får hjälp av dom i år också så att spelarna slipper en halvdålig bana när så många miljoner ska fördelas.

En snabb titt på vad som är anmält:

Klass 2

Ett sportsligt riktigt dåligt V75 lopp.

Thomas Uhrbergs Conrads Definitif har varit bra på slutet. Näst senast slog den bl a Pot Success och Quality QC trots spår 11 på Jägersro och senast 2a efter en Flemming Jensen häst på Åby. Nu ska den ut på orten och tävla i sämre konkurrens, men långresa frågetecken så hoppas den får ett bra spår.

Global Steffo har två raka och har lyft sig rejält på barfotabalans. Den blir mycket spelad och borde ha bra chans.

Palermo Broline från Nurmosstallet har gått bra i några billiga solvallalopp på slutet. Distansen ?

Smokey Herman visade inte mycket till för två starter sedan när man plockade av skorna på den ffg. Vann då och vann senast. Båda på barfotabalans.

Borde räcka med dom i nuläget.

Klass 1

Detta blev ett rätt fint klass 1 försök.

Stort skrik på Gambino Degato när den skulle tävla barfota runt om ffg. Det slutade med startgalopp. Ska bli spännande att läsa i veckan om det berodde på skorycket eller något annat för alla var ju överens om att skoryck på den hästen borde kunna ge ruggig effekt.

Mellby Club hade två raka som hårt betrodd på Solvalla innan det blev flopp senast i Norge. Ny distans nu men den borde väl duga bra här.

Oki Doki Face härdad på V75. Vann näst senast i Östersund. Inte lika bra sist.

En annan häst som lyft sig enormt i de två senaste när man plockat av alla skorna är Hans R Strömbergs Olympic Torch. Det har dock varit hemma i Rättvik. Dock med Hans R själv i vagnen. På lördag försöker han få J Takter att köra. Ett gigantiskt kuskplus i så fall.

Det blev megaskrik på Recorder senast på Dannero när den skulle tävla barfota runt om för första gången. Tränaren trodde det skulle ge ruggig effekt. Blev nerspelad till under 2 ggr. Blev dock utklassad av Källna Orlando men gjorde ändå ett bra lopp.

Tumble Dryer har kapacitet att vinna ett sånt här lopp men har väl inte infriat direkt på slutet.

Twigs Briard känns mycket tidig. Mycket snack om den senast på V75 i Boden efter den enorma insatsen första barfota runt om under elitloppshelgen.

Västerbo Exact skrällvann V75 försöket i Vaggeryd näst senast. Känns ändå inte så tidig.

Paw M kommer nog maxa rejält till denna start med Västerbo Realhigh som gjorde ett par riktigt bra lopp i Norge i juni. Känns ändå inte så tidig den heller.

Brons

Spelvärdet lär radikalt försämras på Veijos megastjärna Othello Face jämfört med senast. Kul att sjunne får chansen igen. Känslan är att den blir för mycket streckad nu för att bli spelvärd.

Med hästar som rusaren Kan Ha med i loppet kan det bli rätt svåranalyserat. Dessutom flera norska hästar med. Får Kan Ha framspår är det svårt att se spets och slut för megafavoriten Othello Face i alla fall.

Ärligt talat är det nog inget av sommarens bättre bronsdivisionsförsök.


Silver

Flera riktigt bra hästar här och lång distans. Spårlottningen blir väldigt viktig.

Coldtown har det snackats mycket om länge. Dags nu ?

Hero Sjöhammar gjorde två riktigt bra lopp näst senast och för tre starter sedan. Distansen ?

Pepe Di Jesolo bortkörd i fredags i Arvika. Gick då dessutom med skor. Säkert barfota nu när det är V75. En riktigt bra häst.

Quantanamera fick loppet i fredag i Arvika kört i halsen. Den har gjort ett antal bra lopp i mycket billigare konkurrens annars och Berglöf har väl hela sommaren pratat om att den matchats mot detta lopp. Han har dessutom sagt att det är den näst bästa häst han tränat efter Copiad. Jag har ändå känslan av att den måste få det riktigt kört i halsen nu när det är helt annat motstånd för att vinna.

Rapide De P har två raka och den känns väldigt tidig i detta lopp. Flemmings häst är riktigt bra.

Seedorf O.M.F har inte riktigt levererat på slutet. Det är annars också en häst som är kapabel för klassen och distansen är nog ett plus.

Bästa hästen och mest troliga vinnaren måste ändå var Steen Juuls megastjärna Takethem. Det är en otroligt bra häst för klassen.

Årjängs stora sprinterlopp

Det måste närmast vara ett fiasko att detta lopp som brukar innehålla massor av kanoner blev sanslöst mycket sämre i år. Det är ju flera rena utfyllnadshästar för ett sånt här storlopp med. Nuncio är såklart undantaget och den måste vara sjuk eller bara köras med sikte på Hugo Åbergs om den ska kunna torska detta. Bakspår och On Track Piraten i spets och en lite defensiv Örjan och det är fullt möjligt. Detta är ju inte någon av årets viktiga uppgifter för hästen och om Melander redan innan loppet säger att den matchas mot Hugo Åbergs 10 dagar senare så får man verkligen fundera om man ska spika den som 70-80 procentare.

Stoloppet

Ett sorgligt V75 lopp med flera breddloppshästar på startvolten. Beverly Boulevard var grym i Boden under deras V75 dag men sedan usel under Skellefteås midsommartrav. Vet inte vad det berodde på. Kanske den hade fått ren semester uppe i Norrland efter att ha lämnat Kolgjinistallet ? Är den som i Boden näst sist måste den ha bra chans i ett sånt här lopp.

Annars är det väl Hanna Banker och Lotuscherie man tittar på som vinnare i första hand när man ser anmälningslistan.

Kallblodsloppet

Järvsöblomster blir väl favorit igen men känslan är att när hon nu möter hingstar och en massa norska kallblod blir det mycket värre än i SM.
Det går tyvärr inte att se resultatraderna på alla de norska hästarna från startlistan kommer så kan inte uttala mig om dom just nu. Juvena på startvolten mycket poäng och Steinfaks på samma volt som J Blomster måste vara tidiga bud.

Det kan bli så att som lyfter ut det dåliga stoloppet till förmån för lördagsloppet på V75an. Lördagsloppet ser sportsligt klart mycket bättre ut och spelvänligt. Dock inte kollat igenom det mer innan man vet om det kommer in på V75.

Ska försöka återkomma med intressanta noteringar från den tidiga infon på torsdag men kan inte lova något.

Lycka till nu i jakten på jackpotmiljonerna på lördag..............
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+5), Desideen (+2), Moonfala (+5), Akke (+10), dado (+5), michael (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-10, 12:41   #2
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Mitten på månaden och omsättningen sjunker vad måste atg göra?
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-10, 12:53   #3
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 540
Sharp$: 5120
Standard

Ett attraktivt v75 spelande är att ha det varje lördag och storloppsdagar kör man V65 då tror jag att travspelare blir sugna på att spela men V75 huller om buller, tar ju bort lite av atgs flaggskepp.
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+5), Staketkusken (+5)
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-11, 15:00   #4
 
Reg.datum: jun 2013
Ort: Malmö
Inlägg: 1 498
Sharp$: 1794
Standard

Snabb-analys

V75-1
6 Takethem från spets blir svårslagen. Tar med 2 Coldtown & 12 Rapide för att vara någorlunda säker.

V75-2
Tar alla tolv. Hoppas på skräll.

V75-3
Tipsettan med viss tvekan till 14 Järvsö Blomster. 10 Bilbo A.U. går med barfotabalans nu och då brukar man gå bra. Får ej glömmas.6 Höstbostig gick bra efter galopp senast. Tidig på lappen.

V75-4
14 Lotuscherie prepare senast med skor. Spik !

V75-5
3 Cab Hornline favorit senast. Bortglömd nu. Spik!

V75-6
Nu är 10 Tumble Dryer ute på rätt distans. Örjan upp ffg. Megaplus ! Nu tar vi betalt !

V75-7
8 Nuncio är ett spikförslag. Spelvärdet något högre nu p g a spåret. Vill ändå gardera med 3.5.7.10
Chelsea Boko kan bättre än senast. 5 Tycoon blir farlig från spets. 10 Västerbo Highflyer blir bortglömd nu bland dessa överdjur. Se upp!

System-förslag (turordning gäller)
2.6.12
Alla tolv
6.10.13.14.15
14 Lotuscherie
3 Cab Hornline
10 Tumble Dryer
3.5.7.8.10

900 rader / 450 kr (bolagsspel )

Mitt stora bolagsspel blev så här :

2 Coldtown (6.9)
3.5.10 (9.6)
3.4.6.12.13.14.15 (11.2)
3.6.7.8.9.12.14 (1.4)
2.3.6.8.11 (4.9)
7 Gambino Degato (3.1)
1.3.8.10 (4.5)

2940 rader / 152:- per andel (inkl. avgift)

Lycka till med spelet !

Senast redigerad av spalato den 2016-07-16 klockan 08:46.
spalato är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-11, 15:40   #5
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2398
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
1) Det är ju nästan 20 mkr extra att spela om i sjurättspoolen.

2) Alla ständiga jackpots på V64 påverkar ju omsättningen enormt trots att den sk jackpoten då består av en dryg miljon från alla speltorskar som fortfarande inte insett att V6 är enda möjligheten att bli rik på den spelformen.
1) Det är t o m drygt 22 MSEK extra. Kommer ett gäng pengar från Jarlsbergs-V75an med.

2) Jag tror att den effekten är överskattad. Med rättvisare regler skulle mer pengar komma småspelarna ( eg favoritspelarna ) tillgodo.

Det går att klippa ett får många gånger, men man kan bara flå det en gång.

Jag är helt övertygad om att den eviga V64-jackpott-snurran är kontraproduktiv.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+2)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-12, 00:08   #6
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av spalato Visa inlägg
Snabb-analys
V75-5
3 Cab Hornline favorit senast. Bortglömd nu. Spik!
Spikar du Cab enbart på anledningen att han nästan var favorit senast? Intrycket gav ju inte direkt spikvibbar.
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-12, 07:18   #7
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 779
Sharp$: 1976
Standard

Känns som en riktigt dålig bronsdivision. Othello face vann klass 1 lätt förra veckan och hästarna höll inte mycket sämre klass än dessa. Är han på samma nivå vinner han igen!
Espo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-12, 11:18   #8
 
Reg.datum: jun 2013
Ort: Malmö
Inlägg: 1 498
Sharp$: 1794
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av oggeb Visa inlägg
Spikar du Cab enbart på anledningen att han nästan var favorit senast? Intrycket gav ju inte direkt spikvibbar.
I ett jämnstreckat lopp chansar jag med Cab Hornline. Ser i nuläget ingen annan som är bättre. Ej favorit nu = klart spelvärd plus lättare emot nu

dom körde på lång distans senast för att få upp flåset inför denna uppgift

Senast redigerad av spalato den 2016-07-12 klockan 16:36.
spalato är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-12, 17:49   #9
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 779
Sharp$: 1976
Standard

Så här tidigt finns det flera spikbud kan jag tycka.

Takethem vinner om han inte är sjuk, inte mycket emot.

Steinfaks ner i klass, läget är så klart besvärligt, men inte mycket emot annars.

Otehllo face som jag nämt enligt ovan.

Smokey Herman som tänt till bfr leder runtom då motståndet är klent.
Espo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-13, 06:20   #10
 
Reg.datum: jun 2013
Ort: Malmö
Inlägg: 1 498
Sharp$: 1794
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Espo Visa inlägg
Känns som en riktigt dålig bronsdivision. Othello face vann klass 1 lätt förra veckan och hästarna höll inte mycket sämre klass än dessa. Är han på samma nivå vinner han igen!
Form brukar ju slå klass. Inte omöjligt.
spalato är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-14, 10:33   #11
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 168
Sharp$: 57058
Standard

Här kommer det viktigaste från travtidningarna och kvällstidningarna. Gick igenom det tisdag och onsdag kväll i några timmar.

Väder och bana: Man bör hålla koll på vädret Just nu varnas för regnskurar lördag eftermiddag men SMHI prognoserna ändras snabbt just nu så det är osäkert. Läste också att Halmstadkillarna, landets skickligaste banarbetare, ska hyras in även i år. Det innebär nästan en garanti för bra banunderlag. Årjäng har annars ett banunderlag som de aktiva ofta klagar på.

Utdelning: Lite svårt att sia om som alltid. Det har varit lite berg och dalbana vad gäller Årjängs enda V75 dag senare år. I fjor gav 7 rätt 17 tkr. Året innan 446 tkr. Betalsidan spelvärde.se satte V75an där för två år sedan minns jag, och dom håller fortfarande på att skryta om det på sociala medier. All deras reklam t ex om hur mycket plus dom ligger på V75 under 2014-15 baseras i stort sett bara på den omgången. Tror det är enda gången sedan dom startade som dom satt en 7a som gav riktigt bra betalt.


Det viktigaste i den tidiga infon sammanställs nedan. Det är inte jättemycket som sticker ut den här veckan faktiskt.

V75-1

Här blir Takethem gigantisk favorit ser det ut som. När jag gjorde genomgången försökte jag givetvis hitta något i lopparkivet för att försöka bedöma startsnabbheten från spår 6 i voltstart, men det finns inget vettigt. Den har nästan bara startat i autolopp i modern tid. Sist den var ute i voltstart i december startade den från spår 3 på 40 meters tillägg. Så avstår att gissa. Dock är Thomas Uhrberg en skicklig kusk från springspåret normalt så om hästen kan öppna är det nog troligt att den tidigt körs för spets.

Utrustningsmässigt har jag noterat att det aviseras skor igen på Pepe Di Jesolo. Den är bäst utan skor bak åtminstone.

Coldtown satt fast senast. Skulle J Takter få den till spets och Uhrberg får en sämre start kan det bli intressant.

Det pratas om vanlig vagn istället för bike på Västerbo Paymyday nu när det är voltstart.


V75-2

Här ser Smokey Herman ut att bli stor favorit. Som jag skrev i söndags en häst som lyft sig enormt i de två senaste starterna när man ryckt alla skorna. På lördag aviseras dessutom jänkarvagn för första gången. Mycket intressant.

I övrigt kan nämnas att Play Surprise gick barfota runt om ffg på länge senast i Arvika och vann efter ett rygglopp. Samma balans aviseras på lördag.

Klart intressant att det pratas om barfota runt om för första gången på Breezy Badger. Effekten av det kombinerat med det enorma kuskpluset (Johnny Takter istället för Patrik Öhrman sist) ska bli mycket intressant att se. I klass 2 borde det kunna finnas potential till en rejäl rekordsänkning med dom ändringarna. Hästen står dessutom nästan på kronan rätt inne i loppet. Det kommer nog att bli lite snack om den på lördag i liven är känslan.

Joe Hoe Lee har startat i Norge på slutet. Därmed ingen barfotainfo på den i de två senaste. Gick enligt tränaren sist med bakskor. Nu aviseras optimala barfota runt om.

Partanen aviserar ev barfota fram för första gången på Lea Chip. Dessutom Örjan i vagnen vilket är ett stort plus.

Conrads Definitif skor bak sist. Nu barfota runt om igen.

Det brukar vara svårt att hitta tidiga intervjuer med Timo Nurmos. Men V75 Guiden har fått tag i honom och det är mycket intressant info han förmedlar gällande Palermo Broline. Han snackar om barfota runt om för första gången på den och dessutom surrar han om ev vagnbyte. Gissar ett det då handlar om ev jänkarvagn. När man går igenom travfakta har den gått med vanlig sulky hela tiden innan. Hyperintressant så klart om dessa ändringar blir av så håll koll på det.


V75-3

Final i dubbelcupen för kallblod och det ser ut att vara ett lopp där rätt många inte kan vinna. Favoritskapet just nu delas mellan Järvsöblomster och Steinfaks.

Järvsöblomster vann senast sto sm och det känns som en helt annan uppgift att möta bra norska kallblodshingstar. Det var väl i ärlighetens namn inte mycket emot bland de svenska stona senast. Men Örjan upp igen och det finns ju ett scenario där den kan ta rygg på Steinfaks när den börjar avancera och då skulle det kunna bli perfekt. Hästen har ju en riktigt vass avslutning.

Kapacitetsmässigt slår den nog inte Steinfaks. J-O Persson säger att Steinfaks vinner detta lopp, men lita på honom i tips kan vara farligt har det visat sig många gånger. Intressant dock att Steinfaks matchats mot denna final länge och senast körde man ett preparélopp mot grymt bra kallblod enbart med sikte på detta lopp. Om jag spikat i detta lopp hade Steinfaks varit det givna valet. Speciellt spelvärdesmässigt om dom båda är jämnstreckade även på lördag eftermiddag.

Utrustningsmässigt finns det inte mycket av värde. Odins My ska troligen lättas från järn till aluminiumskor, det är osäkert i nuläget om det finns hov för barfotakörning igen med Höstbo Stig och Eldpilen måste också eventuellt gå med skor.

Det finns några norska kallblod till med som kan vara intressanta. Tänker på Juvena på startvolten och Tojo Prinsen med 40 m tillägg. Kan inte själv bedöma deras chanser då kollen på dom är för dålig.


V75-4


Detta känns som ett rätt svårt stolopp att analysera och det är ingen högre V75 klass på detta lopp ärligt talat. Knapp favorit just nu är Lotuscherie som nu har ett lopp i kroppen efter gaffelbandsskadan. Det är sannerligen inte lätt att värdera hur den kommer prestera nu med det loppet i kroppen. Det jag noterat är att man aviserar skor runt om även i denna start. Inte helt optimalt. Den gick barfota bak t ex i sista starten i fjor innan skadan.

En annan som är omöjlig att bedöma i stort sett är Unimede som gör första starten i regi Veijo Heiskanen på lördag. Tycker dock att det mellan raderna på Veijo låter som att detta mest handlar om att få igång hästen och känna på den.

Och hur ska man bedöma Beverly Boulevard ? Den har lämnat Kolgjini efter Bodenstarten och var inte alls bra i första starten i ny regi. Det låter dessutom som att den bara är uppe i Norrland tillfälligt för det pratas om att skicka den till Fabrice Souloy i Frankrike inom kort. Frågan är om den är mer vässad nu än senast i Skellefteå. Det lär krävas i alla fall.

Balansmässigt i övrigt har jag noterat att det pratas om barfota runt om för första gången i den nya regin på Promise. Men den gick så för det mesta hos Jörgen Westholm.

I Love Paris ska ha gått med skor senast i Norge. Nu barfota runt om och körspö troligen klart plus.

Barfota runt om aviseras även på Hankypanky Pagan.

Sammanfattningsvis ett väldigt lurigt lopp som är oerhört svåranalyserat pga alla frågetecken ovan.


V75-5

Här ser Veijo Heiskanens nya megastjärna Othello Face ut att bli väldigt stor favorit. Jörgen S kör den igen och den går nu upp i klass. Inga ändringar i utrustningen.

Intressant info på Per Lennartssons Cab Hornline. Där pratas det om att både rycka bakskorna och köra med jänkarvagn i denna start. Senast var det skor runt om och vanlig vagn.

Reijo Liljendahl aviserar också jänkarvagn nu på Danne Edel. Vanlig vagn senast. Dessutom ska man rycka alla skorna som man inte gjorde sist. Men han tror ändå inte på någon större chans.

Hur ska man bedöma norska Petter Rags som väl aldrig startat i Sverige samtidigt som det surras om att körspö på den kommer ge en väldig effekt ?

Juvels Boy har matchats för detta lopp och nu ska man rycka bakskorna. Missat en start inför det här dock pga halsinfektion men brukar gå bra efter lite uppehåll.

Markus Lindgren säger att spåret är ett jätteminus för Kan Ha och man kan inte annat än hålla med om det. Det är ju inte en häst som tål att göra jobb ute i spåren. Hade varit intressant annars med framspår då den ju är som en blixt från start.

V75-6

Klass 1 över lång distans och det ser ut att bli jämnstreckat mellan flera hästar. Men tanke på infon att Mellby Club var sjuk senast i Norge då den inte alls var bra får den nog bli förstahäst på prestationerna innan och att Erik Adielsson nu kör. Timo Nurmos aviserar inga utrustningsändringar.

Oki Doki Face ska ev gå med annat huvudlag på lördag för att bli mer skärpt.

Recorder funkade inte barfota senast enligt tränaren och ska därför gå med skor nu.

Låter som forstatt barfota på Gambino Degato. Mycket intressant med tanke på snacket senast om vilken effekt det skulle kunna ge på den. Tyvärr blev det då galopp men kanske effekten kommer nu i stället och blir inte alls lika mycket skrik denna gång och inte dubbelrött i skoinfon.

Twigs Briard forstsatt barfota runt om och det har gett väldigt fin effekt i de två senaste loppen. Lennartsson vill dock inte köra offensivt denna gång säger han.

Västerbo Realhigh ska ha varit ute på en fruktansvärt dålig bana senast på Momarken och det är ju inte första gången precis den banan sågas något enormt av de aktiva. Intressant att den nu troligen ska lätttas rejält i balansen från tunga järnskor till lätta aluminiumskor.

V75-7

Dagens huvudlopp där världsstjärnan Nuncio blir gigantisk favorit. Tyvärr ingen info i nuläget om den matchas mot storloppet Hugo Åbergs memorial nästa tisdag. I så fall vet man aldrig hur dom kör nu efter en månads vila. Melander skriver i alla fall att det nu blir barfota fram som när den vann elitloppet. Tyvärr för alla som spelade V75 till Norges största bana Bjerke senast blev ni rejält blåsta. Den skulle då gå barfota fram också men blev skor runt om enligt Melander.

Går man på statistiken här så vinner ändå Nuncio detta alla dagar om man vill vinna det vill säga. Nuncio har på 13 starter i Sverige över kort distans 10 vinster, två andraplatser och en tredjeplats. Motbudet On Track Piraten som dessutom blev hovöm sist och nu måste gå med bakskor har två vinster på 13 starter över kort distans.

Harry H ska ev gå med skor bak denna gång säger man till travronden.

Kolgjinis megastjärna Dante Boko har man dock sparat hovarna på och nu ska den tävla barfota runt om ffg sedan den oerhört imponerande vinsten i Sweden Cup. Stort plus och offensiv styrning aviseras.

Bara stallpersonal som uttalat sig om Global Money. Pratas om barfota runt om på den nu. Läst Robert Berghs krönika på fredag i expressen. Där lämnas förhoppningsvis pålitlig info ang balansen.



Det var det viktiga i den tidiga infon. Lycka till nu med V75an. Lär bli ordentligt drag på toton med riktig jackpot från i lördags kryddat med ännu mer jackpotpengar från Norge i söndags.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
karpafan (+5), Björnland (+20), Migge (+10), Ardberg (+3), dado (+5), yoozoo (+20), znipstern (+5), Gus (+5), hugotheboss (+10), joback1 (+10), Akke (+10), lenninen (+5), benny28hbg (+5), Dodo (+5), alle (+5), Attac (+5), asgaya3141 (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-14, 11:15   #12
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 330
Sharp$: 23
Standard

Tack för infon Olle, har bara en sak & tillägga & det om Kan Ha som visst kan göra jobbet själv, kolla dom två första starterna i ny regi efter vila, först en dödensvinst sen en rejäl repa ute i spåren, ner i rygg en bit sen en rejäl repa igen & vinst i båda loppen mot bra hästar.
Känslan är att Lindgren mörkar där.

Lycka till med liren.
Björnland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-14, 16:51   #13
 
yoozoos avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 2 142
Sharp$: 8103
Standard

Tackar för en mycket grundlig genomgång Olle 🙂


Skickat från min iPhone med Tapatalk
yoozoo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-14, 21:06   #14
 
hugothebosss avatar
 
Reg.datum: maj 2014
Ort: Malmö
Inlägg: 1 283
Sharp$: 667
Standard

5 Petter Rags (No) V75:5 verkar ha stigande form, däremot har inte Lars Anvar Kolle det, 22 starter och noll vinster är hans facit i år.
__________________
Även en blind höna...går in i väggen!
hugotheboss är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 00:09   #15
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Timo Nurmos stall är ju helt ur slag. 1 vinst de senaste 30 starterna och den kom för ett par dagar sedan i ett unghästlopp med 30k första pris. Hans stall gick verkligen skit i Visby också, 6 startande djur med ett andrapris, ett femtepris, tre oplacerade och en diskning som facit..

Nurmos startande hästar står just nu i 19, 18, 11 & 2% på insatsfördelningen.

Stig H har 1 vinst på 40 senaste där den vinsten kom igår med en favorit som stod i 19 för 10.

Stig H ställer upp med 3 hästar som står i 27, 11 & 2%, varav en är favorit.

Veijo besitter dock form och kommer med 8 vinster på 30 senaste. Undimede till 7% i ett öppet stolopp är taget. Kanske inte som spik, men på kupongen ska han!

Magnus Jakobsson's lilla stall presterar allt som oftast bra och Gene Kelly Am till en knapp halv procent köper jag, även om spåret drar ner hoppet lite!
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td